|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Katere preiskave narediti?
14.3.2006 16:12:47   
Caarmen
Oj

22.3 sem naročena na laparoskopijo in HSG. Do sedaj mi je G naredila ultrazvok rodil ( po katerem me je še par dni bolelo) in me poslala v laboratorij za preiskavo krvne skupine. Ostale preiskave pa je rekla, da mi bo naredila osebna zdravnica. Danes sem bila pri njej in mi reče, da ona ne ve katere preiskave moram nesti s seboj na operacijo. user posted image   Prosim povejte mi, katere preiskave ste naredile ve, saj v bolnici naredijo samo poseg in nič preiskav...

Drugi problem ali pa tudi ne, je pa ta, da še nimam menstruacije. Sej vem, da naj bom vesela, da je ni ampak me skrbi ali bom zaradi nje morala prestaviti operacijo?

Živci mi bodo počasi popustili. Hodiš od dohtarja do dohtarja in nič ne veš.Dobr da ste saj ve tuki. user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Katere preiskave narediti?
14.3.2006 16:21:56   
Massa26
Mogoče je pa ne bo user posted image . M mislim.

drugače ti pa ne vem povedat nič drugega kot to, da sem jaz meni zna HSG nesla izvid ˝sedimentacije˝. Osebni zdravnici povej, za kaj rabiš, pa bo ona vedla.

(odgovor članu Caarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.3.2006 16:34:57   
enapena
pozdravljena

Jest sm mela 21. februarja operacijo,pa so mi nardili kr nekaj preiskav.Mogla sm dati kri,ekg,pol sm mogla nekaj zaradi pljuč nekam pihati,in mislim da je to to.

ne vem,če je pri tebi to vse potrebno,ker imaš laparo,jest sm mela tako operacijo,kot CR.

sem pa tudi jest bla zaskrbljena,ker sem 4.2.dobila kao menstruacijo,ampak je bilo vse skupaj podobno enemu rjavemu izcedku.
mislim,da zaradi živcev ni in ni priteklo.

no operacijo so mi potem kljub temu,da sem imela slabo menstro naredili.čeprav ne vem kako, ..

vse bo še v redu, LP Irena  user posted image

LP, Irena

(odgovor članu Massa26)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.3.2006 16:43:25   
Massa26
O kriza, šele sedaj sem vidla, kaj sem napisala, kako mi je pa to ratal user posted image user posted image user posted image . No, saj veš, kaj sem mislila.

(odgovor članu Massa26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.3.2006 19:18:06   
Taja79
Brez panike,

v bolnico boš itak sprejeta vsaj en dan pred operacijo in če boš takrat imela izvid krvi (krvno skupino), ti manjka le še EKG, ki ti ga pa lahko naredijo tudi tisti dan, ko boš sprejeta v bolnico. Imeti pa boš morala verjetno napotnico za laparoskopijo in HSG, jo že imaš?

No, to je to: krvna skupina, EKG in napotnica za sprejem v bolnico.

Upam, da sem kaj pomagala. Samo še en nasvet: ne pusti se kar odpravit, ker se ne bodo ravno na zobe metali za tebe (lastne izkušnje). Če se sam ne pobrigaš, te lahko šetajo.

Drži se na operaciji, pa javi, kako si zrihtala. V mislih pa imej to, da boš en  korak bližje user posted image !!! Boš videla, ti bo 100x lažje vse skupaj.

LP!

(odgovor članu Massa26)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.3.2006 19:33:25   
eva1
Če imaš samo HSG rabiš imeti sabo izvid sedimentacije, če bodo hkrati opravljali še laparo, potem ti bojo komletno krvno sliko, krvno skupino , Rtg pc, EKG naredili v bolnici...vrjetno boš mogla priti kakšen dan prej , da te še pripravijo za OP-odvajalo+ kar sem prej naštela...glede M mogoče pa jo res ne bo, najraje se takole naredi, ko najmanj pričakuješ...pa srečno!!!

(odgovor članu Taja79)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.3.2006 19:34:35   
eva1
massa-tale je bla pa dobra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.3.2006 20:01:16   
emaa
po moje je mislila HSC histero, vse preiskave ti naredijo v bolnici, če pa je to GK pa preveri, če zahtevajo kak izvid od UZ.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?