Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kateri deodorant je učinkovit?? 1.9.2008 20:25:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Men pomaga izkljucno in samo le adidasov roll-on - trenutno imam takega z roza pokrovckom, sicer sem bila pa bolj zadovoljna s freshom (moder pokrovcek), kot z vijolcnim. Imajo jih pa v DMu, Müllerju, Lepota od Tuša al kaj ze je ..
|
|
|
|
RE: Kateri deodorant je učinkovit?? 1.9.2008 20:31:17
|
|
|
|
Udb
|
Men je do sedaj najboljši Loccitanov - res je ful dobr. (pa tut drag)
|
|
|
|
RE: Kateri deodorant je učinkovit?? 1.9.2008 20:34:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz uporabljam Niveo- pa je tko tko. Drugač pa Rexona naj bi bla tud dobra.
|
|
|
|
RE: Kateri deodorant je učinkovit?? 1.9.2008 20:41:04
|
|
|
|
BAMBINA_
|
Evo, jaz sem enako ravno v fazi iskanja dobrega deodoranta. Ki učinkuje, lepo sveže diši, ne pušča belo... Sama sem do zdaj uporabljala Dove original, ampak, včasih je zelo v redu, včasih pa naletim na katerega, ki ima totalno čuden vonj pa ne vem, a nam Slovencem kakšno škart robo filajo ali kaj, ker res ne štekam, v čem je fora, da en sprej ful dober diši, drug pa čist zanič. Pa vedno ista firma, ista znamka
|
|
RE: Kateri deodorant je učinkovit?? 1.9.2008 20:41:14
|
|
|
|
Felicita
|
jest ne prenašam antiperspirantov, roll-on-ov in stikov, zato uporabljam čist navaden dm-ov deodorant (Balea). se pa zvečer stuširam, pošpricam in grem spat. potem zjutri se še 1x splaknem in pošpricam. drži cel dan razen kadar mam kak izpit oz. sem na polno živčna - za takrat pa še nisem odkrila deodoranta, ki bi pomagu. takrat tut švic velik bolj agresivno smrdi (tko kislo) in pač... takrat smrdim, čeprov drugi pravjo da me ne vohajo? Aja, pa vedno zamenjam majce zvečer. nikol nimam oblečene iste majce (zgornjega dela) dva dni.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Kateri deodorant je učinkovit?? 1.9.2008 20:42:24
|
|
|
|
ključek
|
Jaz uporabljam Niveo jaz tudi-dry comfort in mi je ok. je pa odvisno od dneva, kakšno hrano ješ, kok delaš.............če si ful aktivna in delaš, potem je logično,da se več potiš. je pa velikokrat tko, da sam sebe vohaš (da "smrdiš"), drugi te pa ne.
|
|
|
|
RE: Kateri deodorant je učinkovit?? 1.9.2008 20:43:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Odkar jih ne uporabljam vec, svicam bistveno manj. Stusiram se dvakrat na dan, zjutraj in zvecer in to je to.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.9.2008 20:46:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kateri deodorant je učinkovit?? 1.9.2008 20:51:28
|
|
|
|
Jančika_
|
Hidrofugal. Je brez vonja. Uporabljam ga že več let in me še niti enkrat ni pustil na cedilu. Ker je prozoren (vsaj ta na pumpico, ki ga imam jaz), tudi ne pušča belih lis na črnih cotah.
|
|
|
|
RE: Kateri deodorant je učinkovit?? 1.9.2008 20:53:30
|
|
|
|
Ronči
|
IZVIRNO SPOROČILO: taši84 dons pa katastrofa. vohala sm sama sebe. kaj pa če ti je majčka smrdela - nekatere se prav zasmradijo pod pazduho (jaz te kar vržem v smeti), druge pa sploh ne... tekstil od tekstila je zelo drugačen, pa ne samo po sestavi ampak tudi kvaliteti... pa tudi barve s katerimi so barvana oblačila. Potem pa damo še pod pazduho kemikalijo...peremo s kemikalijami... in to je to. Pa čim manj mehčalca uporabljaj.
|
|
|
|
RE: Kateri deodorant je učinkovit?? 1.9.2008 20:56:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Hidrofugal Za fugice dol zamašit.
|
|
|
|
RE: Kateri deodorant je učinkovit?? 1.9.2008 21:12:32
|
|
|
|
*Uršula*
|
Jaz pa uporabljam deo kristal v roll on izvedbi. je brez vonja in ne pušča belih lis. uporabljam ga že 10 let in je super.
