|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kar tako
15.5.2006 19:39:38   
Anonimen
Pozdravljene punce!

Sem rekla, da moram prav odpret en post, da si malo olajšam dušo, da veste da je nekdo med vami, ki vas prekaša...
Na user posted image delamo šele od januarja letos, pa se mi že takooo vleče, pa kr nič ne kaže, da bo kaj kmalu - sej nisem še obupala, samo ugotovila, da user posted image delat ni tako lahko kot sem si jaz predstavljala. Sploh pa se mi zdi, da so kar naenkrat okoli mene vse noseče ali pa so ravnokar rodile.  Vse me prehitevajo z otroki, po desni, po levi...vse noseče, kr tako  -  na prvi "šus". In potem postanem še bolj žalostna. Pa se spomnim na druge punce tu gor, ki so se matrale leta. Vsaka jim čast! user posted image Namesto, da bi uživala, si računam O, merim BT, delam teste za O, user posted image vsake 2 dni,... kdo bi rekel, da sem pravi "šolski primer", pa vseeno ne rata... Ne rata se mi odklopit, preprosto ne morem. Želja je premočna, prevelika - ušla je izpod nadzora. Ne morem se zamotiti z ničemer...še dopust ni pomagal...
Punce, kako vam to uspeva?

Lp, jjasna
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kar tako
15.5.2006 19:50:43   
eva1
Jasna sej vem kako je-čist te razumem, sem bila na istem...no sej vem, da je oguljena fraza, ampak boš videla da boš tudi ti kmalu srečka user posted image !
Lahko pa zase rečem-vedno sem zanosila, ko sem se malo odklopla-z Lukcem sem zanosila na morju, ko sva ga z mojim kr dobro žurala in pila...sedaj pa smo ta mesec kao pazili, ker bi junija mogla it na operacijo modrostnih zob, in smo samo 1x brez zaščite in jeuser posted image user posted image ...prej smo pa od decembra delali non stop, pa ni bilo nič...ne vem no-včasih res treba odklopit-samo res je težko, vem da je!

Ampak nč obupat...srečno pa čimprej ti želim user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
15.5.2006 20:08:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
15.5.2006 20:12:57   
Ayo
Jjasna, kako te razumem!

Tudi mi delamo od februarja, pa se mi kljub vsemu zdi cela vecnost.
Ko hodim po cesti, ne vidim nic drugega kot same nosecnice in mlade mamice z dojencki. Po resnici povedano, mnogokrat se raje obrnem in ne gledam, ker me spravi v slabo voljo, pa ne zato da kateri ne bi privoscila, ampak enostavno ker jaz bi tudi. Ne mores pa kar v trgovino in ga kupit, ampak je to cisto druga zgodba.
Nad sabo imam sosedo, obakrat zanosila v prvo!! In potem se o tem venomer govori, da ve kako se punce matrajo, njima pa je uspelo!
No, in RR in punce tukaj me velikokrat potolazijo, veckrat se mi zdi, da smo kakor mala druzinica, jaz sem ze po naravi bolj malo druzaben clovek, tako da vcasih raje kok kaksne kino ali lokal poln cigaretnega dima prizgem RR pa mi je super. Vcasih, ko zares nimam kaj poceti, vem da ste tukaj ve punce. Drugace pa se moram kar zaposlovati, ker ob dolgcasu sicer razmisljam, kako bi lahko sedaj imela ze user posted image , se z njim igrala in pogovarjala...in veckrat mi gre kar na jok, vidim, da resnicno manjka!!
Sem tudi zelo obcutjiva oseba in vcasih, ko se z mojimuser posted image  kaj skregava imam kar neko paranojo, da se bo on premislil, ker ze tako ali tako sem bila jaz tista, ki sem (glede na svoja leta tudi) priganjala. No, to bi bila sedaj ze druga zgodba, za mogoce drug forum.

