Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Katera krema za šive po CR 6.8.2009 9:26:41
|
|
|
|
hubi
|
Contrakel
|
|
|
|
RE: Katera krema za šive po CR 6.8.2009 9:34:33
|
|
|
|
melanija
|
Meni je G rekla da lahko uporabim katerokoli mastno kremo ali pa tudi mandljevo olje - lahko tudi katero drugo. Tako da jaz se poslužujem solea krema, pa olje s katerim sem se mazala v nosečnosti in nič drugega. Mož je bi 2x operiran pa se mu je tako lepo zacelilo, da niti ni videti kje je bil šivan pa brez uporabe kreme.
|
|
|
|
RE: Katera krema za šive po CR 6.8.2009 14:16:04
|
|
|
|
ledenka
|
jaz uporabljam olivno olje, začela sem ene 4 tedne po CR, ko je patronažna videla, da je rana zaceljena
|
|
RE: Katera krema za šive po CR 6.8.2009 15:47:10
|
|
|
|
naia
|
cosmerba (rjava) dela čudeže, uporabljajo jo tudi v kozmetičnih salonih kupila sem jo v sanolaborju
|
|
|
|
RE: Katera krema za šive po CR 6.8.2009 20:38:58
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
kar mi pač pride pod roko, čeprav mi je g. rekla, da ne rabim mazat z ničemer. najbolj mi pa paše, če mažem z hladilno kremo, tisko ki jo pač imam za ritko našga fanta.
|
|
|
|
RE: Katera krema za šive po CR 6.8.2009 23:00:45
|
|
|
|
petrazg
|
Meni sta patronažna in g predlagala Contrakel, ampak šele takrat, ko je rana suha. Bojda zelo lepo zaceli brazgotino.Pri meni je bilo to pri 1 mesecu, prej si je pa nisem z ničemer. Samo vsak dan sem si jo s fiziološko raztopino očistila.
|
|
|
|
RE: Katera krema za šive po CR 7.8.2009 23:16:38
|
|
|
|
majaS80
|
Z oljem, lahko tudi kar olivno. Bolj pomembno je, da tudi rano nežno zmasiraš, da se ne bo preveč otrdila - občutek kot da te "zateguje".
|
|
RE: Katera krema za šive po CR 11.8.2009 22:45:54
|
|
|
|
katra55
|
Contrakel.
|
|
|
|
RE: Katera krema za šive po CR 13.8.2009 10:23:20
|
|
|
|
Ninjazbec
|
Jaz sem tud Contrakel dobla, ampak po pravici sem ga samo 1x uporabla. Sicer mam zlo lep šiv, ampak se kar nekako izogibam temu področju... mi je kar neprijetno
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?