Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Katere krožke imajo vaši otroci? 10.2.2012 9:16:01
|
|
|
|
alda
|
punca :v šoli pevski zbor , in 1x na teden hip-hop, Fante: nič v šoli,1x na teden pa gasilci in to je vse
|
|
RE: Katere krožke imajo vaši otroci? 10.2.2012 9:22:43
|
|
|
|
TomTaylor
|
plesne in balet
|
|
RE: Katere krožke imajo vaši otroci? 10.2.2012 10:46:12
|
|
|
|
petruska
|
ritmično gimnastiko in glino
|
|
|
|
RE: Katere krožke imajo vaši otroci? 10.2.2012 11:20:28
|
|
|
|
diva 4
|
Oba imata v času popoldanskega bivanja angleščino 1x tedensko ,hči ima 2x tedensko pevski zbor (tudi v času popoldanskega bivanja), pa 1x tedensko imata gasilce .
|
|
|
|
RE: Katere krožke imajo vaši otroci? 10.2.2012 11:55:48
|
|
|
|
Daschi
|
O, šit, imam že RR sindrom. Svoj naslov teme sem zdajle prebrala narobe: Katere krožnike imajo vaši otroci in sem hotla napisat Winx in Tom in Jerry. Še dobr, da je petek.
< Sporočilo je popravil Daschi -- 10.2.2012 11:56:04 >
|
|
RE: Katere krožke imajo vaši otroci? 10.2.2012 12:00:08
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Daschi O, šit, imam že RR sindrom. Svoj naslov teme sem zdajle prebrala narobe: Katere krožnike imajo vaši otroci in sem hotla napisat Winx in Tom in Jerry. Še dobr, da je petek. bi rekla, da si še kar okej, ampak ne morem mimo dejstva, da si sama odprla temo
|
|
RE: Katere krožke imajo vaši otroci? 10.2.2012 12:13:56
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Daschi O, šit, imam že RR sindrom. Svoj naslov teme sem zdajle prebrala narobe: Katere krožnike imajo vaši otroci in sem hotla napisat Winx in Tom in Jerry. Še dobr, da je petek.
|
|
RE: Katere krožke imajo vaši otroci? 10.2.2012 12:44:21
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Daschi O, šit, imam že RR sindrom. Svoj naslov teme sem zdajle prebrala narobe: Katere krožnike imajo vaši otroci in sem hotla napisat Winx in Tom in Jerry. Še dobr, da je petek. jaz pa sem na vrhu videla temo s krožniki in sem pri tej temi gledala, zakaj ste še enkrat isto odprle
|
|
RE: Katere krožke imajo vaši otroci? 10.2.2012 13:06:46
|
|
|
|
Daschi
|
Jaz pa zdaj ne vem, v kero temo naj pišem o krožkih in v kero o krožnikih!
|
|
[Brisano sporočilo] 11.2.2012 10:56:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Katere krožke imajo vaši otroci? 11.2.2012 11:49:28
|
|
|
|
karamela
|
Sin, računalništvo, odbojko, verouk - o.k. to niti ni krožek hči- bo letos šla v 1. razred ima pa plesne.
|
|
|
|
RE: Katere krožke imajo vaši otroci? 11.2.2012 12:15:28
|
|
|
|
Špacka
|
glasbeno šolo in plesne v šoli ima pevski zbor, pravljične urice in plavanje
|
|
|
|
RE: Katere krožke imajo vaši otroci? 11.2.2012 15:11:22
|
|
|
|
krogec
|
naša 5-letnica že tretje leto hodi 1x tedensko popoldne na telovadbo (45min) in že drugo leto 1x tedensko na plavanje (1h); jeseni gre v šolo in bomo telovadbo sigurno nadaljevali, za plavanje pa še ne vem; v šoli pa bo po vsej verjetnosti hodila na angleščino in če bodo pevske - upam, da bo to v času popoldanskega varstva, ker bo itak v šoli najmanj do 16.15
|
|
RE: Katere krožke imajo vaši otroci? 11.2.2012 17:23:02
|
|
|
|
sanasan
|
Tavelik (17): karate,plezanje,verouk Tamala (7): klavir, pevski, angleščina,dramski, vrtnarski in cheerleading - vse v šoli in od tega 3xpredura bi bila še kje, če bi ji pustila
|
|
RE: Katere krožke imajo vaši otroci? 11.2.2012 17:35:14
|
|
|
|
noranate
|
Obe imata bralno značko, eko bralno značko, angleško bralno značko. Tamala oblikovanje, starejša pa odbojko. Več kot dovolj.
|
|
|
|
RE: Katere krožke imajo vaši otroci? 11.2.2012 21:38:11
|
|
|
|
mayci
|
Prvošolec (6,5 let): nobenega Ker imajo v šoli dvakrat tedensko štiri ure sedenja, trikrat tedensko pa pet ur in se naj popoldne igra, teka in počne, kar si tisti trenutek želi.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?