Gina
|
O, groza, pa slovenski kampi. Nikar tja, če moreš se izogni. Res so bljak. Sem opisala v temi, najbolj gro9zni kraj za počitnice ali nekaj takega je bil naslov teme. Mi smo hodili v Solaris, to je kamp med Novigradom in Porečem, ampak je nudističen. Meni je bil fajn, ker ima miru dosti in velik je, imaš dovolj prostora, niso majhne parcele, pa z rolerji lahko greš, ali laufat, pa za otroke je primerna plaža, pa igrala so. Všeč mi je tudi kamp Sirena, v Novigradu. Tak majhen je, pa veliko borove sence ima in mesto blizu, lahko greš z vozičkom ali z rolerji, edino malce dražji je, se mi zdi, pa precej zgodaj moraš tja, če hočeš kaj dobit za paušal. Vprašaj splišni, če kaj ve, se mi zdi da v Istro hodijo tudi. Do teh kampov prideš od mene v uri in pol, kadar je gužva, iz Lj, pa v dveh urah, kadar greš srednje hitro, ali bolj počasi. Če ni gužve, si po moje zdaj še veliko prej, ko je AC. Aja, lahko greš po fasngo v Koper od tam, kadar je slučajno dež, ali pa v Poreč na izlet, meni je bilo fajn. Voda je pa istrska. Srednja žalost. Mnogo lepša kot v slo. primorju, pa mnogo bolj spackana kot v dalmaciji. Ampak vsaj kopaš se komot, kar v slo ni samoumevno. Vreme je pa ravno tako ponavadi lepo, ni pa toliko sparine kot v dalmaciji, pa saj to je logično, a ne. Lepo izberite, jaz ti predlagam, da greste malo po istri pogledat zdaj kakšen vikend po 15. aprilu, da bodo kampi že odprti, pa se odločite. Aja meni je tudi Ladin gaj čisto ok, ampak nudistični del, to je blizu Umaga. Samo sence pa tam ni prav veliko. Pa kamp v Savudriji tudi ni švoh, narava je lepa, edino prej imajo dež kot v Novigradu, pa ima veliko sence, ni pa tako urejen kot npr. sirena.
< Sporočilo je popravil Gina -- 31.3.2006 9:21:36 >
|