Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Katere plenice za enkratno uporabo za novoroj... 12.7.2005 10:31:19
|
|
|
|
Magi*
|
jaz sem imela fixis newborn ali nekaj takega. so zelo mehke in pridejo dokaj nizko (se ne spomnim ali imajo celo izrezano za popek, se mi zdi da ja).
|
|
|
|
Katere plenice za enkratno uporabo za novoroj... 12.7.2005 10:41:09
|
|
|
|
Antigona
|
Fixies New Life imajo izrez za popek :bravo::bravo::bravo: Lp, :rozica: :rozica: :rozica:
|
|
|
|
Katere plenice za enkratno uporabo za novoroj... 12.7.2005 11:50:48
|
|
|
|
malika
|
Jaz sem kupila navadne DMjeve. Drugih sploh ne bom, ker sem s temi super zadovoljna.
|
|
|
|
Katere plenice za enkratno uporabo za novoroj... 12.7.2005 11:54:06
|
|
|
|
Seven*
|
Malika saj meni so tudi vsec DM-jeve. Samo ne vem koliko pride kaj v postev ona odprtina za popek. Ker sem pri Jakobu morala skoz pazit na to. Popek mu pa 1 mesec ni odpadel.. :(
|
|
|
|
Katere plenice za enkratno uporabo za novoroj... 12.7.2005 12:01:02
|
|
|
|
malika
|
Žal nimam pojma, ker jih pri Vitu nisem uporabljala in jih tudi zdaj ne bom. Jaz sem pleničko kar zavihala, da je bil popek zunaj, pa je bilo. :zmeden2:
|
|
|
|
Katere plenice za enkratno uporabo za novoroj... 12.7.2005 21:02:19
|
|
|
|
frutka_
|
Jaz sem za Filipa imela Fixies Newborn, ki imajo tisti slavni izrez za popija in sem bila zadovoljna. V bistvu sem uporabljala dolgo Fixieske, Pamperske malo, DM-ove in Mullerjeve. Imajo jih v BC in v Mullerju (Fixies). Cena pa ti je enkaka tukaj kot v Avstriji.
|
|
|
|
Katere plenice za enkratno uporabo za novoroj... 13.7.2005 14:49:50
|
|
|
|
Annny
|
Seven, tista odprtina za popek je še kako fajn, ker tudi popek, ki je že 'odpadel', kasneje ponavadi večkrat zakrvavi, ker še ni popolnoma zaceljen oz. je koža na njem tanka. Tudi jaz ti priporočam Fixies Newborn.. Lp
|
|
|
|
Katere plenice za enkratno uporabo za novoroj... 13.7.2005 15:18:43
|
|
|
|
kimi
|
Jaz sem od začetka na pamperskah in tudi s popkom ni bilo problemov. Samo premišljujem da bi šla sedaj na dm ove ali millerjove pa ne vem kako se obnesejo
|
|
|
|
Katere plenice za enkratno uporabo za novoroj... 13.7.2005 16:38:18
|
|
|
|
Seven*
|
Dm-ove so ful dobre. Poskusi. Pa cena je ugodna.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?