Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kapica za štrleča ušeska 12.6.2011 22:34:07
|
|
|
|
bskrle
|
Prvič slišim?
|
|
RE: Kapica za štrleča ušeska 13.6.2011 7:59:32
|
|
|
|
ajataja
|
IZVIRNO SPOROČILO: bskrle Prvič slišim? sem hotela ravno to rečt,pa sem mislila da pa mogoče samo jaz še nisem slišala za kaj takega,zdaj pa vidim da nisem edina
|
|
|
|
RE: Kapica za štrleča ušeska 13.6.2011 8:03:19
|
|
|
|
eva1
|
Tudi jaz prvič slišim! Sicer pa če ima otrok štrleča ušesa mu nobena kapica, "limanje" ušes in nič ne bo popmagalo!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.6.2011 8:54:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.6.2011 8:54:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kapica za štrleča ušeska 13.6.2011 9:35:26
|
|
|
|
Anonimen
|
odvisno kje štrlijo. moj sin je imel oba ušeska poležana in zavihana navzgor. pa smo kar z microporjem lepili nekaj časa.
|
|
|
|
RE: Kapica za štrleča ušeska 13.6.2011 10:02:33
|
|
|
|
Klemy82
|
Našemu tud štrlijo, čist isto kot očitu... ... pa levi uhek si je v maternici poležal, ampak to se je v treh mesecih samo poštimalo... uhljev mu pa ne lepim, ne tlačim mu mučilnih naprav na glavo, pravzaprav se ne obremenjujem z njimi, ker so nam čisto simpatični.je imela tašča neke ideje, ja, pa smo hitro zaklučili. Če bo pa kdaj, bog ne daj, imel travme zaradi uhljev, se bomo pa takrat ukvarjali s tem, pa mislim, da ne bo nobene potrebe. Upam, no.
|
|
RE: Kapica za štrleča ušeska 13.6.2011 14:09:23
|
|
|
|
tasia
|
Kaj naj rečem..jaz sem tudi prvič za to kapico videla na netu, da se je včasih v lekarni dobila, pa sem vprašala... mali pa je od sestrične in ji samo želim pomagati. Otroček pa je nedonošenček. Jaz sem kot dojenček baje imela tudi štrleča ušeska in se je v italiji trak dobilo, zdaj mi nič ne štrlijo. Tako da vem da tovrstne zadeve obstajajo, samo ne vem kje se dobijo. Pa še to, kapica naj bi bila zračna in ne vidim, kje je tu kako "mučenje" otroka Saj itak smo vse pokrivale svoje novorojenčke z bombažnimi kapicami.
|
|
|
|
RE: Kapica za štrleča ušeska 13.6.2011 18:23:55
|
|
|
|
bambixxx
|
pri nedonošenčkih je hrustanec še mehek in se da popravit. mi smo našemu nedonošenčku že v bolnici skozi popravljali ušesa pod tisto kapico, ko je imel kisikovo masko gor namontirano. in mu čisto nič ne štrlijo zdaj. tako, da mislim da bilo katero kapico ali trak bo potegnila čez uhlje, bo dolgoročno pomagalo. pa pazi naj kako spi, da nima ušesa pomečkanega pod glavico, če spi na boku.
|
|
|
|
RE: Kapica za štrleča ušeska 13.6.2011 18:32:14
|
|
|
|
tasia
|
Bambixxx, najlepša hvala za nasvet, bom posredovala naprej.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?