|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kateri kovček na koleščkih...
28.1.2008 11:43:42   
ery
...naj kupim atiju za 50 let? Nmareč mami mi je rekla naj to kupim, da rabita, zdaj pa me zanima, če ima katra kaj več izkušenj glede teh kovčkov...  Sem mislila Samsonite... sicer pride kar drag, ampak je zagotovo kvaliteten a ne?

Hvala za pomoč....

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kateri kovček na koleščkih...
28.1.2008 12:36:52   
Nika v službi
Ja, jaz prisegam na Samsonite. Ogromno sem prepotovala in Samsoniti mi krasno služijo, tako privat kot službeno.

Je pa dejstvo, da ti pri potovanjih z letalom vsak kovček, pa naj bo še tako kvaliteten, zlupajo ob prvem poletu.

Če boš kupovala Samsonite, bodi pozorna na postavitev koleščkov, morajo biti noter umaknjeni, ne tisti povsem izpostavljeni, ker ob primernem udarcu radi odletijo....

Dober nakup!

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.1.2008 13:34:43   
mojsoncek
Tudi moja izbira bi bila verjetno kar Samsonite. 

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.1.2008 14:15:16   
blak
Evo, ravno prelšnji teden sem si v Trstu kupila Samsonite beauty case in potovalko (neka srednja velikost) za 82€user posted image . Valda na razprodajah! Pri nas je samo kovček, enak seveda, nekaj čez 130€user posted image .
Nevem, od kod si, ampak v takem primeru se ti res splača zapeljat.

A, ja sam kovček je bil 56€.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.1.2008 15:25:31   
luka jan
Tudi jaz prisegam na Samsonite, pa čeprav je cena mal zasoljena, sam so pa trpežni, ni kaj.
Sicer ne vem kakšna je kvaliteta tisth ki se jih da kupit v Sparu na točke, sam men tud tisti ne zgledajo ravno slabi. Bodo morale povedat tiste, ki jih imajo kako so zadovoljne z njim. Cena, mislim da je okrog 70 eurov, pa se mi tud ne zdi tako nizka. Da ne govorimo kolk točk še rabiš.
Če pa želiš čisto poseben kovček za ata, pa ti predlagam tega http://www.go-design.si/blog?bid=51. Je bolj majhen, a men ful smešen.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blak)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.1.2008 15:36:47   
Anonimen
Jaz imam enega ogrooomnega iz Sporta 2000, Dunlop, za 18 evrov.

(odgovor članu luka jan)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
28.1.2008 15:40:47   
rija
Odvisno, kako potujeta.

Za na avion se mi zdi samsonite mogoče le malce predrag.....ker pride že po prvem letu totalno potolčen....po drugi strani pa je zopet toliko kvalitetnejši, pa več zdrži user posted image  Ne vem......

Jaz imam za na avion neke Delsey ali tak nekak  so nekoliko cenješi...pa obvezno trakce čez....

za v avto pa prisegam in sem zaljubljena v svoje Mandarina duck FROG.user posted image

...vox populi...

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.1.2008 21:12:26   
Lianna
Absulutno Samsonite, ker so res kvalitetni. Pojdi naprej pogledat v outlet trgovino, ki je v Ljublani (Letališka), pri Harvy Normanu.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.1.2008 9:49:31   
Nika v službi
Ja, Delsey ni slab kot alternativa, priporočam tudi Roncatto, če že ne posežete po Samsonite.
Ja, zelo prav pride, sploh pri letalskih potovanjih.

Sicer pa je zame daleč najbolj uporaben kos opreme Samsonitov troley v kombinaciji z neseserjem, ki ga lahko vzameš na letalo. Drag prav tako kot veliki kovčki, ampak zakon.

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.1.2008 9:49:34   
ery
No tkole punce..

Res ful hvala za vaša mnenja... Ampak sedaj sem se malo premislila....
Namreč starša gresta 1-2x na leto na počitnice in res ne rabita Samsonite, tako mi je tudi mami včeraj rekla. Je rekla en kovček , pač poceni.

