sanja nk.
|
IZVIRNO SPOROČILO: luka jan Nujno rabim kupit novega prenosnika, ker doma skoraj več ne pridem do računalnika če je mož doma, je pa problem v tem da ne vem kaj naj kupim. Rabim ga predvsem zase, tako da mal RR prečekiram , pa še kak facebook, malo mi pride prav tudi v službi, pa še na podiplomca sem se vpisala. Sem gledala mal cene na netu in so kar visoke, poleg tega pa se res veliko ne spoznam na razne tehnične karakteristike, zato mi vse tiste ki ga imate malo pomagajte glede modela, cene, zmogljivosti... Aja, pa še to je važno da se lahko na net priklopim kjerkoli, ne samo doma. No bom jaz tako rekla, čeprav nisem brala ostalih....doma in za služene namene uporabljamo Dell, ki je super zadevica, samo ubistvu plačaš samo znamko, ker notri ni nič posebnega, prav tako ne izgled Potem je tukaj Hp, je kar cenovno dostopen, samo pri nas dobiš samo zastarele škatle, Hp moraš kupiti čez mejo, so popolnoma nekaj drugega, Lenovo je "jajc" Apple so pa men tako "gejasti"...čudni, kot da jih polno stvari manjka, so pa v vseh velikostih pa apple ma dobre software, zdaj smo odkrili da so pa ubistvu najboljši Asus, ki so super oblike, so kr cenovno ugodni, so kot Dell samo so cenejši, zelo dobre karateristike, oblike, kakovost izdelave, tako da priporočam Asus lp
|