UVI
|
http://sl.wikipedia.org/wiki/Dieta_na_podlagi_krvnih_skupin Na tej strani dobiš zelo dobro opisano kaj lahko je katera krvna skupina. Obstaja pa tudi zelo dobra knjiga o tem. V bistvu gre pri meni za popolno odstranitev krompirja, pšeničnih in mlečnih izdelkov, v glavnem gre za zelenjavo, sadje in meso. Seveda tudi sadje in zelenjava ne vse, isto velja za meso. Na začetku sem imela zelo velike težave, saj sem že od nekdaj zelo izbirčna. Moram pa reči, da mojemu organizmu očitno to dejansko ustreza, saj je počutje fenomenalno, energije pa mi nikoli ne zmanjka, prej sem se pa komaj privlekla iz službe, kaj šele, da bi cel popoldan preganjala še dve navihanki, ki me zadnje čase že prosita, če smo lahko kakšen popoldan tudi doma. Bilo je zelo težko, saj sem človek, ki je živel predvsem od kruha in sira pa še česa sladkega in sedaj tega ni več. Sama ne bi verjela, če ne bi preizkusila. Prej sem bila nenehno bolna, obiskala sem pomoje že vse možne in nemožne ordinacije in odprl oči mi je šele zdravnik, ki mi je rekel, naj neham zganjati paniko, naj se spremenim, naj spremenim svoj življenski slog, da se moram zavedati, da je medicina zelo donosen posel in da bom nenehno bolna. Od takrat obiskujem gospo, ki se ukvarja z zelišči, pridno pijem njene čaje in sirupe in ona mi je tudi predlagala to dieto. LP
|