Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kateri/a dober zasebni pediater v Murglah 19.2.2006 13:59:28
|
|
|
|
nejča
|
Mi smo pri dr. Banič, je pa privat s koncesijo. On je odšel iz Murgle centra na svoje in je sedaj na Redelongijevi ulici (zadaj za OŠ in Veterinarsko šolo). Naroča na uro in si takoj na vrsti pa še ločuje dojenčke in večje otroke.
|
|
|
|
RE: Kateri/a dober zasebni pediater v Murglah 19.2.2006 17:33:45
|
|
|
|
Magi*
|
imamo sicer privat pediatrinjo (s koncesijo) v Dravljah, vendar ti priporočam, da si prebereš našo izkušnjo, preden se odločiš: http://ringaraja.net/forum/tm.asp?m=806956&mpage=1 . tudi pri privat pediatrih ni vse rožnato. je sicer res, da ne čakaš dolgo, nimajo pa ločenih čakalnic za bolne in zdrave otroke in problem so dežurstva. jaz resno razmišljam v obratni smeri.
|
|
RE: Kateri/a dober zasebni pediater v Murglah 19.2.2006 17:41:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Glede na to, da sprašuješ za Murgle, si mislim, da si iz tukaj nekje Skratka, mi imamo pediatrinjo v ZD Rakovnik (dr. Poredoš). Imajo pa ločena vhoda za zdrave in bolne otroke. V bistvu so ločeni tudi čakalnici in ordenaciji sta tudi dve različni. Naročajo na uro in redko se zgodi, da čakamo več kot pol ure. Skratka, zelo zadovoljni.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?