Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Karitas - družine s 5 otroci 8.6.2009 10:01:30
|
|
|
|
Isabellabina
|
sem si pogledala in niti en delovni zvezek ,ki ga moji otroci rabijo ni noter.Karitas ima določeno kateri od katerih ponudnikov imajo zastonj in mi sploh ne pridemo v poštev. Ataja d.o.o., Trpinčeva 96 , Ljubljana, Debora d.o.o., Lipahova 23, Ljubljana Didakta d.o.o., Kranjska cesta 13, Radovljica i 2 d.o.o., Koprska ulica 94, Ljubljana Modrijan založba, d.o.o., Poljanska cesta 15, Ljubljana, Založba Rokus Klett d.o.o., Stegne 9b, Ljubljana Založba Tangram, Dolenjska cesta 242b, Ljublj To so založbe ,katere pridejo v poštev...mi pa imamo vse od DZS ali Izolit.....kr neki....
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?