Sedaj me pa še vedno zanima, kataerga bi se splačalo kupiti oz kje da je do 70 eur. Če ima katera sploh takega...user posted image  

Hvala res... papa

Neposredna povezava do sporočila: 10
1.2.2008 21:33:47   
Lianna
outlet trgovino
IZVIRNO SPOROČILO: ery

No tkole punce..

Res ful hvala za vaša mnenja... Ampak sedaj sem se malo premislila....
Namreč starša gresta 1-2x na leto na počitnice in res ne rabita Samsonite, tako mi je tudi mami včeraj rekla. Je rekla en kovček , pač poceni.

Sedaj me pa še vedno zanima, kataerga bi se splačalo kupiti oz kje da je do 70 eur. Če ima katera sploh takega...user posted image  

Hvala res... papa

V Samsonite outlet pejt pogledat, ker lahko dobiš pri njih Samsonite kovček za 70€. Zakaj bi kupovala kr eno firmo, če lahko dobiš dobro za 70€, ne bo pa iz nove kolekcije. Ampak še vseeno bo pa lep pa kvaliteten kovček.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.2.2008 21:34:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Ja, jaz prisegam na Samsonite. Ogromno sem prepotovala in Samsoniti mi krasno služijo, tako privat kot službeno.

Enako, super zadovoljna. Zelo zelo dobra kakovost za sprejemljivo ceno.

Neposredna povezava do sporočila: 12
3.2.2008 19:05:40   
viv_
Pa meni je fajn, da ni kufer črn/siv/temnomoder... Ker potem, ko se ti vozijo na traku okol, so na prvi pogled vsi isti. user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.2.2008 19:35:40   
Olivija
IZVIRNO SPOROČILO: viv

Pa meni je fajn, da ni kufer črn/siv/temnomoder... Ker potem, ko se ti vozijo na traku okol, so na prvi pogled vsi isti. user posted image

Se strinjam. Zadnjič lastnega kovčka nisem prepoznala (pa imam celo en oranžen obesek gor), pa se je ene 5x mimo mene peljal.user posted image Smo se že odpravljal na prijavo in v duhu sem se videla, kako moram v kavbojkah na sestanek. user posted image

Drugače pa imamo skoraj same Antler kovčke doma in smo zadovoljni. Edino moj mali kovček je  neka druga znamka, pa se zdaj ne spomnim imena, ziher pa ni Samsonite.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.2.2008 19:43:43   
Seven*
Mi smo v službi za novoletno darilo dobili Samsonite in ne bi zamenjala. Tudi poslovno torbo imam Samsonite in tole zdrži toliko kot nobena druga torba ne. user posted image user posted image

Gospa sem.

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.2.2008 10:40:22   
ery
Sem klicala v Outlet na Letališko, pa imajo Samsonite le po ceni 120 eur. To mi je mal preveč. Je pa rekla, da so Antlerjevi še po ceni samo 40 EUR. Pa daso isto uredu. Je pa svetele modre barve.

Kaj mislite, naj kupim? To mi je res poceni, pol pa še eno fino lepo trenirko al pa kaj zraven in to je to...

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.2.2008 12:52:32   
Olivija
IZVIRNO SPOROČILO: ery

Sem klicala v Outlet na Letališko, pa imajo Samsonite le po ceni 120 eur. To mi je mal preveč. Je pa rekla, da so Antlerjevi še po ceni samo 40 EUR. Pa daso isto uredu. Je pa svetele modre barve.

Kaj mislite, naj kupim? To mi je res poceni, pol pa še eno fino lepo trenirko al pa kaj zraven in to je to...

Ravno zaradi tega kupujeva Antler. So bili pa kovčki velikokrat uporabljeni in so ohranjeni (imava jih pa že kakšne 5 let).  Če je pa svetlomoder, pa še toliko bolje. user posted image

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?