Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kapljice za krče oz. kolike 15.5.2011 10:25:29
|
|
|
|
keira1977
|
Če se ne motim se da 20 kaplic v mleko ali čaj. Upam, da vam bojo pomagale ker nam ne pomaga nič, niti te italijanske. LP Silva
|
|
|
|
RE: Kapljice za krče oz. kolike 15.5.2011 14:50:16
|
|
|
|
deveta
|
Nam so pomagale. Mislim vsaj, da so, ker smo jih dobili relativno pozno in sem jih dajala le nekaj dni, bilo je bolje, pol sem pa nehala. Tako da ne vem al so pomagale kapljice al se je ravno končalo obdobje krčkov. Ker predvidevam da ne razumeš italijansko ti bom prevedla navodila o doziranjo ditekt iz škatle: Dojenčki in otroci: 20 kapljic (=0,6ml) 2-4x na dan, najraje po obroku, če drugače ne predpiše zdravnik. V lekarni nam je rekla naj začnrmo z nekaj kapljicami in dozo povečujemo. Dajala sem ji po obroku po žlički in nikoli 20 kaplic. Pa dajala sem ji samo pozno popoldne, ker so jo krčki matrali največkrat zvečer.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?