Anonimen
|
Ne vem, če je to pravi forum, vendar sem danes tako užaljena nad obnašanjem moje kolegice(sošolke) na včerajšni dekliščini, da ne vem kaj naj si mislim o njej. Premišljujem celo, da nebi šla na njeno poroko. Cel teden smo se tri kolegice trudile in pripravljale dekliščino. Povabila nas je deset. Res smo se vrgle v priprave, kupile darilo, sestavile program,igre,... vse kot bi moralo biti. Mislile smo, da bo ok, saj je rekla, da bo to dekliščina, kar pomeni, da ji bomo kakšno tudi ušpičile. Vendar se je izkazalo prav nasprotno. Ko smo prišle k njej domov,da jo odpeljemo v gostilno, kamor nas je povabila, je bila že vsa čudna. Mislile smo pač , da je živčna. Povabila pa je sošolke iz sr.šole in faksa. Najprej smo sedeli v dveh taborih, ona kot gostiteljica pa je sedela samo z sošolkami iz faksa, srednješolske sošolke pa je ignorirala. Ko smo ji dajale kakšne naloge se je upirala, žalila vsepovprek, se vedla do nekaterih prav pasje, z zmerljivkami, vedla se je popolnoma prevzetno, kot da je od vseh nekaj več. Aja pozabila sem povedati, prejšni teden je diplomirala. Dale smo ji tudi kakšno kmečko nalogo, ji dale pripomočke(haljo, škornje in rokavice) da bo lahko "kmetovala,"vse novo in mišljeno kot darilo, ona pa je to vzela kot žalitev, na kar ni pomislila nobena. Da bi bila za foro sploh ne. Popolnoma je zamorila celoten večer, saj se je res zelo žaljivo obnašala do vseh, tudi do nas iz faksa. Najbolj pa se mi je zamerila, ko je rekla, da ona že nebo imela otrok nenečrtovano, saj to delajo samo neeodgovorni ljudje, pa da onada ni taka, da je odgovorna, da z njenim pazita. ok, če bi to povedala samo 1X, ampak 10 X v vsem večeru. To je vse letelo name, saj imam enomešečnega otročička, pa še študentka samohranilka se povrhu vsega. Med študijem pa je govorila povsem drugače, se mi prilizovala,oz. naredila faks na mojih žuljih. hvalalepa za tako obnašanje. Mislim, da si nismo zaslužile takega obnašanja iz njen strani, saj ji ni nihče nič žalega storil, ampak smo se trudile, da bi ji polepšale še zadnje trenutke njenega samskega stanu. Ampak, da dobiš to v zahvalo. Ob enajstih zvečer mi je bilo vsega dovol in sem šla. sem pa danes govorila še z drugimi, vse so spokale za mano v roku 15 min. KATASTROOOOOOOOOOOOOOOOOOFA....................................
< Sporočilo je popravil puncica -- 11.9.2006 10:47:40 >
|