Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kasete palček zavijalček 27.3.2006 11:26:07
|
|
|
|
pika_b
|
No pa sem končno uspela nekoga dobit, ki kaj ve o teh katastrofalnih novih kasetah za staro serijo palčka zavijalčka. pazite, ena gospa mi je celo rekla, a nimate novega koša??? Ja pa haloooo, zdaj naj pa kupim novi koš, če oni zamenjajo serijo. Na Meritu so rekli, da bodo urgirali v Anglijo in pojasnili zadevo. Do danes še pa niso dobili nobene pripombe, da kaj ne bi bilo vredu. Sami so probali na štirih koših in je baje delovalo super . No pri nas ne. Pravi, da se tudi folija odvija super, pri nas ne, dokler je vsaj pol ne porabiš. Naslednji teden moram poklicati na Merit, ko bodo dobili povratne informacije iz Anglije!! Se je pri vas kaj sistem že zlaufal pa sedaj dela kolikor toliko??? En lep sončen pozdrav!
|
|
|
|
RE: Kasete palček zavijalček 27.3.2006 11:41:52
|
|
|
|
ursa_p
|
Pika_b ... niti nisi napisala kaj tocno te moti in pri katerih kasetah ... starih ali novih. Stare se se vedno dobijo ... imajo jih v BC in so cenejse kot ta nove. Pri nas so stare kasete super (seveda imamo starega Palcka zavijalcka) ... nove so pa res malo cudne ... v dveh BC so nam rekli, da je potrebno en del plastike odlomiti stran, potem pa gor nastimas tisti rumeni del, ki je bil pri starih Palčkih dodatek za na kasete. No, in mi smo to naredili kar dvakrat, s tem, da je celo Matic to komaj odlomil s klesci. No, potem pa nam druga prodajalka v BC pove, da das samo kaseto noter, tisti rumeni del pa shranis, ce bos se kdaj imel stare kasete. In kljub temu, da naslednjic rumenega dela nismo dali gor in plastike nismo odlomili, se palcek zavijalcek z novo kaseto zelo tezko zapira ... oziroma se obcasno sploh ne. Sedaj imamo staro kaseto in nimamo nobenih problemov. Toliko o moji izkusnji. Lp, Ursa
|
|
|
|
RE: Kasete palček zavijalček 27.3.2006 12:06:21
|
|
|
|
pika_b
|
ursa_p, prejšnji teden je že tekla debata na to temo http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=844546&mpage=1 zato, sem samo napisala, kaj so mi sporočili na Meritu. Žal v MB se ne dobi več starih kaset in jih tudi več ne bo, ker gredo iz prodaje. Preverjeno pri zastopniku!!!! lp
|
|
|
|
RE: Kasete palček zavijalček 27.3.2006 14:55:47
|
|
|
|
Ovnica78
|
Tudi mi smo imeli težave z novo kaseto za starega palčka zavijalčka. Naš ati je skoraj znorel zraven, ko jo je montiral, saj se ni in ni dalo zapret. Potem je pa tako celo razstavil in vrečke zbulal v tastaro kaseto, tako da je delovalo. Katastrofa! Potem sem pa v Arielu odkrila še stare kasete in sem eno kupila. Vprašanje, če jih še imajo. Jih bom morala nabavit, saj mi jih bo počasi zmanjkalo. Kako lahko sploh naredijo, da jih ne bi več delali??? A folk malo nategujejo al ka???
|
|
|
|
RE: Kasete palček zavijalček 27.3.2006 22:15:09
|
|
|
|
Suzi*
|
A so nori? A zdaj naj pa nov koš kupujem al kaj? Ma to je pa res too much da kar iz prodaje vzamejo. Jaz sem pred kakšnima 2 tednoma kupila dva stara zavojčka v BC, pa so jih še imeli. Mi niti na misel ni prišlo, da bo šlo iz prodaje. ....
