Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Katere prigrizke pripravite za RD zabavo? 10.10.2005 21:18:28
|
|
|
|
Talči
|
Pri meni je klasika: opečeni kruhki s tuno. 1. kupiš francoza in ga narežeš 2. zmešaš zmes iz: konzerve tune (olje odliješ), kisle smetane, naribanega sira, peteršilja in malo soli 3. zmes namažeš na kruhke 4. zapečeš v pečici (nekaj minut, da se sir stopi) 5. dober tek! Po želji lahko dodaš npr. tudi koruzo iz konzerve. LP Talči
|
|
RE: Katere prigrizke pripravite za RD zabavo? 10.10.2005 21:38:22
|
|
|
|
frutka_
|
Jaz sem že večkrat pripravila tunin namaz in poleg pečene in v olju namočene paradižnike, ki jih nakapaš z lastnim sokom in preko nasuješ nalomljene orehe ter čisto natanko narezan česen. Njami! Nkeja dobrega in res drugačnega. Aja,poleg pa fajn paše kakšna sveža ciabatta. Morda je fajn da poleg tuninega namaza dodaš kapre in še olive. Lahko narediš testeninsko solato (Jančika ima odličen recept zanjo!), ker testenine jejo ziher vsi pa še sitostne so. LP
|
|
|
|
RE: Katere prigrizke pripravite za RD zabavo? 11.10.2005 6:53:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, tunin namaz tudi pri nas vedno najprej zmanjka. Zgleda da si ga ljudje drugače ne pripravljajo kar tako vsak dan in da potem toliko bolj tekne.
|
|
|
|
RE: Katere prigrizke pripravite za RD zabavo? 11.10.2005 8:04:39
|
|
|
|
hati
|
No jaz tudi naredim opečene kruhke, vendar malce drugačne. Šunko kupiš v kosu in jo narežeš na drobne kockice, enako sir. Vse skupaj zmešaš s kislo smetano. Narežeš francosko štruco na šnitke in jih namažaš. Daš v pečico na 180 za 10 minutk, da se sir lepo stopi in postrežeš. Zelo okusno in hitro pripravljeno. No lahko pa narediš malce drugačne obložene kruhke..... recimo z lososom, pa malce rožmarina čez, ali pa daš mocarelo in jo posuješ z origanom....
|
|
|
|
RE: Katere prigrizke pripravite za RD zabavo? 11.10.2005 8:14:50
|
|
|
|
mehurčica
|
Potrebuješ: -na koščke narezan sir -orehe -zeleno grozdje -zobotrebce Od spodaj navzgor nataknjeno na zobotrebec: kosček sira, oreh, jagoda grozda. Okoli pladnja naloži suhe marelice. Enostavno, kajne? Ja, pa dobro tudi!
|
|
|
|
RE: Katere prigrizke pripravite za RD zabavo? 11.10.2005 8:56:07
|
|
|
|
freyakali
|
Js pa ponavadi delam malo drugačno varianto kot Mehurčica. Na rezine francoskega kruha dam po rezino sira in nanj oreh. To dam v pečico, da se sirček malo razleže. Odlično je tudi če je hladno!
|
|
RE: Katere prigrizke pripravite za RD zabavo? 11.10.2005 12:55:12
|
|
|
|
ur+sa
|
mi smo ponavadi vedno delali tako imenovane MINI PICE. *narezes šunko na kolesa (tanka) potem pa se to razrezes na mjhne rezine (kot mjhni tanki kvadratki) *naribas sir *posebno salamo nakvackas tako kot sunko *notri das majonezo (po okusu) *ajvar (po okusu) *zenf (po okusu) nato pa namazes na mjhne kose kruha, pa das v pecico (tolk da se kruh stopi)..mmmm toj tko dobr... poskusi
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......