|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Katera dudo izbrati?
22.2.2005 15:43:46   
spacey
Živjo!

Prosim za nasvet...katero dudo kupiti novorojenčku in sicer iz lateksa ali silikona? :zmeden: Kaj priporočate, katera vam je bila oz. je vašemu otročku bila bolj všeč, katere so bolj trpežnne pri prekuhavanju, katere znamke...skratka vse? Iz vaših lastnih izkušenj bi prosila za pomoč, pri tem mojem nakupu saj se tudi moj čas neizbežno hitro bliža. :sloncek:

Hvala za nasvete in odgovore. :rozica:

Lp;
P 9nebesa še 27 dni!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Katera dudo izbrati?
22.2.2005 15:55:08   
Anonimen
Jaz sem kupovala aventove.

Na začetku sploh nisem vedela, da silikonske obstajajo, zato smo jih imeli iz lateksa.
Je bla prve tri mesece zadovoljna.
Potem sem kupila nove in jih polovico nevede kupila iz silikona in čez kakšen mesec tistih iz lateksa ni več marala.
Ko je bla stara 6 mesecev pa nobene dude ni več hotla.

Jaz bi rekla, da so iz lateksa bolj trpežne. Mogoče kupi za začetek eno iz lateksa in eno iz silikon, pa naj se bebi sam odloči katera mu je bolj všeč.

(odgovor članu spacey)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Katera dudo izbrati?
22.2.2005 15:55:35   
Anonimen
Ups, pomota.

Se popravljam: jaz bi rekla, da so tiste iz silikona bolj trpežne.

(odgovor članu spacey)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Katera dudo izbrati?
22.2.2005 15:58:41   
spacey
Alja hvala. :rozica:

Sem tudi jaz razmišljala, da bi kupila eno-eno in bomo sproti videli katera bolj odgovarja. :)

Hvala in lep pozdravček iz obale. :sloncek:

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Katera dudo izbrati?
22.2.2005 16:08:55   
tinica
V materinski šoli so nam povedali, da tiste dude ki so iz lateksa spreminjajo obliko. Tako, da jaz kupujem samo tiste iz silikona. V aventovih dudah se v cuclju nabira voda in potem, ko se posuši izgleda prav grozno kot, da bi bila skoz umazana.

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Katera dudo izbrati?
22.2.2005 16:32:06   
lin
spacey!
Kako si kej?Sorči ker te nič nepokličem za obisk samo veš zdaj raje nesprejemamo obiskov ki so v giru vse te eopidemije,sej razumeš ne,pa tudi zate je bolje da se čuvaš da se česa nenalezeš.No na sprehodu smo pa vsak dan tako da če te je volj it malo na zrak pokliči.
No glede duduc pa mi imamo vse silikonske.Probali smo pa vse čikota(chicco)nuk,avent inn na koncu smo pristali na mum,pa še lepe so.

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Katera dudo izbrati?
22.2.2005 16:40:12   
lidia
moj Lukas obožuje dudo od chiccota, ki je cela iz kavčuka, brez plastike, pa še zgleda dobro.

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Katera dudo izbrati?
22.2.2005 18:59:52   
Lunca1
Mi imamo NUK-ove iz kavčuka, prav tako na steklenički. Jo ima raje kot Aventovo silikonsko.

Lp Lunca

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Katera dudo izbrati?
22.2.2005 19:11:45   
Primoza
Dud za tolaženje naš ne prenese, tolaži se s prstkom. Za stekleničko uporabljamo silikonske, ker so bolj inertne. NUK je dober proizvjalec, se pa dobijo tudi dobre "no name" silikonske dude v Leclercu. Tam sem jih kupil nazadnje, mislim da dve skupaj za kakih 350 SIT.

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Katera dudo izbrati?
23.2.2005 16:23:17   
MINEJA
Mi uporabljamo Aventove in sicer:
- ker je plastičen pokrovček raven in se ne prisesa na lice dojenčku, kot se Nukove in ostale. Po njih ima otrok prav obliko dude okrog ust.
- iz lateksa ker so najprej bolj trde, potem se zmehčajo in so bolj trpežne,ter se zaradi tega lahko dlje uporabljajo
- pa še lepše so mi ...:duda::duda::duda:

:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Katera dudo izbrati?
23.2.2005 16:24:48   
MINEJA
Še to sem pozabila povedati, da imajo Aventove dudice pokrovček tza dudico kar je iz higienskih razlogov seveda zelo koristno!

:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Katera dudo izbrati?
23.2.2005 20:42:46   
ruki
dude iz kavčuka naj bi otrok pokakal (če jo slučajno poje - ko se recimo strga)
dude iz silikona pa ne in je baje potreben operativen poseg

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Katera dudo izbrati?
23.2.2005 22:08:06   
spacey
Hvala vsem za odgovore. :rozica: :bravo:
Imam eno od Nuka (silikon), pa bomo videli če jo bo naš bejbi sploh maral in bomo kasneje še nabavljali po potrebi. :)
Kaj pa pravite na Nuby izdelke?

Lep pozdrav;
P 9nebesa še 26 dni

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Katera dudo izbrati?
23.2.2005 22:42:37   
lin
Lin dude od Nubyja ni marala.

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Katera dudo izbrati?
23.2.2005 22:57:29   
polona2
Tommee Tippee, tako tolažilko, kot navadno dudo, so luštne na pogled in imajo pokrovčke, smo pa poskusili vse razen Nuby-a in nobena ni odgovarjala, lp!

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?