Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Katere plenice velikost št. 4? 21.11.2006 15:01:26
|
|
|
|
mml
|
Za ponoči vijolične Pampers ActivFit (Mueller) 2690 (ali 2290 če so v akciji) za 32 plenic, kar je 84 oziroma 71 SIT/plenico. Za čez dan zelene Pampers Activ Baby, cena odvisna od tega kje jih kupim...tako da točno ne vem, mislim pa da pride okrog 40 Sit/plenico
|
|
RE: Katere plenice velikost št. 4? 21.11.2006 17:22:49
|
|
|
|
KIKI****
|
huggies, od 9-17 kg, 2990 za 76 kom torej 39,5 sit/kos zelo zadovoljna
|
|
|
|
RE: Katere plenice velikost št. 4? 21.11.2006 18:17:38
|
|
|
|
ČebelicaMaja
|
Jaz uporabljam Aktiv Fit od Pampersk za čez noč, za čez dan pa Baby Dry od Pampersk in Fixies, tako kot ti livia...to je meni najboljša izbira, pa čeprav so res med malo dražjimi... sem probala DM, Mullerjeve, Helen Harper, Fixies Exstra Flex, Moltex, Huggies...pa najbrž bi se našle še kakšne... no ne grem se več ... več zapravim s probavanjem, pa še zadovoljna nisem; al so pretrde, imajo prekratka krilca, premočijo...ipd... no, zgornje tri ne zamenjam, pa tud če stanejo mal več
|
|
RE: Katere plenice velikost št. 4? 21.11.2006 19:19:36
|
|
|
|
eya
|
Tudi Huggies, nekje okoli 40 sit za plenico, če so kje v akciji, pa še malo manj.
|
|
RE: Katere plenice velikost št. 4? 21.11.2006 19:30:38
|
|
|
|
tt79
|
Lumpi 38sit/plenico. Ni bla še nikoli premočena
|
|
|
|
RE: Katere plenice velikost št. 4? 21.11.2006 19:38:12
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
IZVIRNO SPOROČILO: mml Za ponoči vijolične Pampers ActivFit (Mueller) 2690 (ali 2290 če so v akciji) za 32 plenic, kar je 84 oziroma 71 SIT/plenico. Za čez dan zelene Pampers Activ Baby, cena odvisna od tega kje jih kupim...tako da točno ne vem, mislim pa da pride okrog 40 Sit/plenico Pri nas je tudi tako. Lp
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?