|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Katera igrača je..
22.7.2006 9:19:36   
Anonimen
Zanimiva za otroka starega 14 mescevuser posted image
Smo včeraj hteli nekaj nabavit, pa mi nič kaj ni bilo zanimivo,naj pobvem da še ne hodi sam, ampak stoji in hodi ob oporiuser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Katera igrača je..
22.7.2006 9:29:22   
mobilko
Peskovnik, lopatka, grabljice...  poganjalcek je pa itak zakonuser posted image

Svet je lep!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.7.2006 11:38:29   
Kranjčanka
Moj 15 mesečnik je najrajši v mivki, sicer jo meče nase ampak uživa pa zelo. Zraven pa pašejo razne skodelice, grabljice in plastične zadevice.user posted image Ima pa tudi rad razne knjigice za otroke.
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.7.2006 13:00:56   
Anonimen
mojo so zanimale samo knjige in risanke

(odgovor članu Kranjčanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
22.7.2006 15:33:12   
frutka_
Žoga je zmeraj zakon ali gugalnica (če je nima). Morda kakšna trda knjigica s fotografijami živali. Jaz jih kar v Sparu kupujem so fajne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.7.2006 16:17:56   
marcela
Pri nas so pri tej starosti bile najbolj popularne igrače, ki so se vlekle in pri tem povzročale čimveč zvoka, pa tudi posodica v katero se liki mečejo. Ja mali je imel najrajši igračo, ki je oponašala ob pritisku na narisano žival njen glas. knjige so zelo postale zanimive kakih par mesecev kasneje.

Počni kar ti je volja, le poskrbi , da s svojimi dejanji ne prizadaneš drugih

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.7.2006 21:27:39   
Naja31
Moj 15 mesečnik je čist nor na avtomobile vseh velikosti. in na knjige s trdimi platnicami.
To kar sedi nekaj časa in obrača strani in čeblja.

(odgovor članu marcela)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.7.2006 21:42:07   
tins
Moja 14-mesečnica pa rada natika obročke na "palico", in pa poganjalček, seveda. 

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Mame tretjino svojega življenja skrbijo za...
Rezultati kažejo, da mame za kuhanje porabijo 3.603 ure svojega življenja, za pranje pa 2.442 ure. Med drugimi dejavnost...
Okrasitev za noč čarovnic: 9 idej
Približuje se noč čarovnic, zato smo za vas pripravili devet idej, kako lahko izdelate strašljive okraske z vašimi najml...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.