|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kateri ginekolog 14.8.???
31.7.2006 17:13:34   
dolenjka
Sej ne vem če sem na pravi forum postavila vprašanje pa vseeno - ker upam, je verjetno to pravi:

Ali se kateri morda sanja če oz. kateri ginekolog v LJ dela v ponedeljek 14.8. (naslednji dan je praznik)? Ker sem zelo redko v Sloveniji ob delovnih dneh, je to edini dan, ko bi dejansko lahko šla oz. bi rada šla. Plačam, ni blema, sam da me en pregleda in po možnosti pove da je z mano vse ok???
Drugače sem hodila k dr. Tataloviču na Viču, pa je on baje tudi odsoten ta dan! A katera ve če to drži?

Kako pa je v Leonišču, tam jemljejo samoplačnice?

No, da ne boste mislile, da jih tu ni! user posted image  Sam nekako ni isto tu, včasih tudi higiena peša...pa še po domače se ne moreš pogovort??

Za vse informacije vam bom res iz srca hvaležna! user posted image

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kateri ginekolog 14.8.???
31.7.2006 17:31:50   
Anonimen
nažalost ti ne znam povedat vseh odgovorov. vem samo to, da v leonišču imajo samoplačniško varianto, ampak se moraš vseeno naročiti. Lahko se naročiš na silva.petancic@kclj.si. napisati moraš, zakaj, zadnji dan menstruacije in povedat, da nimaš še osebnega G, pa da boš samoplačniško. če poveš, da boš samoplačniško boš pršla prej na vrsto,upam, da na datum ko si želiš.
druga varianta pa je, da greš privat v dravlje. najprej pokličeš 015106800 poveš problem in mislim, da ne bo problema. so hitrejši kot v leonišču.
upam, da sem ti vsaj malo pomagala.

(odgovor članu dolenjka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
31.7.2006 20:03:09   
dolenjka
Hvala Mišek1.  user posted image
Nisem vedela, če tam v Dravljah delajo tudi "klasične" preglede, ker zaenkrat naj ne bi imela težav z zanositvijo (vsaj upam). Bi pa rada tudi pregled z UZ da malo jajčnike pogledajo. Jutri jih pokličem in upam, da me vzamejo, če ne bodo še oni takrat na dopustu??

Če se kateri pojavi še kaka ideja pa kar na plan z njo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.7.2006 20:31:30   
Anonimen
zadnjič ko sem bila tam, so bile tam tudi ženske, ki so imele samo običajen pregled. mislim da je poleg dr. reša še ena ginekologinja, ki opravlja te preglede. najboljš, da ko pokličeš povprašaš.

(odgovor članu dolenjka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?