Drugace pa si ne merim BT, ne delam O testov, imam sreco da v glavnem kar cutim ovulacijo, ceprav se seveda lahko zmotim. Tudi ne racunam dnevov, kdaj je treba user posted image , ker to pocneva predvsem iz ljubezni. Vem, da imam ob neredni menstruaciji in dolgih ciklusih manj moznosti za zanositev, ampak nekako si dopovedujem, da user posted image  bo narejen iz ljubezni in ne iz matematike.
Tako nekako. Upam, da mi bo cim dlje uspelo "brzdati konja" in zelim, vsem puncam, da bi se zares cim manj obremenjevale, zaposlite se z vsakdanjimi recmi, z recmi katerim se boste morale ob user posted image  mogoce odpovedati, vsak dan je nov izziv, potrebno je samo odpreti oci in kaj za to narediti. 

Vso sreco vsem!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
15.5.2006 20:37:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ayo)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
15.5.2006 21:18:47   
lučka 25
Mislim, da imamo vse probleme s tem, da vse okoli nas zanosijo, me pa nikakor ne. Bliža se prva leto dni od kar se trudiva na user posted image , pa še kar nič. Ko hodim po mestu vidim same user posted image , ali pa z majhnimi user posted image  v vozičku, midva se pa še kar nič. Je pa res, da se tako moj brat in svakinja, kot najina prijatelja trudijo dolgo časa, pa tudi ni nič. Svakinja je dala skozi že vse preglede in vsakič ugotovijo da je vse O.K. To je po moje tudi velika obremenitev, ko ne veš kaj gre narobe, oziroma se zavedaš, da je psiha tista, ki ti dela težave pa ne veš kako bi lahko vse to izklopil, ko pa ne gre!
Danes sta mi starša v hecu rekla, češ bliža se tvoj 30 rojstni dan, nisi več mlada. Pa nista mislila nič slabega saj vesta kakšne težave imava oz. imamo. Problem je v tem, da sem jaz človek, ki imam rada vse splanirano. In moja vizija je bila v srednji šoli (takrat sva bila z mojim partnerjem že skupaj), da bom pri 24 diplomirala, pri 25 bom imela že službo za nedoločen čas in bom živela na svojem z mojim in potem takoj user posted image . Pa sem diplomirala res prej, pri 23, ampak preselila sva se na svoje pri 27, službo pa sem za nedoločen čas res dobila pri 26 letih.(pri zdajšnjih pogojih bi lahko rekel že). Sedaj pa se bliža 30 pa še kar nič user posted image . Mi je pa včasih tudi težko v službi v vrtcu, ko imam toliko otrok okoli mene, ki so moji pravi sončki. Mislim si, pa zakaj ni kdo med njimi čisto zares najin paravi sonček?
V osnovni šoli sem imela razredničarko, ki nas je razvajala naprej in nazaj, nam za novo leto splekla vsakemu tortico v obliki ježka, dala ob koncu leta kakšne spominke, ki jih je naredila sama,... Pa smo jo vprašali, zakaj pa onan nima nič otrok? Pa nam je odgovorila, da ona pa ne more imeti otrok in jih gotovo ne bo mogla imeti. A ji je uspelo (naravno!), da ima sedaj dvojčka.

Ampak mislkiti je potrebno pozitivno in slej ko prej bomo vse ugledale user posted image user posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.5.2006 8:20:03   
ribicau
Alo, alo!

Naj se še jaz oglasim, čeprav ne vem, če sem sploh upravičena do tega, saj imam (mislim da) najkrajši staž na forumu. Na user posted image  se trudiva šele dva meseca, pa mislim, da že celo večnost ne morem zanosit in kaj če je kaj narobe, saj že od takrat spremljam tale forum in tudi vaše težave. Sama sem zelo negotov človek, ki mora imeti v življenju vse splanirano in gorje potem, če ne gre po tem planu. Vsaka malenkost me vrže iz tira, zato mi je ob prihodu user posted image  še toliko težje. Z mojim dragim se veliko pogovarjava in če ne bi bilo tega, bi mene od živcev že nekam odpeljal. Tako pa me vedno potolaži in lahko rečem, da ne poznam večjega optimista, kot je moj dragi. U glavnem, zadnjič mi je rekel, ko sem mu omenila možne težave pri zanositvi, da mi ne bo več pustil spremljati foruma user posted image , ker sem potem samo slabe volje. No, hočem rečt, da me tele vaše zgodbice spravijo iz tira, ker si potem sebe predstavljam v tej situaciji. Na vse načine probavam izključit misli o user posted image  in o user posted image , pa mi sploh ne uspeva, pa ne morem si kaj, da ne bi zjutraj najprej prižgala RR in pogledala kaj je novega. No naj vam povem, da se v kratkem poročim in bom imela ogromno za mislit, da mi kakšna stvar ne uide. Upam, da se bom malo odklopila in ne bom mislila na user posted image !  Zdej sem si zadala tudi nalogo, da en teden ne bom nič spremljala RR in mogoče o tem ne bom toliko razmišljala. Pa ne mi zamerit, ker sem to napisala, ve niste nič krive. Vse je v moji glavi.

