Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Katera na čaka M v teh dneh,.. 3.5.2005 9:41:36
|
|
|
|
vampirka
|
Glede na mojo BT, bi :hudicek: morala prit v četrtek...Joj, kaj bi dala, da je ne bi bilo (čeprav sem šele en ciklus po histero...). Vsem skupaj še en dan poln toplega sončka!!!
|
|
|
|
Katera na čaka M v teh dneh,.. 3.5.2005 9:42:19
|
|
|
|
Kris
|
M:hudicek: ne čakam 6.5. Upam, da je res ne bo.
|
|
|
|
Katera na čaka M v teh dneh,.. 3.5.2005 9:45:23
|
|
|
|
baguSka
|
Ne bom se pofočkala, ker mi je včer pršla po 14.dnevni zamudi, držim pa pesti za vse vas, da je ne dočakate.:rozica:
|
|
|
|
Katera na čaka M v teh dneh,.. 3.5.2005 9:45:30
|
|
|
|
TESSA
|
Jaz bi jo morala dobit 30.04......????????
|
|
|
|
Katera na čaka M v teh dneh,.. 3.5.2005 9:51:35
|
|
|
|
Žan Luka
|
Ja pri meni bi tudi naj prišla :hudicek: 24.4. pa ni:bravo: ! Ampak tudi CB ni nič pokazal:( .A mislite, da sem prehitro naredila test, ker tudi pri prvi nosečnosti mi CB ni prvič pokazal! LP:sloncek:
|
|
|
|
Katera na čaka M v teh dneh,.. 3.5.2005 10:00:08
|
|
|
|
dadica
|
tudi jaz je ne pričakujem 6.maja, upam da me ta mesec ne bo našla,občutki pa so malo zmešani:)-:)- sem imela ta mesec prvo inseminacijo,tako da bomo vidli kaj sebo izcimilo,sicer pa se ne sekirat ker so danes na radiu city razglasili maj za migi-migi mesec:)- lp dadica
|
|
|
|
Katera na čaka M v teh dneh,.. 3.5.2005 10:02:27
|
|
|
|
baguSka
|
Pomoje je ne boste doble, ker je tale M kr k men skočila in je tok močna, da so se pomoje kr vse vaše združle, pa zdej kle men težijo. Tko da bom jst fejst pazla da ne bom zadrge odpela.;)
|
|
|
|
Katera na čaka M v teh dneh,.. 3.5.2005 10:03:05
|
|
|
|
Skye
|
jaz je nisem pričakovala 1.5 in je tud ni bilo....še do zdaj ne....pa tud pri meni testi ne kažejo ništa;) Zgleda so moji hormončki na morju mal ponoreli:zmeden:
|
|
|
|
Katera na čaka M v teh dneh,.. 3.5.2005 10:05:16
|
|
|
|
dadica
|
baguška, jaz ti predlagam da :hudicek:naženeš od doma,ne še boljše iz slovenije za nekaj časa.ker da si tak glup kot je ta naša :hudicek:,ne morem verjet.Sploh ji ne potegene da ni zaželjena,me malo spominja na moje sorodnike8)
|
|
|
|
Katera na čaka M v teh dneh,.. 3.5.2005 10:05:52
|
|
|
|
Skye
|
dadica :)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Katera na čaka M v teh dneh,.. 3.5.2005 10:07:31
|
|
|
|
baguSka
|
:)-:)-:)- Ja teta nimaš kej. Mogoče se ji pa tud zato tko reče.:)-:)-:)- Da ni soseda s Krvavca.;)
|
|
|
|
Katera na čaka M v teh dneh,.. 3.5.2005 10:09:39
|
|
|
|
ElaM
|
dadica :)-:)-:)- Pr men je tud en kup enih znakov brezveznih, tko da zihr ne bo nč. A mi lahko kera pove, a romed pokaže nosečnost v 8 dneh po oploditvi, a vgnezditvi. Vem, da v navodilih to piše, če ga ima katera pri roki.:ups:
|
|
|
|
Katera na čaka M v teh dneh,.. 3.5.2005 10:10:37
|
|
|
|
dadica
|
ne vem no,mogoče pa jo bo dolgo in vroče poletje uničilo,saj veš v njenih letih je ta vročina lahko zelooo nevarna:zmeden2: in če bomo imele srečo bo šla v toplice na terapijo vsaj za 9 mesecev,naj jo koklja brcne ( in to čimprej:)-:)- )
|
|
|
|
Katera na čaka M v teh dneh,.. 3.5.2005 10:16:42
|
|
|
|
Skye
|
pri meni pa ni sploh nič znakov....kot da je sploh ne misli biti.......pa bi bilo ravno ta mesec najbolj normalno da pride, glede na to da sva z dragim sam 3x :sloncek::sloncek::sloncek:, pa še to ne ravno v času O:zmeden:
|
|
|
|
Katera na čaka M v teh dneh,.. 3.5.2005 10:19:18
|
|
|
|
dadica
|
Skye,vse je možno,koegica ni in ni mogla zanosit,potem je dobila vnetje in še smrtni slučaj v družini so imeli tisti mesec in sta z dragim samo enkrat:sloncek::sloncek::sloncek: in rezultat je danes 1,5 let stara pupa. tako da držim pesti za tebe!
