|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Katerega zdravnika v Lj priporočate?
17.4.2005 17:47:16   
rozita
Živjo!

Imam eno vprašanje. S svojo ginekologinjo nism čisto nič zadovoljna in sedaj jo imam zadosti in želim k drugemu zdravniku. Že skoraj celo leto hodim k njej zaradi težav z zanositvijo, pa nima posluha za to; dala mi je Klomifen za pol leta in to je tudi vse. Sedaj pa pravi, da se bo že moralo enkrat prijeti, saj že imam enega otroka. Prosim povejte s katerim ginekologom ste zadovoljne tiste, ki imate takšne težave kot jaz?

Hvala za pomoč. LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
17.4.2005 18:05:42   
Zmajevka
Jaz imam dr. Pinterejvo v Leoniscu in sem zelo zadovoljna s strkovnostjo, malce manj s komunikacijo, ampak se vedno zadovoljna.
LP
Zmajevka

(odgovor članu rozita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.4.2005 18:08:10   
Zmajevka
Aja, pa Klomifen se strokovno ne daje pred preiskavami,
kot so vsaj HSG in spermiogram, da ne govorim o ultrazvoku, hormonih...ki so bolj neinvazivne,
nekje sem zasledila, da je celo pogostejsi rak pri uporabi Klomifena, trenutno ga imam tudi jaz, vendar je za mano vse nasteto plus laparo plus eno leto in pol truda...plus da sem ze stara 37 in se nikoli noseca.
Srecno
Zmajevka

(odgovor članu rozita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.4.2005 18:19:25   
naja78
to mi deli zmajevka.klomifena se res ne predpisuje kar tako.najprej vse tisto kar si naštela,pa še res sem tudi jaz zasledila,ker baje pri nekaterih,pazite ne strašim,povzroča hiperstimulacijo jajčnika,to pa ni glih vedno najbolj.

glede vprašanje,pojdi do svoje splošne zdravnice,naj ti da napotnico za v leonišče,ne vem jaz ne plačujem,ene morjo,pa še dans ne vem zakaj,pojdi tja osebno in se naroči,ker so tam une češplje mal smotane!!!!glede G,tam so vsi strokovnjaki.
dr.rončvič.dr.meglič.dr.cerar,dr.drobnič.dr.zore ind,......maš jih tono.

(odgovor članu rozita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.4.2005 18:20:32   
naja78
aja čakaš ne datum kakih 14 dni.mogoče dan dva manj ali več.

(odgovor članu rozita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.4.2005 19:04:36   
anajmad
Hodim k dr.Blejec,čeprav je nekateri ne marajo preveč.Mi je pa zelo všeč pri njej, ker se ti res posveti in naredi vse,samo da lepo zanosiš in potem nosečnost tudi dobro vodi.Jst sem imela takšen občutek pri prvi nosečnosti.Zdej pa tudi je naredila cel remont pri meni,da naj bi lepo zanosila.
en lp:morje:D.

(odgovor članu rozita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.4.2005 19:43:31   
ronni
Jaz hodim k dr.Voglerju,s katerim sem zelo zadovoljna.Ima zelo dober pristop in je velik strokovnjak. Čakalna doba pa je malo odvisna tudi od tega,katerega izbereš.Mislim,da pa se splača počakat tudi malo dlje(največ mesec).Sklepam,da imajo tisti z daljšo čakalno listo tudi več(zadovoljnih)pacientk.Sicer so pa v Leonišču tako sami strokovnjaki.
Za plačilo je pa tako:lahko greš z tudi z napotnico svojega izbranega ginekologa;plačaš pa samo popoldanske preglede(če plačaš tudi manj čakaš)
Osnovni pregled je 6200 SIT.
VELIKO USPEHA!!!!!!:muca:
Saška

(odgovor članu rozita)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.4.2005 19:44:19   
KMALU
A hoces privatnega ginekologa ali samo menjavo v svojem zdravstvenem domu?

(odgovor članu rozita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?