|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kasete palček zavijalček
27.3.2006 11:26:07   
pika_b
No pa sem končno uspela nekoga dobit, ki kaj ve o teh katastrofalnih novih kasetah za staro serijo palčka zavijalčka.

pazite, ena gospa mi je celo rekla, a nimate novega koša??? Ja pa haloooo, zdaj naj pa kupim novi koš, če oni zamenjajo serijo.user posted image

Na Meritu so rekli, da bodo urgirali v Anglijo in pojasnili zadevo. Do danes še pa niso dobili nobene pripombe, da kaj ne bi bilo vredu.

Sami so probali na štirih koših in je baje delovalo super user posted image . No pri nas ne. Pravi, da se tudi folija odvija super, pri nas ne, dokler je vsaj pol ne porabiš.

Naslednji teden moram poklicati na Merit, ko bodo dobili povratne informacije iz Anglije!!

Se je pri vas kaj sistem že zlaufal pa sedaj dela kolikor toliko???
En lep sončen pozdrav!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kasete palček zavijalček
27.3.2006 11:41:52   
ursa_p
Pika_b ... niti nisi napisala kaj tocno te moti in pri katerih kasetah ... starih ali novih. Stare se se vedno dobijo ... imajo jih v BC in so cenejse kot ta nove.
Pri nas so stare kasete super (seveda imamo starega Palcka zavijalcka) ... nove so pa res malo cudne ... v dveh BC so nam rekli, da je potrebno en del plastike odlomiti stran, potem pa gor nastimas tisti rumeni del, ki je bil pri starih Palčkih dodatek za na kasete. No, in mi smo to naredili kar dvakrat, s tem, da je celo Matic to komaj odlomil s klesci. No, potem pa nam druga prodajalka v BC pove, da das samo kaseto noter, tisti rumeni del pa shranis, ce bos se kdaj imel stare kasete. In kljub temu, da naslednjic rumenega dela nismo dali gor in plastike nismo odlomili, se palcek zavijalcek z novo kaseto zelo tezko zapira ... oziroma se obcasno sploh ne.

Sedaj imamo staro kaseto in nimamo nobenih problemov.

Toliko o moji izkusnji.

Lp, Ursa

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.3.2006 12:06:21   
pika_b
ursa_p, prejšnji teden je že tekla debata na to temo
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=844546&mpage=1
zato, sem samo napisala, kaj so mi sporočili na Meritu.

Žal v MB se ne dobi več starih kaset in jih tudi več ne bo, ker gredo iz prodaje.
Preverjeno pri zastopniku!!!!

lp

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.3.2006 14:55:47   
Ovnica78
Tudi mi smo imeli težave z novo kaseto za starega palčka zavijalčka. Naš ati je skoraj znorel zraven, ko jo je montiral, saj se ni in ni dalo zapret. Potem je pa tako celo razstavil in vrečke zbulal v tastaro kaseto, tako da je delovalo. Katastrofa!
Potem sem pa v Arielu odkrila še stare kasete in sem eno kupila. Vprašanje, če jih še imajo. Jih bom morala nabavit, saj mi jih bo počasi zmanjkalo.
Kako lahko sploh naredijo, da jih ne bi več delali??? A folk malo nategujejo al ka???user posted image

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.3.2006 22:15:09   
Suzi*
A so nori? A zdaj naj pa nov koš kupujem al kaj? Ma to je pa res too much da kar iz prodaje vzamejo. user posted image user posted image

Jaz sem pred kakšnima 2 tednoma kupila dva stara zavojčka v BC, pa so jih še imeli. Mi niti na misel ni prišlo, da bo šlo iz prodaje. ....user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.3.2006 13:39:48   
Anhelo2
Jaz imam tudi prejšnji model pa mi tudi z novimi lepo deluje in nič ne smrdi. Ne smeš uporabiti modrega obročka.
Drugače pa jaz kupujem stare obročke v Toysu, kjer jih imajo vedno na policah.

Lp

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.3.2006 16:05:51   
katja pv
Hvala pika_b da si javila kaj si uredila.user posted image Upam, da bo uvoznik uspel kaj doseči. Se slišimo naslednji teden? Upam, da z ugodnimi novicami.

(odgovor članu Anhelo2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.3.2006 14:47:52   
PiaM
v TOYS-u imajo še tiste prastare kasete za naš koš Sangenic izpred 8 let!user posted image

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.3.2006 17:18:47   
MusiMarusi
Kje pa je trgovina Toysuser posted image
Jaz bi jim ga tud najraje nazaj nesla v BC...lani so imeli akcijo in niso nič povedali, da prihaja nov, da so zato starega znižali...user posted image
lp

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.3.2006 18:37:07   
ursa_p
Musimarusi ... jaz vem za Toysa samo v Avstriji. Pa saj imajo v BC ta stare ... spodaj pri vatah.

Lp, Ursa

(odgovor članu MusiMarusi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.3.2006 18:52:41   
Felicity
Nam je tudi folja od nove kasete nagajala, sedaj pa je že veliko bolje. user posted image

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.3.2006 19:08:43   
ninocka
Ta "stare" kasete (od sangenica) imajo v Leclercu po 1995 SIT (neki tazga). Sem lihkar kupla 3. 

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.4.2006 19:13:35   
katja pv
Pika_b, kaj si kaj zvedela o novih kasetah? Nič nisi javila nadaljnih info.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.5.2006 10:53:44   
pika_b
Žal sem izvedela,da ostane tako kot je. Sprobali so par košov in vedo, da gredo eni koši težko odpirat, ampak ne vsi. Žal sem zgleda med tistimi, ki gre koš odpirat zelo težko. Sem pa ugotovila, da ko porabiš pol kasete gre že lažje odpirat.

Kasete so pa baje nova serija, ki se ne bo več tako težko odvijala, ampka ne vedo katere trgovine jih že držijo katere ne, so pa v polopolnoma isti embalaži.

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 14
12.5.2006 14:48:31   
kaja29
so pa prefrigani v BC, tašča je kupla ta star model koška, ker je bil veliko ceneje in so ji rekli da ni nobene razlike samo zdaj majo pač nove modele, o težavah z vrečkami pa ni nihče govoril
no in smo vseeno uspeli košek uporabit tudi z novimi kasetami, samo da ne damo tizga plauga obročka gor pa gre!!!!!!!!!
sva se pa kar neki časa jezila in gruntala kaj nardit, pa sva potem enostavno samo kaseto noter dala user posted image

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 15
12.5.2006 20:24:58   
ninocka
Nove kasete na starga palcka moras itak dajat brez plavega obrocka. To sploh ni problem. Problem je, ker se tud brez tegaobrocka ne da kasete obracat in nekaterim se tudi kos ne zapre.

No, upam, da bo z novo serijo kaj boljs!

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu kaja29)
Neposredna povezava do sporočila: 16
13.5.2006 19:47:26   
pika_b
Ja ninočka točna ta problem je. Obroč se ne vrti + zapira in odpira se na silo!!!!

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
14.5.2006 21:06:22   
katja pv
Da ne govorimo o tem kako težko je embalaža ven šla. Jaz sem jo kar nekajkrat strgala, ko sem skupaj s pleničko potiskala do prave globine user posted image . No upam, da bodo res kasete sedaj kaj boljše za odvijanje embalaže. Hvala pika_b, da si se tako potrudila in poiskala odgovor za vse nas uporabnice.

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Nadležne dlake...
dejzi

Uporabljam:

depilator (24%)

kremo (5%)

vosek (5%)

britvico (60%)

drugo (3%)

nič (3%)

Število vseh glasov: 474

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!