Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Katera stajica-lesena ali mrežasta? 14.2.2008 22:01:47
|
|
|
|
jančica
|
Razmišljamo o nakupu stajice, pa se ne moremo odločiti, katero bi imeli, se pravi leseno ali mrežasto. Lesene so mi osebno veliko lepše in zgledajo tudi večje, vendar ne vem, kako je kaj z varnostjo. Tiste, ki imate lesene stajice-ali se niso vaši malčki in malčice v njih nič "pobutkali"? Me je strah za našega sončka, je že pri petih mesecih taki divjakec . Je pa res kasneje verjetno lažje v leseni stajici, ko se otrok hoče vstat ob opori, kajne? Svetujte prosim, kako naj se odločimo. Hvala za pomoč!
|
|
|
|
RE: Katera stajica-lesena ali mrežasta? 14.2.2008 23:19:45
|
|
|
|
gapimasa
|
Pozdravljena! Jaz ti svetujem leseno. Kupili smo mrežasto- je fajna, le otrok se v njej ne bo nikoli vstal ali v njej stal, čemur pa je namenjena. Imamo pa še doma (hvalabogu) mojo, ki je lesena, in je zakon. Mala notri stoji, poskuša vstati (stara je 9 mesecev). Je pa že tudi padla, vendar ni nikamor tako udarila, saj je vse zaokrogljeno. Tako da po moje lesena je boljša - vsaj za nas!
|
|
|
|
RE: Katera stajica-lesena ali mrežasta? 14.2.2008 23:47:39
|
|
|
|
sandra85
|
mi imamo mrežasto, ker se mi zdi bolj varna! kolegica je imela identično in se je mala normalno lahko dvigala-saj ima trdno dno in obročke za se prijet
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: Katera stajica-lesena ali mrežasta? 15.2.2008 6:36:54
|
|
|
|
srki
|
Imamo mrežasto in ni res, da otrok v njej ne bi znal ustati, saj ima stajica na vsakem vogalu ročko, ki pomaga ravno k temu, da otrok lahko ustane. Razlike med leseno in mrežato pa ne vem.
|
|
|
|
RE: Katera stajica-lesena ali mrežasta? 15.2.2008 7:11:56
|
|
|
|
Mesečnica
|
Meni se lesena zdi lepša in tudi bolj uporabna. Naš mali v njej prav uživa in že prijema palice, da bi se dvignil (star je 8,5 mesecev). Zaenkrat sem mu dve stranici zaščitila z zaščito za posteljico, a bom tudi to kmalu odstranila. Udaril se še ni, pa čeprav se kdaj v stajici tudi zvrne (če ga posedim). Se bolj udari, če se iz sedečega položaja zvrne izven stajice in z glavo udari ob tla. Ena prednost lesene stajice je tudi v tem, da ima dno nastavljivo po višini - ko je otrok še majhen, imaš dno višje in stajico uporabljaš za dnevno ležanje in spanje, pa tudi za igro. Imam pa namen stajico kasneje, ko jo otroka ne bosta več rabila kot stajico, predelati v otroško igralno hišico. Sem si že vse zamislila .
|
|
|
|
RE: Katera stajica-lesena ali mrežasta? 15.2.2008 8:12:10
|
|
|
|
nuala
|
Jaz sem imela mrežasto samo zato, ker je bila enkrat v akciji v Leclercu, pa lažja je bila in se je dala zložit in preselit ( kar je za nas nujno potrebna stvar ). Je pa žalostno končala, ker je starejši sin enkrat vzel škarje in porezal vso mrežo. Če bi predvidevala, da bomo nekaj časa živeli na istem mestu, bi sigurno imela leseno. So mi tako zelo všeč.
|
|
RE: Katera stajica-lesena ali mrežasta? 15.2.2008 9:26:26
|
|
|
|
Laubica
|
Jaz sem za mrežasto-mi je lesena pretrda za male bučke ki padajo
|
|
RE: Katera stajica-lesena ali mrežasta? 15.2.2008 9:28:58
|
|
|
|
Una
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Imamo mrežasto in ni res, da otrok v njej ne bi znal ustati, saj ima stajica na vsakem vogalu ročko, ki pomaga ravno k temu, da otrok lahko ustane. Razlike med leseno in mrežato pa ne vem. Točno to sem hotla povedat
|
|
RE: Katera stajica-lesena ali mrežasta? 15.2.2008 9:28:59
|
|
|
|
katra55
|
Meni se zdi boljša lesena, kar se pa varnosti tiče pa itak daš notr penaste obloge.
|
|
|
|
RE: Katera stajica-lesena ali mrežasta? 15.2.2008 9:38:06
|
|
|
|
urskas
|
Pri nas imamo obe (lesena je pri mami). Pa sem bolj pristaš mrežaste, in ima tako velike luknjice, da se brez težav vstaja. boljša je tudi, kar se tiča padanja (naša je kar naprej "padala" tudi ko je že samostojno sedela. Pri leseni se je vsakič butnila v prečko.
|
|
|
|
RE: Katera stajica-lesena ali mrežasta? 15.2.2008 9:39:54
|
|
|
|
smigli
|
Meni je bila najbolša rešitev prenosna posteljica, ki jo lahko uporabiš tudi kot stajico. Jo zložiš in ne zasede preveč prostora, tako da je super tudi za na dopust in počitnice pri babici in dedku. lp
|
|
|
|
RE: Katera stajica-lesena ali mrežasta? 15.2.2008 13:17:44
|
|
|
|
Mesečnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: smigli Meni je bila najbolša rešitev prenosna posteljica, ki jo lahko uporabiš tudi kot stajico. Jo zložiš in ne zasede preveč prostora, tako da je super tudi za na dopust in počitnice pri babici in dedku. lp Mi imamo tako posteljico, a se kot stajica ne obnese, ker je preozka, pa še naš mali rad praska po mreži in si vedno nohte uniči . Zadnjič je bil pri babici, pa ga ni takoj ven iz posteljice vzela, ko se je zbudil, in se mu je prav grdo zanohtalo .
|
|
|
|
RE: Katera stajica-lesena ali mrežasta? 15.2.2008 13:37:51
|
|
|
|
mateyka
|
Meni je bila najbolša rešitev prenosna posteljica, ki jo lahko uporabiš tudi kot stajico. Jo zložiš in ne zasede preveč prostora, tako da je super tudi za na dopust in počitnice pri babici in dedku. mi jo mamo tud
|
|
|
|
RE: Katera stajica-lesena ali mrežasta? 15.2.2008 13:44:47
|
|
|
|
Lantea
|
Tudi mi imamo prenosno posteljo. Sem mislila, da jo bom uporabljala kot stajico, a ne gre. Mala že vstaja, kjer le lahko (8,5m) in tudi v tej prenosni postelji je hotela. Ampak ker ni nikjer kakšnih ročajev, si je vso kožo bo ličkih ogulila, ko se je naslanjala, da bi vstala.
|
|
|
|
RE: Katera stajica-lesena ali mrežasta? 15.2.2008 14:47:10
|
|
|
|
smigli
|
Ja prenosna p. žal nima ročajev, sam jih lahko dodamo sami. Moj mali je bil zelo redko v njej, ni zdržal več kot pet minut, je pa vseeno lahko vstajal. lp
|
|
|
|
RE: Katera stajica-lesena ali mrežasta? 15.2.2008 18:00:16
|
|
|
|
Lantea
|
Kako ste pa dodali ročaje?
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?