Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kapsule Green Oil in zavajanje kupcev/nosečnic 30.6.2008 11:19:34
|
|
|
|
MoonEve
|
Ker sem vegetarijanka in seveda želim, da mojemu otročku nič ne manjka, sem kupila kapsule z omega 3-6-9 maščobnimi kislinami Green Oil. Podjetje, ki jih uvaža, na veliko oglašuje, kako je dobro, da jih jedo vege nosečke, ker... Verjetno ste zasledile oglas v Oni in še kje: KLIK. Torej: kupim (18 in nekaj € ), prinesem domov, in zadaj preberem opozorilo: "Kapsul ne jemljite med nosečnostjo in dojenjem." Me je čisto razkurila tale dvojnost in zavajanje, tako da sem jim pisala mail. Odgovor čakam. Mail: Pozdravljeni, v lekarni sem kupila proizvod, ki ga vi uvažate, Green Oil. Prebrala sem oglas v Oni (http://www.panakea.net/img/green_oil_oglas.pdf), ki nadvse priporoča jemanje kapsul med nosečnostjo. Ker sem noseča in vegetarijanka že skoraj celo življenje, sem se odločila za nakup. Potem pa sem doma prebrala navodila za uporabo ter naletela na opozorilo: "Kapsul ne jemljite med nosečnostjo in dojenjem." Prosim za jasno pojasnilo kontradiktornih navodil za uporabo kapsul Green Oil. Menim, da ima opozorilo svoj namen in vzrok, torej v tem primeru z oglasom zavajate nosečnice, ki želijo sebi in otroku le najboljše.
|
|
RE: Kapsule Green Oil in zavajanje kupcev/nos... 30.6.2008 11:24:10
|
|
|
|
Majuska
|
Upam da boš sploh dobila odgovor. V večini primerov tovrstna podjetja ignorirajo pisma kupcev. Le poročaj, kako bo šlo!
|
|
|
|
RE: Kapsule Green Oil in zavajanje kupcev/nos... 30.6.2008 12:21:04
|
|
|
|
Naja31
|
Podobno je že ena pisala pred kratkim, samo zdaj ne vem a tu ali na monu.
|
|
|
|
RE: Kapsule Green Oil in zavajanje kupcev/nos... 30.6.2008 12:39:28
|
|
|
|
MoonEve
|
Ne najdem ne tu , ne tam.
|
|
RE: Kapsule Green Oil in zavajanje kupcev/nos... 30.6.2008 13:34:15
|
|
|
|
*Uršula*
|
tud jest se spomnem da je ena o podobni če ne celo isti zadevi pisala, ja.
|
|
|
|
RE: Kapsule Green Oil in zavajanje kupcev/nos... 30.6.2008 13:42:11
|
|
|
|
nejcko
|
jaz pa mislim, da veliko proizvajalcev nA svoje izdelke napiše, da niso primerni za nosečke in za doječe matere, ker se enostavno s tem skušajo zaščititi pred morebitnimi tožbami, pa čeprav zadeva v resnici sploh ni nevarna ne za plod ne za doječega otroka. Rravno pred kratkim sem na eni kremi proti celulitu na slo deklaraciji prebrala, da naj je ne uporabljajo nosečke, medtem ko na originalnih navodilih tega ne piše Najbolje je vprašati o tem farmacevta, še bolje pa ginekologa.
|
|
|
|
RE: Kapsule Green Oil in zavajanje kupcev/nos... 30.6.2008 13:55:09
|
|
|
|
Naja31
|
Meni tudi ne uspe najti te teme.
|
|
|
|
RE: Kapsule Green Oil in zavajanje kupcev/nos... 30.6.2008 17:08:10
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz pa mislim, da veliko proizvajalcev nA svoje izdelke napiše, da niso primerni za nosečke in za doječe matere, ker se enostavno s tem skušajo zaščititi pred morebitnimi tožbami, pa čeprav zadeva v resnici sploh ni nevarna ne za plod ne za doječega otroka. Bi znalo biti. Glede na ustvarjalna vprasanja ze na tem forumu , bi se znala najti kaksna mama, ki bi hitro nasla povezavo med tabletami in tisoc in eno tezavo.
|
|
|
|
RE: Kapsule Green Oil in zavajanje kupcev/nos... 30.6.2008 17:22:27
|
|
|
|
skuštrana
|
jaz pa mislim, da veliko proizvajalcev nA svoje izdelke napiše, da niso primerni za nosečke in za doječe matere, ker se enostavno s tem skušajo zaščititi pred morebitnimi tožbami, pa čeprav zadeva v resnici sploh ni nevarna ne za plod ne za doječega otroka. Jaz tudi mislim takole. Isto kot na skoraj vseh igračah(barvicah, voščenkah, škarjicah,...9 najdeš znakec da je prepovedano za otroke pod 3 leti...Da se zavarujejo, ker potem to stvar delaš na lastno odgovornost.
|
|
RE: Kapsule Green Oil in zavajanje kupcev/nos... 30.6.2008 19:55:32
|
|
|
|
MoonEve
|
To je vse lepo in prav in razumem, da je itak na vseh dodatkih tako napisano, samo potem naj ne oglašujejo v medijih točno naprotje tega opozorila. Temu se pa že reče zavajanje.
|
|
RE: Kapsule Green Oil in zavajanje kupcev/nos... 30.6.2008 21:42:13
|
|
|
|
Arwenko
|
Taksne stvari obvezno prijavit na zvezo potrosnikov Slovenije, tam ti bodo znali svetovati naprej.
|
|
|
|
RE: Kapsule Green Oil in zavajanje kupcev/nos... 30.6.2008 21:43:03
|
|
|
|
Anonimen
|
samo potem naj ne oglašujejo v medijih točno naprotje tega opozorila. Temu se pa že reče zavajanje. Se strinjam.
|
|
|
|
RE: Kapsule Green Oil in zavajanje kupcev/nos... 1.7.2008 8:34:50
|
|
|
|
Pobalami
|
IZVIRNO SPOROČILO: MoonEve To je vse lepo in prav in razumem, da je itak na vseh dodatkih tako napisano, samo potem naj ne oglašujejo v medijih točno naprotje tega opozorila. Temu se pa že reče zavajanje. To ni samo zavajanje, to je bedarija, po domače povedano se iz nas norca delajo. V rit si naj zataknejo te kapsule, da bo noga lažji not zrsnla ko jih bo en v rit nabil. Če piše, da ni primerno nimajo kaj oglaševati. .Naj se odločijo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.7.2008 21:08:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Drugi otrokninolaKdaj po rojstvu prvega otroka se odločiti za drug naraščaj?po enem letu (
39%)
Po dveh letih (
31%)
Po treh letih (
16%)
Več (
14%)
Število vseh glasov: 108Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!