|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kar naprej lula
2.6.2007 20:45:32   
Anay
Punce živjo.
Imam eno vprašanje, ker si ga res ne znam razložiti. user posted image Pred 4 meseci je imela naša (3 leta) infekcijo sečil. Po antibiotiku je vse OK. Ampak na vsake toliko časa še pregledajo njen urin. Ta teden sem nesla vodo 2x v laboratorij, ker kar naprej hodi lulat in tudi naredi lužo.user posted image Infekcije na vodi ni pokazal, (ravno zato sem jo mogla še enkrat potem nesti). Res, da je prehlajena ( teče ji iz nosu),... A se je mogoče prehladila? A je mogoče kakšna povezava z padcem pred dobrim tednom, ko se je ful udarla v trtico? Sej ne verjamem, da je tuki kakšna povezava, ampak skrbi me pa?user posted image
Hvala vam za odgovore.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kar naprej lula
2.6.2007 21:13:02   
tananejka
Ena od mojih dvojčic (4,5 let) ima tudi že 1. mesec težave z lulanjem. So obdobja čez dan, ko gre v 1. uri 5x na WC. Pravi, da ima občutek, da jo lulat, potem pa ne more. Bili sva tudi že na pregledu urina in je vse BP. Dobila je tudi Canasten (preventivno), če bi bilo kakšno gljivično vnetje. Zadeva se je v zadnjih 2 dneh malo pomirila, drugače pa tudi jaz tuhtam, kaj bi še lahko bilo. Je pa res, da v zadnjem času kar nekaj ljudi toži nad uroinfektom....tudi naša najmlajša, ga je te dni prebolela (jemala je antibiotike). Nekaj dni sem imela tudi sama težave, pa naša babi tudi.

Upam, da bo tega zdaj konec.

lpuser posted image

(odgovor članu Anay)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kar naprej lula
2.6.2007 21:21:07   
Anay
Hvala ti za odgovor. Tudi jaz sem že posumla na glivice pa sm jo mazala s Canastenom ampak ni nič boljš. Menda v vrtcu ne hodi tolikokrat lulat, najbrž se zamoti. Doma pa tudi 5x v pol ure, ampak lužo pa naredi.
No upam, da se bo pomirilo.

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Nadomestna in dopolnilna komunikacija
Oktober je mesec ozaveščanja o NDK, ki omogoča komunikacijo osebam s težavami govora. V Sloveniji pa se soočamo z izzivi...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.