Njuškalo
|
Meni so bili kar vsi po vrsti ful v redu! Najbolj imam še v spominu našo psičko, ki je umrla februarja. Bila je en tak prisrčen, potrpežljiv pes, zelo materinska, pa zelo fina dama. Zelo mi je ostal v spominu tudi en bandit, hrček Johnny.Ker sem imela hrčkov kot otrok več, mi je oče naredil iz velike kletke za papige hrčji blok.In so bili v treh nadstropjih.Vsi hrčki so bili pridni, samo ta Johnny je pa skoz delal probleme Enkrat je imel sploh aktiven večer.Ko sem gledala televizijo, je mulc pregrizel oba nadstropja in sexal z obema hrčicama v spodnjih nadstropjih. Kot ,da mu to ne bi bilo dovolj, se je pregrizel ven iz kletke in napadel še enega hrčka, ki je bil zraven kletke.Od takrat naprej je bil Johnny v spodnjem nadstropju. Vsekakor so mi pa vse živalce, ki sem jih imela ostale v zelo lepem spominu in bi težko rekla, katera mi je bila najljubša.Vsaka po svoje. Aja, posrečen je bil še pes, ki sem ga imela pri babici.On ni maral mesa, jedel je rad kruh,mleko, sladkarije in vse kosti,ki smo jih imeli,je spravil za svoje pasje ljubice. Ko je bila kakšna,ki ga je zanimala,je kopal te kosti kot trapast in šel s kostjo v gobcu na lov. Preplezal je pa vsako ograjo,ne glede na to,kako visoka je bila.
< Sporočilo je popravil Njuškalo -- 31.5.2007 20:36:38 >