|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kateri prašek pri AD
17.4.2006 22:46:33   
poliloni
Naš ta mal ima atopični dermatitis in ker se kljub dieti stanje nikakor ne izboljša, razmišljamo še o zamenjavi pralnega praška (mehčalca ne uporabljamo). Trenutno smo na Persilu Sensitiv...
Me pa zanima katere praške uporabljate ve in ali so kateri še posebej priporočljivi pri alergikih?

Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kateri prašek pri AD
17.4.2006 23:28:19   
KODA
Pri nas po Arielu,ni nobenih težav.Sem z tem začela,pa sem videla da odgovarja in kar pri temu ostala.Edino,ko stroj opere,dam še enkrat program na izpiranje.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu poliloni)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.4.2006 0:26:50   
kofetek2010
pri našem se stanje ob koncu kurilne sezone izobljša, saj ni več tolk oblečen - poleti pa je čist brez AD user posted image
in pri našem tud nima veze hrana, niti mehčalec user posted image

(odgovor članu poliloni)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.4.2006 0:29:35   
Seven*
Ce mislis menjati prasek, priporocam Frosh z Aloe Vero. Je ful nezen in super opere.. Imajo ga v DM.

Gospa sem.

(odgovor članu poliloni)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.4.2006 15:48:40   
coco
Nam je alergologinja svetovala uporabo tekočih praškov ker so manj agresivni. Jaz pri pranju uporabljam Pervol, pa še tega dam bolj malo, brez mehčalca in z dodatnim izpiranjem.
Izgleda pa, da imamo podbne težave. Imam sinčka z AD in se mu stanje kljub dietam ni čisto izboljšalo. Zadnje čase, ko ga manj pogosto kopamo in mažemo z A-Dermo je dosti boljše. Praska pa se žal še vedno, pa čeprav so rdečine izginile. Smo pa optimisti in se trudimo!
lp,
coco

(odgovor članu poliloni)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?