|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kateri hladilnik??
3.6.2007 23:14:32   
Anonimen
Kateri hladilnik imate in kako ste zadovoljne z njim???

Doma bodo kupili novega  pa jaz malo informacije nabiramuser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kateri hladilnik??
3.6.2007 23:21:16   
Marogica
Mi imamo ameriškega od Samsunga. Zame ni drugega hladilnika. Velik, prostoren, se vse najde, ledomat, mrzla voda..v glavnem hladilnik, kot se šika...user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.6.2007 23:50:21   
rija
se podpišem user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.6.2007 7:19:53   
Anonimen
Gorenje. Zadovoljni. Velik, prostoren, nič ga ni treba odmrzovat, spodaj dva zamrzovalna prostora, srebrne barve. 115.000 tolarjeva predlani ali pa morda lani, ne vem več točno.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
4.6.2007 7:34:37   
Enolla
Bosh duo sistem. Zadovoljna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.6.2007 7:56:27   
Anonimen
BEKO je zakon!

(odgovor članu Enolla)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
4.6.2007 8:21:46   
madela
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Mi imamo ameriškega od Samsunga. Zame ni drugega hladilnika. Velik, prostoren, se vse najde, ledomat, mrzla voda..v glavnem hladilnik, kot se šika...user posted image

Mi tudi in ga ne zamenjam user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.6.2007 9:37:00   
Anonimen
Ima katera tega http://www.bof.si/sl/product.cp2?guid=C09A0FF2-9A11-26AC-F621-95AF051022A9&linkid=15 ali pa tega http://www.gorenje.si/hladilnozamrzovalni/prostostojeci/nofrost?aid=12345 ????

(odgovor članu madela)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
4.6.2007 11:51:23   
honey
Zdaj imamo še BEKO hladilnik s 3 predali za zamrzovanje, smo pa v fazi selitve v novogradnjo in ko bo denar, bomo kupili SAMSUNG-ovega ameriškega. Sicer sem z BEKO-tovim povsem zadovoljna, ampak mi je oni ameriški bolj všeč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.6.2007 16:39:35   
bamby

Jaz imam pa Elektrolux z 4-imi predali za zamrzovanje. Zaenkrat zelo zadovoljna. Pred ameriškimi pa kapo dol user posted image , imajo tudi svojo ceno user posted image .

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?