|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Katere barve za lase uporabljate?
5.2.2012 16:09:53   
ona
Najprej se oproščam,ker nisem na pravme forumu,ma me bodo že preložili user posted image
Torej,stvar je taka,da bi si lase rada pobarvala.Sedaj imam gor temno rjavo barvo,rada bi pa malo svetlješi odtenek rjave,ker nisem rpav zadovoljna z to,ki so mi jo naredili v frizerskem salonu. Zato me tudi zanima kakšne barve uporabljate,ker v trgovini,ko sem gledala,nimam pojma kaj naj vzamem in sploh,če mi bo prijela svetlejša barva na temne lase? Ne mislim delat dosti svetlješe,glih za kakšen odtenek.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Katere barve za lase uporabljate?
5.2.2012 17:16:52   
naja17
Kot bi jaz pisala dva dni nazaj user posted image . Od včeraj sem pa pobarvana user posted image . Že tko sem na splošno nezadovoljna s frizuro vedno, ko grem od frizerja. Nazadnje sem plačala 70 eur za striženje in barvanje, pa z ničemer nisem bila zadovoljna, pa še frizer ti da občutek, da sem pa res čist odveč s to svojo gosto grivo tam user posted image Anyway, sem rekla, da zdej bom pa kr sama neki gor vrgla in prašam tud tkole k ti mal babnce in dobim tale link: http://www.palette.si/poiscite-svoj-odtenek/?no_cache=1 Tule se malo poigraj. Drgač sem pa jaz vzela pol kr čokoladno rjavo (750) in me je kolegica včeri pobarvala in začuda sva oba z descom clo zadovoljna z barvo, ker ni pretemna (sem dost bleda v obraz), se lepo zasveti na svetlobi, pa je taka lepa čokoladasta barva no... Aja, mam jest tud naravno temno rjave. Velik sreče pri izbiri!

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.2.2012 19:04:35   
liliana
IZVIRNO SPOROČILO: naja17

Kot bi jaz pisala dva dni nazaj user posted image . Od včeraj sem pa pobarvana user posted image . Že tko sem na splošno nezadovoljna s frizuro vedno, ko grem od frizerja. Nazadnje sem plačala 70 eur za striženje in barvanje, pa z ničemer nisem bila zadovoljna, pa še frizer ti da občutek, da sem pa res čist odveč s to svojo gosto grivo tam user posted image Anyway, sem rekla, da zdej bom pa kr sama neki gor vrgla in prašam tud tkole k ti mal babnce in dobim tale link: http://www.palette.si/poiscite-svoj-odtenek/?no_cache=1 Tule se malo poigraj. Drgač sem pa jaz vzela pol kr čokoladno rjavo (750) in me je kolegica včeri pobarvala in začuda sva oba z descom clo zadovoljna z barvo, ker ni pretemna (sem dost bleda v obraz), se lepo zasveti na svetlobi, pa je taka lepa čokoladasta barva no... Aja, mam jest tud naravno temno rjave. Velik sreče pri izbiri!

zamenjaj frizerja......za 70 EUR ima da me nosi po rokah.....mene moja že za 50 EUR, pa imam zelo, zelo goste lase....in gre vsaj dvakrat več barve na moje lase kot na lese ženske, ki ima redke lase.....vendar one to tako kompenzirajo....na ene lase več, na druge manj....

Drugače pa za avtorico teme...
Jaz sem se zdaj pobarvala iz temnejše na svetlejšo.....vendar mene barva frizerka, jaz ji samo povem oz. pokažem kako barvo bi rada, pa ona že pozna moje lase in mi ona nameša barve skupaj.....pa še številke barv si zapiše za vsako stranko, da naslednjič spet ne eksperimentiramouser posted image .....zdaj, ko sem šla na svetlejšo, me je pa seveda mora najprej razbarvati in šele nato nanesti barvo.....

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.2.2012 19:14:44   
Vijoličarka
Če imaš sveže pobarvane lase, je možno, da se bodo sčasoma s pranjem malo posvetlili. Ampak najbrž pri frizerju uporabljajo kakšne bolj močne barve, ne vem - meni se pač vedno malo posvetlijo, ampak jaz se barvam sama, doma.

Tudi jaz iščem barvo za domačo uporabo, ki bi kvalitetno prekrila sive laske, sem še v iskanju. user posted image

Moja naslednja barva bo Swarzkopf Nautal and Easy http://www.naturalandeasy.schwarzkopf.com/#product/medium-shades/564-caramel-chocolate.html 

Za to barvo sem prebrala zelo ugodne kritike, tudi lasem je menda precej prijazna.

