|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kapica za štrleča ušeska
12.6.2011 21:36:09   
tasia
Rabili bi kapico za štrleča ušeska za 2- mesečnika, pa me zanima ali katera ve, kje bi se jo dalo kupit in koliko ta reč stane. Ker sem gledala po netu, pa se nisem dokopala do kakšne uporabne informacije user posted image . Mogoče jo ima katera celo za prodat? Bi bili zelo veseli!

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kapica za štrleča ušeska
12.6.2011 22:34:07   
bskrle
Prvič slišim?user posted image

Mama štirih deklic in 5ra

(odgovor članu tasia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.6.2011 7:59:32   
ajataja
IZVIRNO SPOROČILO: bskrle

Prvič slišim?user posted image

sem hotela ravno to rečt,pa sem mislila da pa mogoče samo jaz še nisem slišala za kaj takega,zdaj pa vidim da nisem edina user posted image

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.6.2011 8:03:19   
eva1
Tudi jaz prvič slišim! Sicer pa če ima otrok štrleča ušesa mu nobena kapica, "limanje" ušes in nič ne bo popmagalo!

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
13.6.2011 8:54:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
13.6.2011 8:54:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
13.6.2011 9:35:26   
Anonimen
odvisno kje štrlijo. moj sin je imel oba ušeska poležana in zavihana navzgor. pa smo kar z microporjem lepili nekaj časa. 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
13.6.2011 10:02:33   
Klemy82
Našemu tud štrlijo, čist isto kot očitu... user posted image ... pa levi uhek si je v maternici poležal, ampak to se je v treh mesecih samo poštimalo... uhljev mu pa ne lepim, ne tlačim mu mučilnih naprav na glavo, pravzaprav se ne obremenjujem z njimi, ker so nam čisto simpatični.je imela tašča neke ideje, ja, pa smo hitro zaklučili. Če bo pa kdaj, bog ne daj, imel travme zaradi uhljev, se bomo pa takrat ukvarjali s tem, pa mislim, da ne bo nobene potrebe. Upam, no.user posted image

Jst.

(odgovor članu tasia)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.6.2011 14:09:23   
tasia
Kaj naj rečem..jaz sem tudi prvič za to kapico videla na netu, da se je včasih v lekarni dobila, pa sem vprašala... mali pa je od sestrične in ji samo želim pomagati. Otroček pa je nedonošenček.
Jaz sem kot dojenček baje imela tudi štrleča ušeska in se je v italiji trak dobilo, zdaj mi nič ne štrlijo. Tako da vem da tovrstne zadeve obstajajo, samo ne vem kje se dobijo.
Pa še to, kapica naj bi bila zračna in ne vidim, kje je tu kako "mučenje" otroka user posted image Saj itak smo vse pokrivale svoje novorojenčke z bombažnimi kapicami.

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.6.2011 18:23:55   
bambixxx
pri nedonošenčkih je hrustanec še mehek in se da popravit. mi smo našemu nedonošenčku že v bolnici skozi popravljali ušesa pod tisto kapico, ko je imel kisikovo masko gor namontirano. in mu čisto nič ne štrlijo zdaj. tako, da mislim da bilo katero kapico ali trak bo potegnila čez uhlje, bo dolgoročno pomagalo. pa pazi naj kako spi, da nima ušesa pomečkanega pod glavico, če spi na boku.

(odgovor članu tasia)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.6.2011 18:32:14   
tasia
Bambixxx, najlepša hvala za nasvet, bom posredovala naprej. 

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.6.2011 16:41:11   
lil_
tut jst prvic slisim za kapico. imam pa dve nedonosenki z osiljenimi in strlecimi useski. kmalu bosta stari 6 mesecev in ju se vedno kdaj polezita. strlijo pa tako kot je ze ena napisala tut pr ns tako kot pri ocijuuser posted image pa se ne sekiramo. kljub temu, da sta punci, ne bomo o nobenih operacijah govorluser posted image

se dobro da nismo vsi enakiuser posted image
neznam pomagat. nas kot sem rekla ne moti, nasi otroci so tut z vilinskimi (al pa skratkovimi) useski najlepsi.

(odgovor članu tasia)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?