Upam, da nam čimprej uspe!

LP vsem

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.5.2006 10:33:46   
bubyca
No, pa da se vam še jaz pridružim. Že nekaj časa spremljam RR, tokrat pa se prvič oglašam. Vse ste super, pravi vir vseh mogočih informacij. S partnerjem sva ta mesec začela delati na novem družinskem članu, pa ni uspelo v prvo (je ravno na obisku user posted image ). No, pa gremo naprej. Imam pa sicer glavo polno vseh ostalih stvari, tako da upam, da se z user posted image  ne bom preveč obremenjevala (lažje reči, kot pa narediti, ne?). Poskušava si rešiti stanovanjski problem, pa ne gre ravno (by the way, ali katera pozna kakšno opcijo za kredit, če imaš pogodbo o zaposlitvi za določen čas) ..... Aha, stara pa sem 26 let, partner pa 28. LP, Bubyca

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.5.2006 13:46:10   
Anonimen
Hej punce!

Vidim, da nisem edini "psiho" tu gor... user posted image Meni se meseci kr vlečejo. Včasih je blo od ene user posted image do druge kot bi samo kliknil, sedaj pa se to vleče kot kurje črevo!

Ribicau, tudi jaz sem rekla, da ne bom en teden šla gor na forume, da me bo potem še bolj stiskalo...pa mi ni uspelo...no, razen za 1. maj cel teden, ko sem bila daleč stran, pa ni pomagalo.

Drugače pa sem se tudi že naročila k G, ker imam user posted image kr ene čudne; enkrat pride 25 dan, enkrat 35 dan, enkrat je močna, drugič ne, pa vedno imam po njej še par dni rjav izcedek, ki se mi ne zdi čisto nič zdrav...zaradi vsega sem se naročila k njej, pa so me naročili po dopustih, v jeseni...pa upam, da do takrat pa tudi že ugledava magični user posted image user posted image ! Pa ve tudi!!

Lp, jjasna

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
16.5.2006 14:23:25   
foci
JJASNA - kot bi brala moje besede tudi jaz sem mislila o.k. sedaj bomo imeli pa dojenčka in nič prvi mesec, drugi mesec, tretji mesec no pol sem začela pa računat,  pa zapravljat za razne ovulacijske teste, pa domačno nalogo delat vsake dva dni in seveda user posted image  vsak mesec pride čist točno. Poleg vsega tega pa seveda da ne govorim o simptomih vsak mesec,...za znoret.

Pol sem se za par tedno odklopila iz foruma sem si rekla ne bom več brala in se obremenjevala pa ni blo nč bolje.

Skratka ko sem prebrala tvoje bedede sem si rekla ej a sem to napisala jaz?!?

se morava kaj pomenit mogoče bo pa kaj bolje in nama rata.

Držim pesti za naju da bo ta mesec uspešen.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.5.2006 17:35:05   
Anonimen
Ja foci, bom tudi zate držala pesti!
Sicer pa sem se jaz že rezervirala za februarčiceuser posted image , ker sem naročila Valentina ali pa Valentino - mi je čisto vseeno!

Lp, jjasnauser posted image

(odgovor članu foci)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
16.5.2006 21:17:51   
*Karmen*
jjasna, nekaj časa boš ful šprintala s tistimi termometri in testi in računanjem. Ampak, pol se pa zmatraš od vsega tega "bezlanja" in se umiriš. Na zadeva začneš gledat bolj umirjeno in tudi glave si z njo ne beliš več toliko kot na začetku. Od vsega tega dirkanja potem ostane le še lepa, pomirjujoče posteljna telovadba, ki je edino zdravilo proti user posted image . Pa srečno in čimprej sporoči lepo novičko!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?