|
|
RE: Kasete palček zavijalček 28.3.2006 13:39:48
|
|
|
|
Anhelo2
|
Jaz imam tudi prejšnji model pa mi tudi z novimi lepo deluje in nič ne smrdi. Ne smeš uporabiti modrega obročka. Drugače pa jaz kupujem stare obročke v Toysu, kjer jih imajo vedno na policah. Lp
|
|
|
|
RE: Kasete palček zavijalček 28.3.2006 16:05:51
|
|
|
|
katja pv
|
Hvala pika_b da si javila kaj si uredila. Upam, da bo uvoznik uspel kaj doseči. Se slišimo naslednji teden? Upam, da z ugodnimi novicami.
|
|
|
|
RE: Kasete palček zavijalček 29.3.2006 14:47:52
|
|
|
|
PiaM
|
v TOYS-u imajo še tiste prastare kasete za naš koš Sangenic izpred 8 let!
|
|
|
|
RE: Kasete palček zavijalček 29.3.2006 17:18:47
|
|
|
|
MusiMarusi
|
Kje pa je trgovina Toys Jaz bi jim ga tud najraje nazaj nesla v BC...lani so imeli akcijo in niso nič povedali, da prihaja nov, da so zato starega znižali... lp
|
|
|
|
RE: Kasete palček zavijalček 29.3.2006 18:37:07
|
|
|
|
ursa_p
|
Musimarusi ... jaz vem za Toysa samo v Avstriji. Pa saj imajo v BC ta stare ... spodaj pri vatah. Lp, Ursa
|
|
|
|
RE: Kasete palček zavijalček 29.3.2006 18:52:41
|
|
|
|
Felicity
|
Nam je tudi folja od nove kasete nagajala, sedaj pa je že veliko bolje.
|
|
|
|
RE: Kasete palček zavijalček 29.3.2006 19:08:43
|
|
|
|
ninocka
|
Ta "stare" kasete (od sangenica) imajo v Leclercu po 1995 SIT (neki tazga). Sem lihkar kupla 3.
|
|
RE: Kasete palček zavijalček 27.4.2006 19:13:35
|
|
|
|
katja pv
|
Pika_b, kaj si kaj zvedela o novih kasetah? Nič nisi javila nadaljnih info.
|
|
|
|
RE: Kasete palček zavijalček 12.5.2006 10:53:44
|
|
|
|
pika_b
|
Žal sem izvedela,da ostane tako kot je. Sprobali so par košov in vedo, da gredo eni koši težko odpirat, ampak ne vsi. Žal sem zgleda med tistimi, ki gre koš odpirat zelo težko. Sem pa ugotovila, da ko porabiš pol kasete gre že lažje odpirat. Kasete so pa baje nova serija, ki se ne bo več tako težko odvijala, ampka ne vedo katere trgovine jih že držijo katere ne, so pa v polopolnoma isti embalaži.
|
|
|
|
RE: Kasete palček zavijalček 12.5.2006 14:48:31
|
|
|
|
kaja29
|
so pa prefrigani v BC, tašča je kupla ta star model koška, ker je bil veliko ceneje in so ji rekli da ni nobene razlike samo zdaj majo pač nove modele, o težavah z vrečkami pa ni nihče govoril no in smo vseeno uspeli košek uporabit tudi z novimi kasetami, samo da ne damo tizga plauga obročka gor pa gre!!!!!!!!! sva se pa kar neki časa jezila in gruntala kaj nardit, pa sva potem enostavno samo kaseto noter dala
|
|
|
|
RE: Kasete palček zavijalček 12.5.2006 20:24:58
|
|
|
|
ninocka
|
Nove kasete na starga palcka moras itak dajat brez plavega obrocka. To sploh ni problem. Problem je, ker se tud brez tegaobrocka ne da kasete obracat in nekaterim se tudi kos ne zapre. No, upam, da bo z novo serijo kaj boljs!
|
|
RE: Kasete palček zavijalček 13.5.2006 19:47:26
|
|
|
|
pika_b
|
Ja ninočka točna ta problem je. Obroč se ne vrti + zapira in odpira se na silo!!!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Nadležne dlake...dejziUporabljam:depilator (
24%)
kremo (
5%)
vosek (
5%)
britvico (
60%)
drugo (
3%)
nič (
3%)
Število vseh glasov: 474Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!