|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kateri likalnik?
12.4.2009 10:33:00   
malania
Živjo!

Odločam se za nakup likalnika (samo likalnik na štrikcu, brez likalne postaje). Malo sem že prebrskala na spletu in nekaj brala, da radi pohvalijo Tefalove. No, pa grem v BigBang in v poplavi likalnikov na polici res ne vem katerega naj kupim user posted image
Imate mogoče kakšne predloge, katerega uporabljate ve

Hvala!

Ni grdih žensk, so samo lene.
H. Rubinstein
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kateri likalnik?
12.4.2009 11:58:59   
Anonimen
Če bi sedajle kupovala likalnik, bi definitivno vzela takega z likalno postajo, ker so bomba. Če pa takega ne želiš, pa glej, da ima para čim več pritiska, da ima čim večji rezervoar za vodo, da je likalna površina iz lepo drsečega materiala, itd. itn ....

(odgovor članu malania)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
12.4.2009 21:36:10   
nu_tella
Ojla!

Mi imamo od zmeri Philipsove (no dva imamo do zdej, ker jih nismo kaj dosti menjavali user posted image )  in smo z njimi zelo zadovoljni. Smo enkrat umes kupili enga od druge znamke pa je bil težji, slabše vodljiv... tko da jaz sem zase pol kr Philipsovega kupila. Edino kar mi je žou je, da nisem kupila tistega, ki ima tudi v konici paro. Ampak je bil kr dražji od ostalih... Ja sej likalna miza z zalogo vode je super, samo mislim, da vsako gospodinjstvo rabi tud en tak navadn likalnik, ko je treba neki na hitro polikat.

Ce te nekdo ne ljubi na nacin, kot si zelis ti, se ne pomeni, da te ne ljubi z vsem, kar zna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.4.2009 8:52:21   
Aja1
Jaz sem kupila predlani od Braun in je eno veliko sranje. Pa ni bil zelo poceni. Če dam vodo, mi občasno spušča kar cele fleke vode namesto pare. user posted image user posted image   Sem začela likat kar brez vode, ampak je bolj dolgotrajno, slabše zlikano,.. Bo treba kupit novega, zato bom z zanimanjem brala tole temo. user posted image

(odgovor članu nu_tella)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.4.2009 18:48:16   
mala zirafa
Jaz sem pred kratkim kupila od tefala v big bangu.Je zelo dober, močnejši od prejšnjega.Želela pa sem keramično ploščo.Bil je na akciji za 50 evrov.

To je ta.
user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.4.2009 9:23:12   
noranate
Pred kratkim sem kupila Rowento, v akciji 90 evrov, pa nisem najbolj zadovoljna.user posted image Kar se tiče pare, drsljivosti, je o.k., zeloooo me moti, ker je težak. Kot bi vozila tank po likalni deski.user posted image

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.