Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kateri dan pozitivni test???? 13.9.2006 15:22:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni ni. M bi morala bila dobiti nekje okoli 10. v mesecu, test pa je bil pozitiven šele 17. (čisto rahla črtica), tista taprava je bila šele 23.
|
|
|
|
RE: Kateri dan pozitivni test???? 13.9.2006 15:53:19
|
|
|
|
Kati23
|
Meni je test Clear blue pokazal + že tri dni pred nepričakovano , čeprav sem test nekaj dni po izostanku ponovila in je bil + še bolj močno viden! Zdaj sem srečka nosečka! Želim ti veliko sreče!
|
|
|
|
RE: Kateri dan pozitivni test???? 13.9.2006 16:11:36
|
|
|
|
Gina
|
Meni 28. dan, prej mi ni. Sem pa slišala, da nekaterim niti 28. dan ne pokaže, ampak šele kasneje.
|
|
|
|
RE: Kateri dan pozitivni test???? 16.9.2006 8:56:15
|
|
|
|
Ivek
|
Haj! Meni je pozazalo 10 dni po zanositvi (ovulaciji), kar pomeni, da bi menstruacijo dobila, če ne bi zanosila, šele čez 4-6 dni! Enim pač zelo hitro. Mislim da tiste imejo več tega HGH hormona. Boljše, da ga je več, kot premalo.... No, torej ni nujno čakat do 28. dneva, čeprev riskiraš, ker si lahko noseča, pa tega še ni mogoče očitati zaradi prenizke doze hormonov. LP Ivek v
|
|
RE: Kateri dan pozitivni test???? 16.9.2006 9:18:44
|
|
|
|
s u g a r
|
haj jutro vsem. Jaz sem vceraj izvedela da bomo imeli bebiko. Test je bil na popoldanskem urinu (no ob enih), neredila sem ga zato, ker mi je zmujala in sem bolna in mi je zdravnica dala antibijotike in sem rekla sam preverim ce ni slucajno kaj ratalo in glej ga zlomka na 29 dan mi pokaze (dve mocni), torej ADIJO ANTIBIJOTIK in cez par ur sem ponovila da ne sokiram prevec dragija (pa da bi se potem izkazalo da je bilo brez pomena) in spet ceprav malce bolj svetli a vseeno mocni . tako da smo dobili potrditev, da smo na morju nastimali dete. nekako se ne dojameva a sva vesela. Imela pa sem Babycheck. No veselo na delo in da boste cimpreje ugledale . lepo bodite
|
|
RE: Kateri dan pozitivni test???? 16.9.2006 11:38:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Kati23 in s.u.g.a.r.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?