Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kartica za digitalni fotoaparat 19.8.2007 13:35:24
|
|
|
|
saraja
|
Sem nabavla to kartico velikosti 2 GB, firme SD. Stvar pa stoji takole:ko jo dam v prenosni računalnik jo zazna le kot izmenljiv disk, nato kliknem pa napiše:želite disk formatirati zdaj? No, potem mi ne gre nič!! Potem dam na drug navaden računalnik, pa mleje te slike celo večnost, tam pa tam lahko kako sliko prenesem, potem pa mi računalnik zatrokira in ugasne in ponovno zažene z nekimi navodili, da se je nekaj poškodovalo. Kaj naj naredim, nesem nazaj kjer sem kupila al kako? Svetujte prosim, Saraja
|
|
RE: Kartica za digitalni fotoaparat 19.8.2007 13:38:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Po moje mora biti nekaj narobe s kartico. Jaz bi jo na tvojem mestu nesla nazaj, drgač jo pa lahko sformatiraš samo boš slike zgubila.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.