Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Kateri forum vam je naj-naj? 3.9.2005 20:23:46
|
|
|
|
sarči
|
Ja meni tudi,ampak saj zdej je vse tako pomešano,da niti debat ni,ah vse skupi je en kaos
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.9.2005 20:24:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Kateri forum vam je naj-naj? 3.9.2005 20:24:30
|
|
|
|
Jančika_
|
NS in Družina in odnosi. Pa Zanositev.
Upam, da bojo kmalu malo porihtali bližnjice itd.. Počasi se navajam, še vedno pa pogrešam prejšnjo preglednost in domačnost.
|
|
|
|
Kateri forum vam je naj-naj? 3.9.2005 20:25:32
|
|
|
|
ZARA
|
HuAnita je napisal/a:
Meni še vedno NS, čeprav imam težave, da ga najdem
Kaj pa je NS ??
|
|
|
|
Kateri forum vam je naj-naj? 3.9.2005 20:27:11
|
|
|
|
sarči
|
ZARA,ti pa vse vidiš
|
|
|
|
Kateri forum vam je naj-naj? 3.9.2005 20:35:45
|
|
|
|
HuAnita
|
NV, Zarči, sori!
Ti, ti
|
|
|
|
Kateri forum vam je naj-naj? 3.9.2005 20:36:47
|
|
|
|
urši*
|
men je NV, sam me še vedno mal zejbava vse skup, ni tako domače, kot je blo prej pa noben ne čveka!?!
al čvekate kje drugje pa jes ne vem
|
|
|
|
Kateri forum vam je naj-naj? 3.9.2005 20:36:50
|
|
|
|
ZARA
|
HA,HA...pa Jančika je tud NS napisala ...
|
|
|
|
Kateri forum vam je naj-naj? 3.9.2005 20:40:57
|
|
|
|
soncece24
|
meni je bil prej nv, zdaj pa se tam ne sme več čvekat, pa smo na skupnost rr - čvek...
prej sem vedno gledala po forumih, zdaj pa grem samo na zadnjih 30 sporočil,ker mi je vse ostalo prekomplicirano.
|
|
|
|
Kateri forum vam je naj-naj? 3.9.2005 21:31:35
|
|
|
|
žlička
|
jaz se tudi navajam na vse skupaj.....počasi
ker pa sem v pricakovanju sem na Čvek v pričakovanju.....oziroma bivši Prvič noseča....kr nekako pogrešam stari sistem, prej sem lažje prečekirala zadeve......se bomo že navadili
|
|
|
|
Kateri forum vam je naj-naj? 3.9.2005 21:46:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem tudi prej še kdaj spešeli na NV šla, zdaj pa čekiram samo zadnjih 50 odgovorov, ker pri temah ni avtorjev. Tako da mi je čisto vseeno, v katreem forumu sem. Sploh ne pogledam. Bognedaj, da bi iskala po forumih. Predolgo traja. Razen če iščeš kaj posebnega, danes sem naprimer čekirala Hujšanje.
|
|
|
|
Kateri forum vam je naj-naj? 3.9.2005 21:46:41
|
|
|
|
india
|
NV, Skupnost RR zaradi čveka, šolarji, ustvarjanje bi se tudi lahko malo premaknilo....saj bo, se bomo že navadile, potem pa bomo spet tarnale,ko se bodo šefi spomnili kakih sprememb!
|
|
|
|
Kateri forum vam je naj-naj? 3.9.2005 21:48:32
|
|
|
|
Jančika_
|
No, pa NV, me je HuAnita čist zavedla .
