Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katere vlažilne robčke za darilo? 5.5.2007 19:12:02
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Evo meni najbolji so od Nivee brez vonja ... Večinoma časa pa uporabljam vodo in pa toto krpice ali pa tosamine tetra krpe za umivanje. Mogoče bi raje dodali te? recimo ene 2 paketka je že fajn imet - 2x po 6 tetra krp za umivanje.
|
|
|
|
RE: Katere vlažilne robčke za darilo? 5.5.2007 19:14:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Kakovost vs. cena se meni zdijo najboljši Babylove od DM-a. Pa priporočam nakup sensitive robčkov, ki ne vsebujejo parfuma.
|
|
|
|
RE: Katere vlažilne robčke za darilo? 5.5.2007 19:16:05
|
|
|
|
rija
|
penaten, roza ali zelene, katerikoli so dobri ravno prav vlažni, ne preveč parfumirani....
|
|
RE: Katere vlažilne robčke za darilo? 5.5.2007 19:19:19
|
|
|
|
*goldfish*
|
Mi uporabljamo Pampers, vendar kupljene v Mullerju ali v Avstriji. Mogoče te?
|
|
|
|
RE: Katere vlažilne robčke za darilo? 5.5.2007 19:42:59
|
|
|
|
madela
|
Če ste prepričani,da otrok kateremu kupujete darilo ni alergičen na te krpice,bi jaz kupila nivejine. Moj malček je dobil nekje 10 paketov teh robčkov,ki sem jih kasneje podarila,ker je imel hudo reakcijo nanje,venomer vneto ritko. London-paris je dala super predlog.
|
|
|
|
RE: Katere vlažilne robčke za darilo? 5.5.2007 19:55:36
|
|
|
|
mmž
|
Jaz sem najbolj zadovoljna s Pampers! Drugače, pa lahko kupte tud kak paklc plenic! Teh ni nikol premal. Pa seveda tudi Pampers!
|
|
RE: Katere vlažilne robčke za darilo? 5.5.2007 20:19:51
|
|
|
|
krfjolca
|
Jaz uporabljam Pampersove, DMove in Muellerjeve - so mi vsi zelo v redu, vendar uporabljam Sensitive, ker imajo navadni premočan vonj.
|
|
RE: Katere vlažilne robčke za darilo? 5.5.2007 20:34:22
|
|
|
|
eya
|
Mi uporabljamo Pampersove in so mi fajn. Pa ta ideja, da kupite to-to blazinice (od Tosame) je tudi fajn, ker itak mame ne uporabljamo vedno robčkov, ampak je fajn tudi z vodo in temi krpicami umit. Pa še dvomov o kakih alergijah ni.
|
|
RE: Katere vlažilne robčke za darilo? 5.5.2007 20:37:17
|
|
|
|
Anonimen
|
No, jaz sem pa glih te krpice brezveze kupila, ker jih nisem uporabljala. Kadar sem tamalo samo z vodo umila, sem uporabila krpice za umivanje za enkratno uporabo, ker so mi bile tetra krpice pregrobe in je bil denar zanje stran vržen. Poleg tega za te tetra krpice in tetra plenice in podobno mamice že same poskrbijo še pred porodom, tako da jim načeloma tega ne manjka.
|
|
|
|
RE: Katere vlažilne robčke za darilo? 5.5.2007 21:47:21
|
|
|
|
zima07
|
Nivea soft ...
|
|
|
|
RE: Katere vlažilne robčke za darilo? 5.5.2007 22:37:46
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Pampers sensitiv
|
|
RE: Katere vlažilne robčke za darilo? 5.5.2007 23:29:06
|
|
|
|
Pobalami
|
Ja od DM-a so dobri. Zelo lepo nežno dišijo (tisti, ki niso sensitive). Drugače pa uporabljamo tudi pampers in johnson (če so v akciji)
|
|
|
|
RE: Katere vlažilne robčke za darilo? 6.5.2007 8:06:01
|
|
|
|
Aja1
|
Mu uporabljamo Mullerjeve sensitive in DM. Z obojimi smo zadovoljni
|
RE: Katere vlažilne robčke za darilo? 6.5.2007 9:19:52
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Jaz sem si enkrat poizkusila s pampers sensitive nos obrisat - me je še 5minut tako skelel (sem imela malo vnetega od smrkanja) - od takrat naprej jih ne kupujem, ker ima mali kar naprej neke probleme z ritko.
|
|
|
|
RE: Katere vlažilne robčke za darilo? 6.5.2007 9:40:27
|
|
|
|
Maxica
|
Jaz imam z Niveinimi najboljše izkušnje, pri obeh otrocih sem ju uporabljala in nismo nikoli imeli nobenih težav.
|
|
RE: Katere vlažilne robčke za darilo? 6.5.2007 10:44:47
|
|
|
|
frutka_
|
Po moji oceni od najboljših navzdol: - Bubchen
- DM
- Pampers lavanda
- Nivea
- Muller
|
|
|
|
RE: Katere vlažilne robčke za darilo? 6.5.2007 16:39:32
|
|
|
|
mia-2
|
Mi imamo trenutno Becutan in so super.
|
|
|
|
RE: Katere vlažilne robčke za darilo? 7.5.2007 12:20:50
|
|
|
|
Slončica
|
Helen Harper
|
|
|
|
RE: Katere vlažilne robčke za darilo? 7.5.2007 13:11:29
|
|
|
|
ajja
|
Meni so najboljši Bubchen, po Pampers sensitive pa je naš fant dobil rdeče flekce po ritki.
|
|
|
|
RE: Katere vlažilne robčke za darilo? 7.5.2007 13:20:26
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Becutan so tut OK! S kamilico tako fino dišijo... So mi skorajda bolji od vseh, samo pri nas jih je tako težko dobit!
|
|
|
|
RE: Katere vlažilne robčke za darilo? 7.5.2007 16:57:46
|
|
|
|
majas
|
Tudi mi uporabljamo pampers ali pa Mullerjeve. Vedno pa vzamem sensitiv.
|
|
RE: Katere vlažilne robčke za darilo? 7.5.2007 22:14:09
|
|
|
|
Peli
|
Jaz največkrat uporabljam Muillerjeve Sensitive pa so dobre, prav tako DM- ove, pa NIvea... Ne uporabljamo pa Pampers Sensitiv, ker naš otrok dobi pikice, pa Šparovih, ker so obupno nadišavljeni, pa Lumpijevih, ker jih težko vn dobiš, se ne vlečejo tko fino.
|
|
|
|
RE: Katere vlažilne robčke za darilo? 8.5.2007 22:00:55
|
|
|
|
Sandra*
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris Večinoma časa pa uporabljam vodo in pa toto krpice ali pa tosamine tetra krpe za umivanje. Mogoče bi raje dodali te? recimo ene 2 paketka je že fajn imet - 2x po 6 tetra krp za umivanje. Pomoje bodo teh krpic najbolj veseli, pa še nimaš kaj zgrešit. Nikoli jih ni preveč, pa še z vodo jih namočiš. Robčki so malo bolj delikatni, kakšne mamice se za to, kakšne za ono firmo, kakšne otrokovi ritki ne pašejo! Jaz sem za navadne tetra krpice, če bi že nesla to darilo!
|
|
|
|
RE: Katere vlažilne robčke za darilo? 8.5.2007 22:27:51
|
|
|
|
Katrin
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris Mogoče bi raje dodali te? recimo ene 2 paketka je že fajn imet - 2x po 6 tetra krp za umivanje. Super ideja! Verjetno res bolje kot vlažni robčki. lp
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?