Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kampiranje v nosečnosti 31.1.2009 16:37:01
|
|
|
|
a.jda
|
Si ne predstavljam sebe, zdaj v 8 mesecu nosečnosti v šotoru, čeprav sva zelo rada kampirala. Še iz kavča komaj vstanem - me pa je pa res celo nosečnost bolel križ, zdaj je pa bolje. Jaz ne bi šla.
|
|
|
|
RE: Kampiranje v nosečnosti 31.1.2009 16:43:32
|
|
|
|
viv_
|
Odvisno od počutja, kolk boš zatečena, koliko te bo bolel križ... Jaz sem bila v Grčiji v avgustu, rodila sem 30.10. Spala sam na samonapihljivem Artiachu 5 cm. Vse je bilo OK.
|
|
RE: Kampiranje v nosečnosti 31.1.2009 17:19:23
|
|
|
|
end1
|
jaz sem že mimo, ampak si tudi ne predstavlajm da bi šla kampirat, še na svoji pojsli nisem nič spala, v glavnem sem se počutla ko balon. In pol vročina - ajoj. Rodila sem drugič v začetku septembra. Niti na morje nisem šla.
|
|
|
|
RE: Kampiranje v nosečnosti 31.1.2009 17:24:47
|
|
|
|
Mišni
|
Jaz tudi ne bi bila sposobna v 8. mesecu kampirat. Sem lahko v bistvu takrat samo še ležala, tako da sem imela eno stran raztegnjeno, ker me je drugače skozi en zoprn krč nekam pod rebra grabil. Tako da je res vse odvisno od počutja. Prvih 6 mesecev pa sploh nisem vedela, da sem noseča in takrat bi šla pač lahko kamorkoli.
|
|
RE: Kampiranje v nosečnosti 31.1.2009 20:07:19
|
|
|
|
skuštrana
|
Mi smo bili konec avgusta, zečetek septembra na Lošinju v kampu, rodila sem pa sredi oktobra Spimo pa na Dormeu Roll up. Malo težko se mi je bilo vstajat z njega, ampak tako bi bilo tudi doma, ker imamo samo jogi na tleh, tako da...Drugače je bilo pa super
|
|
RE: Kampiranje v nosečnosti 1.2.2009 8:53:33
|
|
|
|
teta beta
|
Midva sva kampirala konec jul., zač. avgusta, rok sem imela pa 6.9. Takrat sva imela še ta majhen šotor, tako da mi je vedno moral moj odpret zadrgo in pomagat vstat, ko sem hodila ponoči lulat. In to je bil tudi največji problem - sredi noči vstat, cop cop cop it do wc-ja, prideš nazaj in se ravno uležeš... joj, spet moram it . Spala sva pa na turbo maximus.
|
|
RE: Kampiranje v nosečnosti 5.2.2009 12:11:56
|
|
|
|
borovnička
|
Jaz sem rodila konec avgusta, konec julija sem pa še uživala na Rabu. Super sem se počutila, sicer imamo prikolico, ampak sem uživala sto na uro. Me kampiranje niti malo ni motilo, čeprav sem bla na plaži že kot nasedli kit . Vse je odvisno od počutja in pa kolk si sam zakompliciraš. Pozdravček
|
| Stran: [1] |
Odvajanje od plenic.пеперутка16S čim si pomagate?Kahlica/Račka. (
67%)
Nastavek za WC. (
0%)
Uporabljamo vse zgoraj. (
33%)
Od rojstva je brez plenic. (
0%)
Drugo. (
0%)
Število vseh glasov: 3Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!