Ayo
|
Jjasna, kako te razumem! Tudi mi delamo od februarja, pa se mi kljub vsemu zdi cela vecnost. Ko hodim po cesti, ne vidim nic drugega kot same nosecnice in mlade mamice z dojencki. Po resnici povedano, mnogokrat se raje obrnem in ne gledam, ker me spravi v slabo voljo, pa ne zato da kateri ne bi privoscila, ampak enostavno ker jaz bi tudi. Ne mores pa kar v trgovino in ga kupit, ampak je to cisto druga zgodba. Nad sabo imam sosedo, obakrat zanosila v prvo!! In potem se o tem venomer govori, da ve kako se punce matrajo, njima pa je uspelo! No, in RR in punce tukaj me velikokrat potolazijo, veckrat se mi zdi, da smo kakor mala druzinica, jaz sem ze po naravi bolj malo druzaben clovek, tako da vcasih raje kok kaksne kino ali lokal poln cigaretnega dima prizgem RR pa mi je super. Vcasih, ko zares nimam kaj poceti, vem da ste tukaj ve punce. Drugace pa se moram kar zaposlovati, ker ob dolgcasu sicer razmisljam, kako bi lahko sedaj imela ze , se z njim igrala in pogovarjala...in veckrat mi gre kar na jok, vidim, da resnicno manjka!! Sem tudi zelo obcutjiva oseba in vcasih, ko se z mojim kaj skregava imam kar neko paranojo, da se bo on premislil, ker ze tako ali tako sem bila jaz tista, ki sem (glede na svoja leta tudi) priganjala. No, to bi bila sedaj ze druga zgodba, za mogoce drug forum. Drugace pa si ne merim BT, ne delam O testov, imam sreco da v glavnem kar cutim ovulacijo, ceprav se seveda lahko zmotim. Tudi ne racunam dnevov, kdaj je treba , ker to pocneva predvsem iz ljubezni. Vem, da imam ob neredni menstruaciji in dolgih ciklusih manj moznosti za zanositev, ampak nekako si dopovedujem, da bo narejen iz ljubezni in ne iz matematike. Tako nekako. Upam, da mi bo cim dlje uspelo "brzdati konja" in zelim, vsem puncam, da bi se zares cim manj obremenjevale, zaposlite se z vsakdanjimi recmi, z recmi katerim se boste morale ob mogoce odpovedati, vsak dan je nov izziv, potrebno je samo odpreti oci in kaj za to narediti. Vso sreco vsem!!
|