|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kateri avtosedež?
12.5.2011 14:36:29   
prvič mami
Pozdravljene!

Ravno smo v obdobju, ko bo treba iz lupinice presedlati na avtosedež, pa me zanima, kakšne imate kaj izkušnje z različnimi sedeži?

Zaenkrat sva gledala Roemer, Maxi Cosi in Be safe.

Kakršnikoli nasveti so dobrodošli!

Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kateri avtosedež?
12.5.2011 14:44:40   
kristinaj
mi imamo maxi coxi, mislim da je rodi..
otroci ga imajo radi, je komot, praktičen za montirat, lahko ga z eno roko med vožnjo poležeš...
edino kar me moti sicer ne moćno, ker sem se sedaj že navadila je, da tisto za zapet, ki ima otrok spredaj med nogami dostikrat gre nazaj tako, da moram cukat izpod otroške rite in pa znanstvena fantastika za ga slečt za oprat tako,da sem ga oprala samo 1x do sedaj.. moža sem zaprla v kopalnico skupaj s sedežem in načrtom in sem mu rekla nej ga sleče kot ve in zna :))))

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu prvič mami)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.5.2011 14:53:32   
Anonimen
Mi imamo Maxi Cosi Tobi, smo zelo zadovoljni. Tisti pas pod nogami pa zna bit tudi pri nas zoprnuser posted image Slekli smo ga pa "na komot" in nazaj oblekli tudi, ko smo prali prevlekouser posted image

(odgovor članu kristinaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
12.5.2011 15:11:42   
sazi
Mi imamo Maxi Cosi Priori XP in Maxi Cosi Tobi  - oba sta super.
Tobi je malo bolj praktičen, ker mu trakovi stojijo stran sami od sebe in trakcev ni treba iskati in vleči izpod rite, oba se lahko zelo lepo poleže. Sin je v njiju užival skoraj 3 leta, zdaj je v njiju hči že leto in pol, pa sta oba kot nova (če odštejemo občasno umazanijo).

Neposredna povezava do sporočila: 4
12.5.2011 15:14:25   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: prvič mami

Pozdravljene!

Ravno smo v obdobju, ko bo treba iz lupinice presedlati na avtosedež, pa me zanima, kakšne imate kaj izkušnje z različnimi sedeži?

Hvala!

tega imamo mi in drugo kot samo pohvale ne morem rečt...Tobija imamo user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

Neposredna povezava do sporočila: 5
13.5.2011 8:59:50   
prvič mami
Očitno bo potem Maxi Cosi, če ste taki navdušenci nad njim:)

Hvala vsem za input:):)

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.5.2011 9:11:57   
malibauc
IZVIRNO SPOROČILO: prvič mami

Pozdravljene!

Hvala!

In to je.......? Ker meni se že tudi zdi, da je že skoraj prevelik za jajčko. Star pa je skoraj 9 mesecev.
Kdaj je pravi čas za avtosedež?

< Sporočilo je popravil malibauc -- 13.5.2011 9:12:28 >

Neposredna povezava do sporočila: 7
13.5.2011 9:40:25   
mate0ja
mi smo dali malo pri 8,5 mesecih v maksi cosi tobi. Je skoraj tri stara pa še ene pol leta ga bo sigurno lahko imela.
Sicer so lupinice kao do 12 mesecev, ampak naše ni variante, da bi jo spravili notr, ker je bila prevelika. Zdej prihaja nov zakon, ko sedeži ne bodo več razporejeni v kategorije po kg in starosti ampak po višini otroka. Tko se bomo lažje odločali kdaj otroku kupiti večji sedež. Midva sva kar nekaj časa kolebala pa cincala pa spraševala preden sva se odločila.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu malibauc)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.5.2011 9:47:54   
strumf
mi imamo recaro od 9-36kg in nam je super, smo zelo zadovoljni. smo pa za v drugi avto kupili bolj poceni varianto nania do vrtca pa nazaj, pa je za kratke vožnje tudi ok, ampak za daljše pa niti slučajno. 

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.5.2011 10:09:05   
bambixxx
za prehod na avtosedež naj bi bila pri otroku izpolnjena 2 pogoja od treh: 9 mesecev, 9 kg in samostojno sedenje.
Torej če izpolnjuje 2 od teh, lahko gre komot v avtosedež.
Mi smo kupili Römer Safefix, ker imamo isofix v avtu, tako da je sedež res trdno pritrjen. Možno ga je pa tudi s pasovi montirat, če bi ga dali v drug avto, ki isofixa nima. Jaz sem šla z otrokom v trgovino in ga posedla v Maxi cosi in Römer in se potem odločila, v katerem mu je bilo bolj udobno. V Maxi cosi-ju je malo manj prostora se mi zdi in tudi otroku ni bil všeč - je jokal notri. Römer je bil ok in smo kupili tega.
Ker je Römer najdražji, sem seveda preiskala cel splet od UK, Nemčije, Avstrije in na koncu našla najcenejšega pri nas na babyland.si . user posted image

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.5.2011 10:48:46   
katrinka

IZVIRNO SPOROČILO: strumf

mi imamo recaro od 9-36kg in nam je super, smo zelo zadovoljni. smo pa za v drugi avto kupili bolj poceni varianto nania do vrtca pa nazaj, pa je za kratke vožnje tudi ok, ampak za daljše pa niti slučajno. 

mi imamo tud takega recarota, starejsa je v njem - same pohvale, za malo ga mamo tud ze samo se cakamo da bo zrastla,
meni je super kej je zelo oblazinjen, material je super, prevleka za zraven da samo prevleko fliknes prat....
po mojem mnenju pa si se maxi cosi in romer zasluzita pohvale...ostali pa so zame bolj za drug sedez - k se tok ne uporablja

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.5.2011 10:55:24   
zaspančka
Mi imamo Roemer Safefix plus TT (9-18 kg) in Roemer Evolva 123 (9-36 kg). Oba si zaslužita same pohvale. user posted image user posted image

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.