Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
[Anketa]
|
Katere dodatke (mlečne formule) dajete?
|
Aptamil |
|
Beba |
|
DM |
|
Hipp |
|
Milupa |
|
Novalac |
|
Pikomil |
|
Drugo |
|
Alete |
|
Skupaj glasov: 43
|
(Zadnji oddan glas : 17.12.2007 15:14:39)
(Glasovanje traja do: -- )
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katere dodatke dajete? 1.8.2006 15:17:32
|
|
|
|
DEJANA
|
Novalac, ker mi je tako priporočila zdravnica in ker dojenje ni šlo...
|
|
|
|
RE: Katere dodatke dajete? 1.8.2006 15:22:46
|
|
|
|
mojčika
|
Trenutno naj bi bil Novalac najboljši na trgu, ker je najbolj podoben materinemu mleku po okusu, sama dodajam Comformil, ker smo začeli v porodnišnici z Aptamilom, zato nisem želela prehudega preskoka, sicer pa jaz mleka sploh nisem imela in ni bilo tako hudo, če pa bi do sedaj dojila, bi se za dodajanje odločila za Novalac. LP
|
|
RE: Katere dodatke dajete? 1.8.2006 15:52:32
|
|
|
|
SašaR
|
Novalac, ker mleka ni bilo že v porodnišnici! Je pa naša pediatrinja ful za Novalac, in če ga ne uporabljaš te vedno malo posiljuje z njim. Jaz sem imela to srečo da sem ga čisto slučajno kupila in začela uporabljati, saj je teh mlekov, ki so za otročke dobri ogromno.
|
|
RE: Katere dodatke dajete? 1.8.2006 15:57:30
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Moj je v porodnišnici dobival PreAptamil in so nam svetovali, da naj kar s tem nadaljujemo tudi doma. Takrat pa je ravno tega mleka pri nas zmanjkalo (naslednja pošiljka je prišla šele čez 3 tedne), zato so nam svetovali Aptamil1 in z njim ni bilo nobenih težav. Lp
|
|
RE: Katere dodatke dajete? 2.8.2006 5:11:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri Janu sem uporabljala prva dva meseca Pikomil, kasneje Aptamil. Pri Robiju pa prvih 7 mesecev Milumil, sedaj DM Babylove.
|
|
|
|
RE: Katere dodatke dajete? 2.8.2006 8:11:06
|
|
|
|
maja979
|
mi dajemo našemu milumil. po aptamilu 1 je grozno bruhal.
|
|
RE: Katere dodatke dajete? 2.8.2006 13:33:21
|
|
|
|
kapesanta
|
Pri nas tudi uporabljamo Novalac, ker so ga priporočili v porodnišnici. Ali katera uporablja posebne vrste mleka - proti kolikam in proti povečanem polivanju - ali res kaj pomagajo? Jaz zaenkrat uporabljam navadnega.
|
|
RE: Katere dodatke dajete? 2.8.2006 13:40:01
|
|
|
|
Anonimen
|
prve 3 mesece Novalak potem MIlupa
|
|
|
|
RE: Katere dodatke dajete? 5.8.2006 21:52:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Prvih 5 mesecev sem dajala Novalac, tudi AC (proti kolikam) in AR (proti polivanju). Koliko je pomagal AC? Vprašanje. Ker ne vem, kaj bi bilo brez. Sem pa nekaj časa kombinirala z Aptamilom, ker je bilo blato po Novalacu zelo trdo. Od 5m naprej pa uporabljamo Beba2 in mi je kar malo žal, da nisem probala že enkice.
|
|
|
|
RE: Katere dodatke dajete? 5.8.2006 22:46:42
|
|
|
|
ElaM
|
Novolac, proti zaprtju, ji kar pomaga, po Aptamilu in Comformilu je bila zelo zaprta.
|
|
RE: Katere dodatke dajete? 7.8.2006 16:13:15
|
|
|
|
natalia
|
po treh različnih dodatkih smo pristali na Hipp-u.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?