|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Katere revije so OK?
24.9.2004 20:04:50   
NINA78
Pozdravljene nosečke. Zanima me kakšne revije, knjige kaj prebirate, medtem ko čakate na vesel dogodek :duda::duda::duda:? Jaz sem še na začetku N, nisem še nič revij kupila, ker nihče še ne ve za mojo nosečnost, ma kmalu pa bodo (mislim, da drugi teden po 1. pregledu) ... zato bi rada vedela kaj se splača kupiti ali morda tudi naročiti na katero izmed revij? Zanima me vse o nosečnosti in tudi kasneje o dojenčku ipd.
Za nasvete se vam lepo zahvaljujem. Lep pozdravček, Merry. :):):)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Katere revije so OK?
24.9.2004 20:05:55   
Jančika_
Najbolj se splača pobrskati po internetu. Najdeš vse sorte.

LP, Jana:rozica:

(odgovor članu NINA78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Katere revije so OK?
24.9.2004 21:02:33   
JASNA D
Jaz sem kljub internetu ves čas kupovala tako MAMO kot MOJEGA MALČKA, sedaj pa sem se kar naročila na njih. Lahko pa komu (če ti ima namen za srečno novico kaj podarit) predlagaš, naj ti oni plačajo kakšno revijo. Lepo in ne predrago darilo.

LP, Jasna

(odgovor članu NINA78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Katere revije so OK?
24.9.2004 21:04:14   
filipinka
Pozdravljena med srečkami nosečkami! :bravo:
Na začetku nosečnosti sem kupila revije na temo nosečnost, to so posbne izdaje revij Mama, Moj malček, Lisa,...ker sem hotela vedeti čimveč o nosečnosti. Nato sem se naročila na revijo Mama, vsak mesec pa kupim Moj malček, ki se mi zdi, da je najboljša, v njej so članki strokovnjakov. Pa tudi knjig sem prebrala kar nekaj ( vprašaj v knjižnici, boš dobila najbolj brane in uporabne)...ker sem hotela vedeti čimveč o dojenčku. Lahko kupiš še posebne izdaje nekaterih revij, to so Novorojenček, Naraščaj, Paparica, ...
Uživaj ob branju!
Veliko informacij boš pa dobila tukaj! Punce so vedno pripravljene svetovati iz lastnih izkušenj, kar pa je še najbolj pristno!
V. in :duda:

(odgovor članu NINA78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Katere revije so OK?
24.9.2004 21:07:30   
NINA78
PUNCE - NAJLEPŠA HVALA ZA NASVETE !!! Lep vikend. :) Merry.

(odgovor članu NINA78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Katere revije so OK?
25.9.2004 15:22:11   
Pupica
Tudi jaz ti predlagam internet, kjer najdeš čisto vse, kar te zanima, pa še enar prihraniš.
Sama sem kupila le posebne izdaje o nosečnosti(že zgoraj omenjene:LIsa, Mama,..)V knjižnici sem si spoosodila kar nekaj knjig, sedaj ko sem pa že rodila, sme se pa naročila na revijo Mama(čeprav se mi včasih zdijo čist zgrešene teme).Revijo Moj malček ti pa odsvetujem, vsaj koj na začetku je totalno neuporabna.

Lp

pupica+:miska:Tia

(odgovor članu NINA78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Katere revije so OK?
25.9.2004 23:57:45   
frutka_
:love:Jaz vse odgovore najdem na RR forumu...hihihi! :love:

Z revijami nisem bila preveč zadovoljna, ker samo okvirno orišejo stvari, ko pa te resnično kaj zanima pa je podatkov premalo ali pa sploh o njih nič ne piše. Poleg tega se teme ponavljajo.

LP:racka:

(odgovor članu NINA78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Katere revije so OK?
26.9.2004 20:21:00   
Pupica
Ja...se kr strinjam s tabo frutka, res so podatki tko tko, včasih kaj pride prav včasih ne.Jaz jo prebiram bolj zaradi sebe, da naletim na kakšno temo o kateri prej nisem vedela nič.Potlej pa sama še kaj prašam tukajle na forumu, kjer so punce res najboljša"revija":bravo::bravo::bravo::bravo::rozica:

pupica+:miska:Tia

(odgovor članu NINA78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Katere revije so OK?
27.9.2004 15:32:37   
niki5
Jaz sem si tudi kupila posebne izdaje o nosečnosti (Moj malček, neko novo v Arielu, Mama) in so mi kar prav prišle. Jaz jih priporočam, ker je vseeno notri zbrano od različnih strokovnjakov. Pa sem drugič noseča pa mi je še vedno prav prišlo.

(odgovor članu NINA78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?