|
|
|
|
RE: Kateri deodorant je učinkovit?? 1.9.2008 21:13:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja jaz vcasih tudi po dve, tri majice na dan porabim, za dva dni pa absolutno ne moram met majice Dove v sticku in nivea roll oni mi pa ne zdrzijo. Dvakrat zapored mi nivein je, ko sem ga kupila ta tretjic, pa ni bil vec efektiven. Kr nekaj Bambina, poskusi kupit v müllerju - tam je nemska roba za zahodni trg, ne za vzhodnega tako kot v Sparu in Mercatorju ipd. No, kristal brez parfuma in vonja je pa tako, kot ce bi se z navadno vodo namazal
< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 1.9.2008 21:14:15 >
|
|
|
|
RE: Kateri deodorant je učinkovit?? 1.9.2008 21:28:44
|
|
|
|
Blueberry
|
Jaz imam Rexono crystal clear aqua pa sem kar zadovoljna.
|
|
RE: Kateri deodorant je učinkovit?? 1.9.2008 21:50:39
|
|
|
|
urška
|
vichy je definitivno najboljši.
|
|
|
|
RE: Kateri deodorant je učinkovit?? 1.9.2008 21:51:57
|
|
|
|
petja
|
Biotherm Deo Pure roll-on. Kot sem že večkrat napisala - če ga kdaj nehajo delat, se grem lahko kar ubit . Komurkoli sem ga predlagala, ga je obdržal. Primeren je tudi za moške, ker ima zelo nevtralen vonj. Jaz frendicam vedno rečem, da če katera ne bo zadovoljna, ga jaz odkupim - še nobenega nisem odkupila .
|
|
RE: Kateri deodorant je učinkovit?? 1.9.2008 22:16:56
|
|
|
|
Spark
|
Jaz uporabljam od Loccitane, in mi je fajn. Naslednjič bom pa probala še od Wallede nekega s citusi, ki je baje tudi zelo dober. Petja, kakšen je pa ta Biotherm Deo Pure roll-on. Ali ima kak vonj, ali ne? In kakšna je cena?
|
|
|
|
RE: Kateri deodorant je učinkovit?? 1.9.2008 22:19:29
|
|
|
|
Eca
|
Jaz sem tudi uporabnica Vichy-ja, že nekaj let. Uporabljam roll-on z belim pokrovčkom. Je brez vonja in je primeren za depilirano kožo, ne pušča sledov na oblačilih. Edino to pri meni zdrži. Tisti kristali so pa res ena "blažena vodica". Lp, Eca
|
|
RE: Kateri deodorant je učinkovit?? 2.9.2008 0:39:33
|
|
|
|
jajula
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija vichy- deo v stiku tudi jaz mam tega, nima vonja, unih škodljivih zadev, pa ful učinkovit.
|
|
|
|
RE: Kateri deodorant je učinkovit?? 2.9.2008 6:30:27
|
|
|
|
Sulfinija
|
Jaz uporabljamod Oriflame deodorant svila kašmir me še ni pustil na cedilu. LP Mojca
|
|
RE: Kateri deodorant je učinkovit?? 2.9.2008 7:44:07
|
|
|
|
LoCa
|
js uporabljam od Dove v stiku, unega, ki ne pušča madežev na črnih oblekah. sem pa par let rabila (k sm tu mač več švicala :P) enega, k ne vem kako se kliče, v dm-ju sem ga nabavla, ima pa nalepko z nekim modro zeleno poslikavo se mi zdi pa tudi malo dražji je. in je ful pomagal.
|
|
|
|
RE: Kateri deodorant je učinkovit?? 2.9.2008 7:48:50
|
|
|
|
orhideja75
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tiincy Jaz imam Rexono crystal clear aqua pa sem kar zadovoljna. tudi jaz
|
|
RE: Kateri deodorant je učinkovit?? 2.9.2008 7:59:55
|
|
|
|
mala zirafa
|
Fenjal ali vichy roll on.Zakon.
|
|
|
|
RE: Kateri deodorant je učinkovit?? 2.9.2008 9:19:01
|
|
|
|
pikecpokec
|
Od Lusha. Aromaco. Super je, pa sem jih sprobala že kar nekaj. Ampak ta res pomaga
|
imesymbakatera oblika imena ti je ljubša?ela (
81%)
ella (
13%)
elle (
6%)
Število vseh glasov: 105Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!