Vsem prizadetim se iskreno opravičujem .
|
|
|
|
Kateri forum vam je naj-naj? 3.9.2005 21:49:17
|
|
|
|
baguSka
|
čveki rumi pa čist nč druzga
drugač pa zadnjih 30 sporočil
|
|
|
|
Kateri forum vam je naj-naj? 3.9.2005 21:49:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Noben mi ni všeč, k sploh bliz ne morem, me skoz ven meče, mater jim cigansko, no, sicer ne vem komu. Ampak zdele me je spustu noter, če bom tole lahko oddala, pa še ne vem. Že od jutra bi rada prečekirala, kaj je novega z Emo od Seven, pa nikakor ne morem blizu. ne morem in morem, pa da se ubijem. Se mi zdi, da bom tale RR kaj kmalu pustila v tri p.m. Mam navarh glave vsega zadost. Res sem jezna, ko tristo mater.
|
|
|
|
Kateri forum vam je naj-naj? 3.9.2005 21:50:41
|
|
|
|
baguSka
|
na obupat al bina čeprou vem da ti ni izi
|
|
|
|
Kateri forum vam je naj-naj? 3.9.2005 21:52:32
|
|
|
|
baguSka
|
upam da si se že obrnla na rr team ??
|
|
|
|
Kateri forum vam je naj-naj? 3.9.2005 21:54:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, sem, pa ne morem sploh odgovora prebrat, če so ga slučajno že napisal. Sej pravim, še prkrat probam, pol pa adijo, ljlubavi, nimam časa za jebo...vsaj ne takšno blesavo. Se opravičujem, ampak mi je res podn od podna.
|
|
|
|
Kateri forum vam je naj-naj? 3.9.2005 21:57:01
|
|
|
|
snorlax
|
Al Binca, prvo spij eno pivce za živce, pol pa počasi klik za klikom.
Na kratko: Seven je šla domov iz bolnice, stiska si mleko za Emo, ki ga spije vsak dan 100 ml. Še vedno stiskamo pesti za njo.
Če ti bo ratalo, pridi še kaj med hujšarice. Ti si še najbolj vztrajna, da nam boš dala malo volje!
L.p.
|
|
|
|
Kateri forum vam je naj-naj? 3.9.2005 22:07:26
|
|
|
|
teta beta
|
Lahko spodaj klikneš opazuj to temo za nova sporočila in ti pošlje mail, vsakič ko je oddan nov post. Tudi mene je zanimalo, kako je z ubogo Emico, pa sem poskusila to opcijo. Odgovore lahko prečekiraš kar na mailu, ni treba na RR.
|
|
|
|
Kateri forum vam je naj-naj? 3.9.2005 22:09:51
|
|
|
|
Pikapolonica
|
Punce, dajte si forume ki vas zanimajo med priljubljene. In če imate gumbek priljubljene skoz odprt, jih imate tako lahko vedno pri roki oz. pri miški.
Sam to pa še vedno ne pomeni, da mi je nova RR všeč. Ker mi ni!
LP
|
|
|
|
Kateri forum vam je naj-naj? 3.9.2005 22:11:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej, beta, še s tisto traparijo da bi se ukvarjala. Ne, saj najbrž ni bedarija, smao ko si enkrat živčen, ti gre vse na živce.
Snorček, hvala za sporočilo o Emi, upamo na najboljše.
Ja, tam se pa res kar vztajna, saj pravim, jutri in v ponedeljek bo šla ena debela kila zagotovo dol, a ne??? gremo v boj z mastjo.
P.S. ne upam limat debilnih smajlijev, k me lahko ven vrže. itak me bo.
|
|
|
|
Kateri forum vam je naj-naj? 4.9.2005 0:25:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Nekoc NV in O portalu, pa Druzina&Odnosi.
Trenutno srecanja pa admin forum Drugega sploh skor ne uspem precekirat.
|
|
|
|
Kateri forum vam je naj-naj? 4.9.2005 0:28:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bom pa kar MON rekla, ker mi je (danes sicer šele prvi dan) vse skupaj preveč smotano.
|
|
|
NakupovanjepatkapatatkaKo najdeš najlepšo stvar za svojega otrokagledaš ceno (
57%)
kupiš brez nadaljnjega (
43%)
Število vseh glasov: 206Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!