Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kateri nastavek za školjko? 24.2.2009 11:42:08
|
|
|
|
Volga
|
To je pa čisto vseeno, kater je, važno, da paše na školjko in rit.
|
|
|
|
RE: Kateri nastavek za školjko? 24.2.2009 11:45:53
|
|
|
|
Luni
|
Jaz sem kupila tistega, kateri ima mehko sedalo...in gre zelo rada sedet Pomanjšana oblika klasičnega pokrova z mehkim sedalo v BC cca 11 €
|
RE: Kateri nastavek za školjko? 24.2.2009 11:52:26
|
|
|
|
maša2008
|
Volga, verjetno ni vseeno kater, saj tudi na kahlo paše vsaka otroška rit, pa so ene bolj udobne od drugih, kajne?! Sem pa vrašala za nasvet kateri nastavek - torej želim vaše izkušnje s katerim ste zadovoljne in ne odgovora "ali ni vseeno katerega". Pa lep dan ti želim!
|
|
|
|
RE: Kateri nastavek za školjko? 24.2.2009 11:54:57
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: maša2008 Volga, verjetno ni vseeno kater, saj tudi na kahlo paše vsaka otroška rit, pa so ene bolj udobne od drugih, kajne?! Sem pa vrašala za nasvet kateri nastavek - torej želim vaše izkušnje s katerim ste zadovoljne in ne odgovora "ali ni vseeno katerega". Pa lep dan ti želim! Jaz tudi tebi. Samo, oprosti, to je pa res tako nepomembno, katera znamka nastavka za školjko je, pa kakšne barve pa to, nastavek je nastavek no, vzameš prvega, ki ga dobiš in to je to. Tukaj se pa res ne rabi komlicirat. Naš je imel čisto navadnega belega, če ti to kaj pomaga, kaj več o njem pa ne vem. Pa čist pocen je bil.
|
|
|
|
RE: Kateri nastavek za školjko? 24.2.2009 12:01:32
|
|
|
|
Volga
|
Ja no, O.K., tale je kulski, recimo, ker otroku ne bingljajo noge in tako lažje opravi potrebo. To imaš tukaj http://www.neckermann.si/artikel/2780619/Toaletni-trener stane pa 20 evrov. Imaš pa še čisto navadne od 2 evrov dalje, ki tudi služijo svojemu namenu, sploh, če otroku pod noge podložič pručko, da mu ne bingljajo v prazno.
< Sporočilo je popravil Volga -- 24.2.2009 12:06:00 >
|
|
|
|
RE: Kateri nastavek za školjko? 24.2.2009 12:10:20
|
|
|
|
maša2008
|
Hvala! Sprašujem zato, ker teh stvari pač ne poznam, niti ga še nisem videla - v živo. Pa tudi zato, ker po pravici povedano, nisem ljubitelj skakanja po trgovinah, in se mi ne ljubi pregledati 10 trgovin. Ker sem komot - raje naredim 10 km dolg sprehod, kot pa grem v eno trgovino , sem pač vprašala za nasvet.
|
|
|
|
RE: Kateri nastavek za školjko? 24.2.2009 14:42:02
|
|
|
|
Lenny
|
Meni se zdijo dobri tisti, ki se namestijo med školjko in desko, tako da ni nevarnosti, da bi zdrsnili. Naš škratek si je izbral enega z račko, ki je bil presenetljivo poceni, tam okoli 4 EUR.
|
|
RE: Kateri nastavek za školjko? 24.2.2009 18:32:10
|
|
|
|
cmokec
|
Family pokrov se super obnese, dobi pa se ga v Merkurju.
|
|
RE: Kateri nastavek za školjko? 24.2.2009 21:04:53
|
|
|
|
lenca1
|
Kupila nastavek, ki se ga vstavi med školjko in pokrovom, tako da se otrok skupaj z nastavkom ne more prevrnit. Kupljen v Leclercu za ene 3-4€ in je super, pa še lepe barve imajo na razpolago!
|
|
|
|
RE: Kateri nastavek za školjko? 24.2.2009 21:06:24
|
|
|
|
rija
|
jaz sem vzela enega v leclercu za 2,9 eura. pa je čisto ok, gre pod pokrov školjke, da je dovolj fiksiran.
|
|
RE: Kateri nastavek za školjko? 24.2.2009 21:10:54
|
|
|
|
mayflower
|
Mi imamo čisto navadno račko, ki je tako oblikovana, da se lepo namesti na pokrov školjke. Tamali zelo rad lula na njej.
|
|
RE: Kateri nastavek za školjko? 24.2.2009 21:16:58
|
|
|
|
annie
|
Imamo ga od Baby firme (namontira se ga pod rob wc školjke), kupljen v Pikapolonici za nekje 3 eur.
|
|
|
|
RE: Kateri nastavek za školjko? 24.2.2009 22:08:08
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: mayflower Mi imamo čisto navadno račko, ki je tako oblikovana, da se lepo namesti na pokrov školjke. Tamali zelo rad lula na njej.
|
|
RE: Kateri nastavek za školjko? 24.2.2009 22:16:58
|
|
|
|
mika
|
Jaz sem kupila nastavek v Mecatorju, gor je pa narisan medo Pu. Uporabili ga nismo nikoli, ker ga pupa ni hotela in je sedela normalno na školjki. Enkrat se je zgodilo, da je not padla, potem pa se je držala za atija ali zame. sedaj pri 4ih letih pa opravi vse sama.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Sončlna očala_Anja_Otrok mora imeti sončna očala!Da (
71%)
Ne (
29%)
Število vseh glasov: 191Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!