Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Katera ne pričakuje hudičevke do 27? 22.12.2005 13:04:33
|
|
|
|
Mediteranka
|
Jaz je ne pričakujem 25.12. Upam, da jo bo božiček odnesel s sabo po svetu in mi prinesel eno . V naspotnem primeru se prijavim za 2. IUI.
|
|
|
|
RE: Katera ne pričakuje hudičevke do 27? 22.12.2005 13:04:35
|
|
|
|
tasha23
|
BOM DRŽALA PESTE ZATE, DA BOŠ LAHKO ŠE BOLJ NAZDRAVILA NOVEMU LETU. SREČNO lp Nataša
|
|
RE: Katera ne pričakuje hudičevke do 27? 22.12.2005 13:14:30
|
|
|
|
muki1
|
Mediteranka, a ni to malo sebično . Naj jo Božiček odnese s seboj po svetu, in jo da malo vsaki? Ne, želim ti, da ti jo odnese. V bistvu želim naj jo odnese vsem, ki si je ne želijo in prinese tistim, ki si jo. PRAVICA ZA VSE !!!!!!!!!
|
|
RE: Katera ne pričakuje hudičevke do 27? 22.12.2005 13:22:25
|
|
|
|
macka27
|
Hoj, Evo jest je tut ne čakam, sicer bi jo morala že dobiti 20.12. , tko da za enkrat še nič. Imam pa v spodnjem delu trebuha zelo čuden občute,...sicer včeraj me tako zvijalo kot pred M, ampak danes je bolje, in me na vsake svete kvatre špikne,...tko da bom še mal počakala, pol pa vidla al bo ta M prišla al ne! Hja...pa prsi so me tut bolele tako kot pred M ampak zdej me ne več, pa mal bl švoh počutje je...drugače sem pa uredu... Držim pesti za vse nas ki čakam in čakamo, in da nam novo leto prinese čim več ali !!!!
|
|
|
|
RE: Katera ne pričakuje hudičevke do 27? 22.12.2005 14:07:08
|
|
|
|
Monika79
|
hallo sotrpinke Tudi jaz čakam okrog Božiča, oziroma je ne pričakujem , o znakih pa nebi razpravljala, ker so že v prejšnjih mesecih bili lažni, tako, da naj jih pobere Test bom delala v primeru zamude, le če me ne bo prej presenetila Kmalu nam bo vse jasno kako je na stvari, a ne punce? Drugače pa pač gremo v nove boje januarja kaj hočemo vsem en lp Moni
16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji. Preden je bila spočeta - sva si jo želela, še preden je bila rojena - sva jo ljubila, in komaj se je rodila - bi zanjo umrla. TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA! M.Hawkins
|
|
|
|
RE: Katera ne pričakuje hudičevke do 27? 23.12.2005 7:07:43
|
|
|
|
NATAŠI
|
OJ!! Tudi jaz sem vam pridružujem- (ne)pričakujem je 27.12. .... pri znakih se pridružujem Moniki ker je bil prejšen mesec tak kot je sedaj in temu sledi .. Pa še nekaj.. jaz z mojo neučakanostjo sem naredila včeraj zjutraj test (tisti zgodnji ki ga kupiš v milerju in ga lahko delaš 10. dan po predvideni oploditvi) in mi je pokazal - negativno .... razočaranje . No ampak malo upanja mi je še vseeno ostalo.. Tako da počakajmo, drugače pa veselo na delo v drugem letu. pozdravček vsem in želim vam, da ugledate ... SREČNO
|
|
|
|
RE: Katera ne pričakuje hudičevke do 27? 23.12.2005 8:15:12
|
|
|
|
macka27
|
JUtro punce! Samo toliko da vam sporočim, da je moja M prišla včeraj popoldne in je še danes tako zelo, zelo zelo boleča, da niti v službi na stolu ne morem sedet.....tk da moram si zrihtati zamenjavo.... pa pa , držim pesti za ostale punce da se jim nariše težko pričakovani +
|
|
|
|
RE: Katera ne pričakuje hudičevke do 27? 23.12.2005 9:17:50
|
|
|
|
karina
|
OJLA .... Tudi jaz jo NE (pričakujem) 27.12
|
|
|
|
RE: Katera ne pričakuje hudičevke do 27? 23.12.2005 9:53:01
|
|
|
|
Kato
|
Jaz je ne pričakuje na božični večer 24.! Sem pa radovedna ko hudič, a sem se odločila, da ne naredim testa še kar nekaj dni. Čeprav me matra. V lekarni so kar veseli, ko me zagledajo, ker takoj vedo, da bodo zaslužili 2 -3 jurja na testih
|
|
|
|
RE: Katera ne pričakuje hudičevke do 27? 23.12.2005 11:07:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Živjo, jest jo pa tud ne čakam 29.12., tko, da upam, da bomo vse dočakale magični plusek....z lepo željo vsem skupaj...Nati
|
|
|
|
RE: Katera ne pričakuje hudičevke do 27? 24.12.2005 10:22:59
|
|
|
|
yennika
|
Alo punce. Zudi jaz sem vaša sotrpinka............! pa (bog ne daj) ne pričakujem na silvestrovo. Če grda grdoba ne pride prej, bom test first sign-danes kupila v dm-u-naredila na noviga leta dan. Tako......... Drgač pa, ja z dvignjeno glavo v nove boje-četrtič! LP, PA VELIKO LEPIH TRENUTKOV IN VELIKO LEPIH DARIL VAM ŽELIM! Y
"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet." 1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca! 5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član. Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je! Življenje je tukaj in zdaj!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?