Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kater mobilni operater na HR? 9.7.2007 8:03:08
|
|
|
|
pikica*13*
|
Za Mobitelove naročnike je najbolj ugoden VIP, sem ravno kakšen dan ali dva nazaj zasledila razpredelnico v enem časopisu ( se ne spomnim točno v katerem)! Lep dopust!!
|
|
|
|
RE: Kater mobilni operater na HR? 9.7.2007 8:12:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Narobe. Simobil=VIP (jaz imam Simobil) Mobitel=oni drugi
|
|
|
|
RE: Kater mobilni operater na HR? 9.7.2007 9:28:05
|
|
|
|
pajčolanka
|
nimam pojma tistih 10 dni probam čimmanj klicat z mobitela ampak raj sms pol pa plačam kolikor nakasirajo. mam pa mobitel sos+
|
|
|
|
RE: Kater mobilni operater na HR? 9.7.2007 21:05:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Se mi zdi, da imata oba enake cene za iste storitve, samo opisi so drugačni in na prvi pogled izgleda različno. Iz kateregakoli omrežja kličeš, je drago kot
|
|
|
|
RE: Kater mobilni operater na HR? 11.7.2007 10:40:55
|
|
|
|
bamby
|
Po moje je najboljše imet mobitele kar zaprte. Občasno ga odpreš, da vidiš, če imaš kakšen SMS in to je to. Kakšen SMS že odpišeš, da doma vidijo, da je vse OK.
|
|
|
|
RE: Kater mobilni operater na HR? 11.7.2007 17:35:05
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
V tedniku Dobro jutro je članek o tem in piše, da je za mobitelove naročnike in uporabnike najceneje VIP.
|
|
RE: Kateri mobilni operater na HR? 12.7.2007 10:15:04
|
|
|
|
solinar
|
Povzeto iz tednika Dobro jutro: Kdo je cenejši? Za klice in pošiljanje SMS sporočil je tako za Mobitelove in Simobilove uporabnike ceneje izbrati operaterja VIP. Za eno minuto klica bodo Simobilovi uporabniki v omrežju VIP odšteli 0,80 eura, Mobitelovi pa 0,95 evra. V kolikor boste izbrali operaterja T-Mobile, boste pri Simobilu plačali kar 1,25 evra, pri Mobitelu pa 0,97 evra. Če ste naročnik Mobitela, izberite T-Mobile le v primeru prenosa podatkov – za prenesenih 100 kB boste pri T-Mobile plačali 0,51 evra, pri VIP-u pa 0,94 evra. Simobilovi uporabniki pa podatke raje prenašajte preko operaterja VIP, saj je v primerjavi s T-Mobile skoraj dvakrat cenejši. Drugače pa sam prakticiram,da se javimo z SMSom,telefone imava izklopljene - vklapljava jih samo zvečer,da pregledava,če je kakšen nujen SMS... ...in prav paše,da ni tistega zvonenja okoli glave
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?