Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Katere žitarice ne vsebujejo glutena? 4.12.2008 8:26:01
|
|
|
|
memole80
|
Gluten ne vsebuje riž, koruza, ajda (ajdova kaša), prosa (prosena kaša) in še bi se jih našlo. Sama sem začela uvajati žitarice brez glutena okrog 5 meseca, z glutenom pa okrog 6 meseca in pol.
|
|
|
|
RE: Katere žitarice ne vsebujejo glutena? 4.12.2008 10:24:50
|
|
|
|
danijela in taja
|
z glutenom smo začeli pri ene 10 mes....uvajanje gh pa pri 6 mes in pol....pa ni blo nč...za ziher smo raj počakali....
|
|
RE: Katere žitarice ne vsebujejo glutena? 4.12.2008 10:50:34
|
|
|
|
botrca
|
http://www.ringaraja.net/forum/brez_glutena/m_3247867/tm.htm še ena povezava na isto temo.
|
|
RE: Katere žitarice ne vsebujejo glutena? 4.12.2008 14:25:02
|
|
|
|
inesc
|
Gluten sem začela uvajat pri 7m.
|
|
RE: Katere žitarice ne vsebujejo glutena? 10.12.2008 9:13:18
|
|
|
|
D.anna 76
|
IZVIRNO SPOROČILO: memole80 Gluten ne vsebuje riž, koruza, ajda (ajdova kaša), prosa (prosena kaša) in še bi se jih našlo. Sama sem začela uvajati žitarice brez glutena okrog 5 meseca, z glutenom pa okrog 6 meseca in pol. Jaz sem včeraj kupila proseno kašo in potem doma ko sem zadevo bolj natančno prebrala je v majhnem tisku na embalaži pisalo: '' LAHKO VSEBUJE SLEDI GLUTENA'' Komu naj sedaj bolj vrjamem?
|
|
|
|
RE: Katere žitarice ne vsebujejo glutena? 10.12.2008 9:16:24
|
|
|
|
Felicita
|
lahko vsebuje sledi glutena ker lahko med žetvijo ali predelavo vmes zaide še kako drugo zrno. samo proso ga ne vsebuje. sicer je pa kvinoja tudi brez glutena.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Katere žitarice ne vsebujejo glutena? 11.12.2008 9:19:40
|
|
|
|
gajči
|
Jaz sem začela z uvajanjem GH pri 6m, gluten pri 6,5m. Če ni v družini celiakije in sploh če dojiš, se ti ni treba bat glutena.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.12.2008 9:47:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.