Načeloma, kolikor vem, se pač ne moreš pobarvati na svetlejšo barvo, kot jo imaš, razen če prej ne uporabiš peroksida (oziroma nekaj, kar lase razbarva), ampak to je kar hudo za lase.

Srečno.

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.2.2012 20:26:14   
tajtaja
Od nedavnega se barvam z AVON-om, svetlo bakreno. Čeprav sem bila skeptična in sem se težko odločila(prej sem se vedno barvala pri frizerju in ker mam skoraj čisto sive in mi rasejo hitro, je to bilo že na tri tedneuser posted image )sem zdaj zelo zelo zadovoljna.
Barva je itak odlična in mi jo vsi hvalijo.Zadnjič me je še na delikatesi ženska vprašala, kaj imam to za ene čudoviteuser posted image  barve. Pa tudi lasje so mehki, super.

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu Vijoličarka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.2.2012 20:32:04   
Tutan

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

IZVIRNO SPOROČILO: naja17

zamenjaj frizerja......za 70 EUR ima da me nosi po rokah.....mene moja že za 50 EUR, pa imam zelo, zelo goste lase....in gre vsaj dvakrat več barve na moje lase kot na lese ženske, ki ima redke lase.....vendar one to tako kompenzirajo....na ene lase več, na druge manj....

Drugače pa za avtorico teme...
Jaz sem se zdaj pobarvala iz temnejše na svetlejšo.....vendar mene barva frizerka, jaz ji samo povem oz. pokažem kako barvo bi rada, pa ona že pozna moje lase in mi ona nameša barve skupaj.....pa še številke barv si zapiše za vsako stranko, da naslednjič spet ne eksperimentiramouser posted image .....zdaj, ko sem šla na svetlejšo, me je pa seveda mora najprej razbarvati in šele nato nanesti barvo.....

Se strinjam. Za 70€ me ima frizer 5ur tam in mi vsak las pade na točno določeno mesto, kjer si je on zamislil. Razvajanje u nulo, pa imam ekstra grivo z ekstra neukročenimi lasmi.
Drugače pa moj frizer uporablja Joico barve (odlične barve, res noro obstojne) - za barvanje + prameni + striženje (ok, to je frufru pa š****) cca 40-45€ na mesec, in za ta denar ni šans, da se barvam sama (najmanj 2 barvi, to je 2x8€ + postričt se moram v vsakem primeru pri frizerju, torej še cca 15€ samo za striženje - sem pa na istem).

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.2.2012 21:44:39   
m_o_i
mene barva(no, pramene naredi) frizerka za 15 ojrekou. se prej me seveda ostrize... v toplini mojega domauser posted image aja, lasje so pa ostrizeni na paz.
se ze malo ponavljam, ampak: osebni zdravnik/ca, ginekologinja in frizerka imajo moje 150% zaupanje. ce tega ni-menjamuser posted image

zdaj pa resno: 70 evrov ne dam, pa ce se sama strizem doma. ce pa bi ze, bi pa mogla it z nasmehom do uses iz salona.
sama niti pod razno ne poskusaj temnih las barvati v svetlejse-ne bo ti uspelo (BTW moja zdajsnja frizerka je desetletje nazaj zmagala, ker me je iz rdecelaske spremenila v blondinko. se je pa trudila en mesec z barvanji-ja, kar nekaj jih je blo)

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.2.2012 8:16:17   
lenika83
Jaz se barvam sama doma na odtenek, ki je svetlejši od moje naravne barve, pa ne uporabljam nobenega peroksida ali kaj podobnega. Uporabljam Avonovo barvo in sem z njo super zadovoljna. Kupujem pa precej svetlo blond barvo, potem pa na moje lase pride kot svetlo rjava, vsaj meni se zdi svetlo rjava, frizerji bi verjetno rekli, da je temno blond. Malo večji problem je postati čisto blond, ker te barve iz trgovine običajno potegnejo na zeleno (sem že imela user posted image ), ker frizerji dodajo zraven neko zadevo, ki nevtralizira zeleno barvo.

Ta Avonova barva stane menda 5,5 €, barvam se enkrat mesečno (približno), k frizerju grem pa okrog 2-3-krat letno (malo je odvisno od frizure, ki jo nosim) in me letno to stane približno nekaj takega kot je ena zgoraj napisala, da je dala enkrat user posted image  (no, malo več, ampak manj kot 100 € ziher).

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
6.2.2012 21:12:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lenika83)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?