Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kar vsem daje lubčka...... 30.6.2006 22:21:11
|
|
|
|
Pilar
|
...Jure se je spomnil novo foro, ki pa meni niti slučajno ni všeč!!!!!!!!!!!! In sicer: kamorkoli gremo in srečamo dojenčke, ali pa otroke njegvih let, jih Jure poboža, pol jim bi dal pa še lubčka....danes stojimo sredi trgovine in Jure opazi enega fantka, pa šiba k njemu. Ga malo po rokici poboža, pol da mu bo dal pa še lubčka...pa kaj se mu je snelo,al kaj mu je ....nadležno je zato, ker samo čakam, kdaj me bo kakšna mamica nadrla...kako naj mu dopovem, da lejo lahko boža, ostale naj pa pusti pri miru...ma sploh ne vem, kako naj ukrepam...Vaš nasvet?
|
|
|
|
RE: Kar vsem daje lubčka...... 30.6.2006 23:23:54
|
|
|
|
Magi*
|
brez skrbi, ga bo minilo. ostalim mamicam se pa to sigurno ne zdi kriminalno dejanje, kvečjemu simpatično;) tudi naša ima zdaj to obdobje, ko vse ljubčka.
|
|
RE: Kar vsem daje lubčka...... 1.7.2006 13:57:03
|
|
|
|
Naja31
|
Nas je zadnjič en fantek polupčkal. Mogoče je bil pa tvoj Jure Smo bili na sprehodu in je Marko stal ne mestu. Pa sta mimo prišla mamica, sestrica in mlajši bratec, ki je bil hudo zgovoren in prav prisrčen. Pa nekaj razlagu MAaku in mu kar naenkrat da lupčka. Marko je bil čist šokiran, je kar obstal. Potem je ta hotel še enkrat dati lupčka, samop Marko je pa ucvrl Očitno mu ni bilo všeč. Jaz sem se prav nasmejala. Meni to ni noben greh. Če imaš majhnega otroka, potem to sodi zraven.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Heroji furajo v pižamah8. sezona prinaša osredotočenost na odnose, zaupanje in odgovornost. S Krisom Guštinom in Guštijem odpirajo tematiko odn...
Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?