Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Katera šolska zdravnica dobra v Kranju? 2.5.2012 20:30:07
|
|
|
|
benika
|
To sem jaz zadnjič spraševala eno sestro, ki dela na šolski, pa se nisem zapomnila priimka zdravnice Je pa rekla, da nam otroka ni treba prepisovat, da iz pediatrije sami pošljejo gor vse kartone, ko pa prideš prvič tja, si pa izbereš zdravnika.
|
|
|
|
RE: Katera šolska zdravnica dobra v Kranju? 2.5.2012 20:30:24
|
|
|
|
Ploha
|
Marjeta Kuborič (nekaj podobnega no, ne spovnem se več), sem jo sama imela, pa je bla tiste cajte zelo v redu...
|
|
|
|
RE: Katera šolska zdravnica dobra v Kranju? 20.8.2012 11:12:29
|
|
|
|
tilči
|
še kakšna nova informacija?
|
|
|
|
RE: Katera šolska zdravnica dobra v Kranju? 20.8.2012 11:26:01
|
|
|
|
kokosh
|
Jelka Hostnik. Ima zasebno šolsko ambulanto s koncesijo, v ZD Kranj (samo ne v šolskem dispanzerju).
|
|
|
|
RE: Katera šolska zdravnica dobra v Kranju? 20.8.2012 16:04:31
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: kokosh Jelka Hostnik. Ima zasebno šolsko ambulanto s koncesijo, v ZD Kranj (samo ne v šolskem dispanzerju). sem jo že klicala in sva zmenjeni,da septembra prinesem kartoteto k njej
|
|
|
|
RE: Katera šolska zdravnica dobra v Kranju? 27.8.2012 13:48:50
|
|
|
|
ery
|
AHA..potem priporočate Hostnikovo? tudi mene to čaka, pa pojma nimam kam dat otroka..:(
|
RE: Katera šolska zdravnica dobra v Kranju? 5.12.2014 15:14:16
|
|
|
|
mojcamd
|
Ne vpisujete k dr. Jelki Hostnik, katastrofa od katastrofe. Nisem še naletela na slabšo ambulanto. Čakaš 1-2,5h. Nimamo nekih velikih težav z zdravjem ampak vedno napačno postavlena diagnoza. Katastrofa. Oz. odvisno kako se pišeš in ali si samoplačniško.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?