Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Katere krožnike imajo vaši otroci? 10.2.2012 12:24:37
|
|
|
|
Daschi
|
Winx pa Tom in Jerry. Hvala za vprašanje.
|
|
RE: Katere krožnike imajo vaši otroci? 10.2.2012 12:25:43
|
|
|
|
kajalin*
|
Takšnega kot mi...ima sicer enega svojega ampak ko jemo skupaj imamo vsi enake tudi pribor. Zdaj je stara 7, ampak tako je že skoraj ves čas,le pribor je imala do cca 3 leta manjšega.
|
|
|
|
RE: Katere krožnike imajo vaši otroci? 10.2.2012 12:27:49
|
|
|
|
ZARA
|
Navadne. Okrogle.
|
|
RE: Katere krožnike imajo vaši otroci? 10.2.2012 12:30:23
|
|
|
|
LuLu
|
Včasih polne, včasih prazne in umazane
|
|
|
|
RE: Katere krožnike imajo vaši otroci? 10.2.2012 12:32:59
|
|
|
|
3jeMi
|
kakšne krožnike? mi jemo kr vsi z enga piskra, še žlico si podajamo... kaj bom tolk pomival...
|
|
|
|
RE: Katere krožnike imajo vaši otroci? 10.2.2012 12:34:19
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Navadne. Okrogle. enako. Bele.
|
|
RE: Katere krožnike imajo vaši otroci? 10.2.2012 12:41:45
|
|
|
|
ronja
|
Porcelanaste: Lejlana enem tigra in na drugem leve s kamelami in žirafami, Ronja pa na enem kravico, na drugem pa slone in krokodile. (ja, kaj pa pričakujete od biološko predeterminiranih otrok in dedkov Mrazov?) No, na plastičnih je pa medvedek Pu in njegova kompanija.
|
|
RE: Katere krožnike imajo vaši otroci? 10.2.2012 12:44:01
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi kakšne krožnike? mi jemo kr vsi z enga piskra, še žlico si podajamo... kaj bom tolk pomival... UUU, gorenjka.
|
|
RE: Katere krožnike imajo vaši otroci? 10.2.2012 12:46:25
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi kakšne krožnike? mi jemo kr vsi z enga piskra, še žlico si podajamo... kaj bom tolk pomival... UUU, gorenjka. ne, lena dolenjska žabarka
|
|
|
|
RE: Katere krožnike imajo vaši otroci? 10.2.2012 12:48:15
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi kakšne krožnike? mi jemo kr vsi z enga piskra, še žlico si podajamo... kaj bom tolk pomival... UUU, gorenjka. Predjed, juha, glavna jed v enem loncu. Da sladice in pijače niti ne omenjam.
|
|
RE: Katere krožnike imajo vaši otroci? 10.2.2012 12:48:25
|
|
|
|
ZARA
|
Aja, dolenjska žabarka... A potem ste isti kot mi?
|
|
RE: Katere krožnike imajo vaši otroci? 10.2.2012 12:49:13
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Predjed, juha, glavna jed v enem loncu. Da sladice in pijače niti ne omenjam. Mi gremo po to k sosedu.
|
|
RE: Katere krožnike imajo vaši otroci? 10.2.2012 12:51:41
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Predjed, juha, glavna jed v enem loncu. Da sladice in pijače niti ne omenjam. Mi gremo po to k sosedu. A ti si zvonila na vratih zadnjič?
|
|
RE: Katere krožnike imajo vaši otroci? 10.2.2012 12:52:29
|
|
|
|
ZARA
|
A sem tvoja soseda?
|
|
RE: Katere krožnike imajo vaši otroci? 10.2.2012 12:54:49
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA A sem tvoja soseda? upam da ne. Ne maram sladice in (alko) pijače šerat.
|
|
RE: Katere krožnike imajo vaši otroci? 10.2.2012 12:56:59
|
|
|
|
alda
|
odvisno od jedi, čokolino pa najraje iz skledice Cars al pa malo pišče!
|
|
RE: Katere krožnike imajo vaši otroci? 10.2.2012 17:35:38
|
|
|
|
valči
|
Sedaj,ko so veliki,enake,kot mi,veliki ,prej so pa bili taki razni plastični z motivi.A meni plastika deluje tako-neprijetno,se je izogibam,res.Raje steklo,porcelan. SDem pa prej res pogledala,kako dve temi odprti o krožnikih?
|
|
RE: Katere krožnike imajo vaši otroci? 10.2.2012 17:53:17
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
frizbije
|
|
RE: Katere krožnike imajo vaši otroci? 10.2.2012 18:56:58
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* frizbije A?!
|
|
RE: Katere krožnike imajo vaši otroci? 10.2.2012 19:45:32
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
? a ne veš kaj je frizbi? tole. praktično. ful.
< Sporočilo je popravil *miska.mcc* -- 10.2.2012 19:46:48 >
|
|
RE: Katere krožnike imajo vaši otroci? 10.2.2012 19:47:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja tamala ima skodelico ter plitev in globok porcelanast krožnik z otroškim motivom še iz mojih otroških časov, beri ima moja krožnika iz katerih sem jedla kot otrok ... tak da mi smo ultra eko
|
|
|
|
RE: Katere krožnike imajo vaši otroci? 10.2.2012 21:32:44
|
|
|
|
valči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Moja tamala ima skodelico ter plitev in globok porcelanast krožnik z otroškim motivom še iz mojih otroških časov, beri ima moja krožnika iz katerih sem jedla kot otrok ... tak da mi smo ultra eko
|
|
RE: Katere krožnike imajo vaši otroci? 11.2.2012 6:19:17
|
|
|
|
Hope2
|
Če sedi za mizo, dobi normalen krožnik, kot mi. Če sedi na kavču pa plastičnega-gusarji (rogljiček, salama, sir)
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?