Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kapverdski otoki + nosečnost 7.9.2010 9:41:09
|
|
|
|
naja17
|
Je bila katera na otoku Sal? Zanima me kako je z zdravstvom tam? Cepljena niso potrebna, to sem našla, me pa skrbi, ker sem v 4. mesecu nosečnosti, kaka malarija, čeprav naj jo tam ne bi bilo Je na drugem otoku Santiago prisotna... Moj ginekolog je naredil halo iz letenje, ne iz same destinacije Pač 6h, gibat se moram, vsaj na 1h, to je to... Pit moram že tko al tko... Pušenjak piše tak-tak, pač ni problem letenje, problem je destinacija in to je vedno kockanje, ampak kaj naj se zaprem v stanovanje teh 9 mesecev
|
|
|
|
RE: Kapverdski otoki + nosečnost 7.9.2010 10:30:20
|
|
|
|
Arwenko
|
Ne poznam otoka, to bi morala preverit pri agenciji ali pa na veleposlaništvu, ampak glede na 4. mesec je čisto vseeno, če do česa pride, ti otroka nikjer na svetu ne morejo rešit. Glede letenja pa sigurno ni problem. Odločiš se pa sama, če se boš sikirala je boljše da ostaneš doma, če pa bi rada šla, pa idi.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kam z otrokom na sankanje?Zima je tu! Preverite, kam se z otrokom odpraviti na celodnevno in ultrazabavno sankanje.
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?