Tutan
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: naja17 Kot bi jaz pisala dva dni nazaj . Od včeraj sem pa pobarvana . Že tko sem na splošno nezadovoljna s frizuro vedno, ko grem od frizerja. Nazadnje sem plačala 70 eur za striženje in barvanje, pa z ničemer nisem bila zadovoljna, pa še frizer ti da občutek, da sem pa res čist odveč s to svojo gosto grivo tam Anyway, sem rekla, da zdej bom pa kr sama neki gor vrgla in prašam tud tkole k ti mal babnce in dobim tale link: http://www.palette.si/poiscite-svoj-odtenek/?no_cache=1 Tule se malo poigraj. Drgač sem pa jaz vzela pol kr čokoladno rjavo (750) in me je kolegica včeri pobarvala in začuda sva oba z descom clo zadovoljna z barvo, ker ni pretemna (sem dost bleda v obraz), se lepo zasveti na svetlobi, pa je taka lepa čokoladasta barva no... Aja, mam jest tud naravno temno rjave. Velik sreče pri izbiri! zamenjaj frizerja......za 70 EUR ima da me nosi po rokah.....mene moja že za 50 EUR, pa imam zelo, zelo goste lase....in gre vsaj dvakrat več barve na moje lase kot na lese ženske, ki ima redke lase.....vendar one to tako kompenzirajo....na ene lase več, na druge manj.... Drugače pa za avtorico teme... Jaz sem se zdaj pobarvala iz temnejše na svetlejšo.....vendar mene barva frizerka, jaz ji samo povem oz. pokažem kako barvo bi rada, pa ona že pozna moje lase in mi ona nameša barve skupaj.....pa še številke barv si zapiše za vsako stranko, da naslednjič spet ne eksperimentiramo .....zdaj, ko sem šla na svetlejšo, me je pa seveda mora najprej razbarvati in šele nato nanesti barvo..... Se strinjam. Za 70€ me ima frizer 5ur tam in mi vsak las pade na točno določeno mesto, kjer si je on zamislil. Razvajanje u nulo, pa imam ekstra grivo z ekstra neukročenimi lasmi. Drugače pa moj frizer uporablja Joico barve (odlične barve, res noro obstojne) - za barvanje + prameni + striženje (ok, to je frufru pa š****) cca 40-45€ na mesec, in za ta denar ni šans, da se barvam sama (najmanj 2 barvi, to je 2x8€ + postričt se moram v vsakem primeru pri frizerju, torej še cca 15€ samo za striženje - sem pa na istem).
|