Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kateri inhalator zaq dojenčka? 2.5.2008 18:41:59
|
|
|
|
lojzika
|
Eni priporočajo pingvinčka ker je otroška oblika in baje je tih. Mi smo kupili nekega drugega kjer sta obe maski, za otroke in odrasle, cena je bila enaka, v lekarni so nam priporočili rajši tega. saj to sprašuješ za električne, a ne?
|
|
|
|
RE: Kateri inhalator zaq dojenčka? 3.5.2008 11:56:00
|
|
|
|
TIIA
|
Lojzka, katerega imate? Napiši mi,prosim. Pa ceno. Ste zadovoljni? Mi imamo babyvac, pa slišim, da je še kr nekaj sluzi v ozadju-ne v nosku, nekje globlje, zato bi imela še inhalator, da se še tista sluz zmehča in ven dobi...
|
|
|
|
RE: Kateri inhalator zaq dojenčka? 3.5.2008 16:57:43
|
|
|
|
ksenija12
|
Živjo! Priporočam aspirator za nos s cevko (od chicco-ta). Je relativno poceni (8eur) in je odličen! Ti sam skozi cevko potegneš vse ven iz noska. Mi imamo dva dojenčka in se je izkazal za nepogrešljivega, res! Lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?