|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kampiranje z enoletnikom...
19.7.2006 16:47:14   
anckabancka
Ali ima kdo izkušnje?

Na kaj moram biti pozorna?

Kaj je dobro še vzeti s sabo, seveda poleg šotora in ostale krame?user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kampiranje z enoletnikom...
19.7.2006 18:07:44   
Gina
Najboljša stvar, ki smo jo vzeli s sabo ob enoletniku, je bila ograja za okrog in okrog. Našega je bil sicer poln kamp, ampak izza ograje pa ni šel. Jaz sem se lahko usedla pa v miru spila kavo, ta mali je pa ravno toliko užival.

Aja, nujno vzami čolniček za napihnit, ki služi pred šotorom kot bazenček.

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kampiranje z enoletnikom...
20.7.2006 13:44:59   
Šoni
Mi smo se ravno vrnili s kampiranja z našim še ne enajstmesečnikom. Bilo je super. Nam je zelo prav prišla prenosna posteljica + zaščitna mreža proti komarjem. Ponoči je spal v posteljici v šotoru, čez dan, ko je bilo v šotoru kot v kotlu, smo posteljico prestavili v senčko in je v njej užival kot v stajici ali pa je v njej zadovoljno spal.

Lp, šoni

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 čudovitih jesenskih izletov
Jesen je odlična za izlete, saj se je vročina polegla, narava se je oblekla v čudovite barve, vreme pa je ponavadi še ve...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?