|
|
|
|
Katera na čaka M v teh dneh,.. 3.5.2005 10:19:36
|
|
|
|
ElaM
|
Skye, mogoče pa bo, držim :miska::miska::miska:.
|
|
|
|
Katera na čaka M v teh dneh,.. 3.5.2005 10:22:47
|
|
|
|
Nannn
|
Hojla punce... Jest naj bi dobila M vceraj 02.05.pa sem delala v nedeljo 01.05.05 test in je pokazal da sem noseca...tako da vam priporocam da naredite test...sem pa naredila baby check mini in se CB da je ziher... Hitro v lekarne in povedat kaj se dogaja... Ta frisna :nosecka: :)- Nannn
|
|
|
|
Katera na čaka M v teh dneh,.. 3.5.2005 10:24:06
|
|
|
|
Žan Luka
|
Ja tud midva sva bila v času O zeeelooo pridna, zdaj pa ni nobenih znakov, ki bi kazali na :hudicek:. Tk da upam, da bo CB čez par dni pokazal :roza:. UPAM!!!! LP:sloncek:
|
|
|
|
Katera na čaka M v teh dneh,.. 3.5.2005 10:37:28
|
|
|
|
baguSka
|
Jst držim pesti za vas. Tud pr men resnično ni blo nobenih znakov čisto do včeri k mi je pa kr usekala vn in tok, da sm zdej že drug dan čist povožena.:(:grrr:
|
|
|
|
Katera na čaka M v teh dneh,.. 3.5.2005 10:42:49
|
|
|
|
sonček76
|
Hojla!! Moja :hudicek: bi morala priti včeraj oz. danes....zdej pa čakam in čakam;) Nisem glih neki veliki opitimist, ampak vseeno...... Mal me vsake tolk cajta majčkeno zvije....no, verjetno se bo kmal zlila:hudicek:
|
|
|
|
Katera na čaka M v teh dneh,.. 3.5.2005 10:56:03
|
|
|
|
PiaM
|
O, sranje, Baguška, po 14 dneh si še upa prit :hudicek:. Brcni jo u rit!:( Pa si nardila kak test? :rozica:
|
|
|
|
Katera na čaka M v teh dneh,.. 3.5.2005 11:01:39
|
|
|
|
malamisha
|
Ne čakam :hudicek: in to danes. Naj ne pride rdeči hudič!!! Me je pa sodelavka danes zelo čudno pogledovala, da sem drugačna v obraz:sloncek::sloncek::sloncek: Vsem nam držim pesti za :modri::roza: lp Anita
|
|
|
|
Katera na čaka M v teh dneh,.. 3.5.2005 12:04:27
|
|
|
|
baguSka
|
Np. Nisem. Sm rekla da počakam še čez praznike in glej hudiča, k da bi me slišala :zmeden::hudicek:
|
|
|
|
Katera na čaka M v teh dneh,.. 3.5.2005 12:55:56
|
|
|
|
tinkamiška
|
O Baguska, se enkrat sranje:grrr:, porkaduš kaj se pravi, da pride po 14 dnevni zamudi, mater bi jo za vrat:grrr: Sej tut žalosten ne morš bit več, ča ga takle sirje:grrr: Jojjj, jst ti res želim, da te je tokrat zadnjič obiskala, pa de se čimprej spravi od tebe:rozica::rozica::rozica::miska::miska::miska: Za ostale, ki pa je nečakate in vam mogoče že celo zamuja, pa tudi stiskam pesti:miska::miska::miska::) Tinka
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?