|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Katere toplice priporočate za 6 mesečnika?
21.6.2006 21:28:33   
Anonimen
Ojla,
za nasvet bi prosila že bolj izkušene. Radi bi se odpravili za kakšen dan v toplice z prijatelji, ki imajo fantka starega leto dni, naš korenjaček pa šteje 6 mesecev.

Katere toplice ( glede na okolje, gnečo...) priporočate?

In še

kaj vse priporočate pri tej starosti otrok da imamo s sabo, da ne bi kaj pozabili, kaj koristnega, nimamo namreč čisto nič izkušenj z toplicami.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Katere toplice priporočate za 6 mesečnika?
21.6.2006 23:22:11   
Anonimen
Sama bi šla v kakšne manjše toplice, z obvezno senco dreves. Npr. Šmarješke se mi zdijo prijetne, če imaš tako majhnega otroka. Se mi di, da je nad bazenom tudi lep gozd za sprehod z dojenčkom.

Izognila bi se velikih vodnih parkov ( Čatež, Atlantis).

Tako majhnega dojenčka še ne bi kopala v bazenski vodi. Pri 6-ih mesecih je njgova koža še vedno občutljiva, v bazenu pa nekateri lulajo, vsi nimajo zdrave kože,.....

Upam, da boste uživali user posted image   user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Katere toplice priporočate za 6 mesečnika?
22.6.2006 8:09:37   
al1*
Odvisno tudi, od kod ste. Če greste za en dan, se verjetno ne boste peljali čez celo Slovenijo v toplice. Mi poleti večinoma hodimo v Ptujske, ali pa v Moravce. Všeč nam je bilo tudi v Zrečah, predvsem zato, ker imajo en zunanji bazen pod streho in so se otroci lahko kopali brez bojazni, da bi jih ožgal sonček.

Obvezne za otročka v bazenih so kopalne plenice.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...
Čigave so stopinje v snegu?
photo
Prepoznavanje stopinj v snegu je zanimiva in poučna igra, o stopinjah se lahko pogovarjamo kar na sprehodu.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?