|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Katere plenice za enkratno uporabo za novoroj...
12.7.2005 10:28:46   
Seven*
Katere imajo izrez za popek in so za novorojencka najbolj primerne? Da nabavim za porodnisnico..
Neposredna povezava do sporočila: 1
12.7.2005 10:31:19   
Magi*
jaz sem imela fixis newborn ali nekaj takega. so zelo mehke in pridejo dokaj nizko (se ne spomnim ali imajo celo izrezano za popek, se mi zdi da ja).

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.7.2005 10:41:09   
Antigona
Fixies New Life imajo izrez za popek :bravo::bravo::bravo:

Lp,
:rozica: :rozica: :rozica:

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.7.2005 11:50:48   
malika
Jaz sem kupila navadne DMjeve. Drugih sploh ne bom, ker sem s temi super zadovoljna.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.7.2005 11:54:06   
Seven*
Malika saj meni so tudi vsec DM-jeve. Samo ne vem koliko pride kaj v postev ona odprtina za popek. Ker sem pri Jakobu morala skoz pazit na to. Popek mu pa 1 mesec ni odpadel.. :(

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.7.2005 12:01:02   
malika
Žal nimam pojma, ker jih pri Vitu nisem uporabljala in jih tudi zdaj ne bom. Jaz sem pleničko kar zavihala, da je bil popek zunaj, pa je bilo. :zmeden2:

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.7.2005 21:02:19   
frutka_
Jaz sem za Filipa imela Fixies Newborn, ki imajo tisti slavni izrez za popija in sem bila zadovoljna. V bistvu sem uporabljala dolgo Fixieske, Pamperske malo, DM-ove in Mullerjeve.

Imajo jih v BC in v Mullerju (Fixies). Cena pa ti je enkaka tukaj kot v Avstriji.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.7.2005 14:49:50   
Annny
Seven, tista odprtina za popek je še kako fajn, ker tudi popek, ki je že 'odpadel', kasneje ponavadi večkrat zakrvavi, ker še ni popolnoma zaceljen oz. je koža na njem tanka. Tudi jaz ti priporočam Fixies Newborn..
Lp

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.7.2005 15:18:43   
kimi
Jaz sem od začetka na pamperskah in tudi s popkom ni bilo problemov. Samo premišljujem da bi šla sedaj na dm ove ali millerjove pa ne vem kako se obnesejo

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.7.2005 16:38:18   
Seven*
Dm-ove so ful dobre. Poskusi. Pa cena je ugodna.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.7.2005 18:56:07   
kimi
Bi morala res malo zamenjati ker kakor opažam tudi te pamperske poljske niso najboljše čez Nemških jih ni.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?