|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kampiranje čim bliže
29.3.2006 23:10:13   
sjug
Že večkrat preguncana tema, a tokrat z malenkost drugačnim povdarkom.
Prvega julija se mi izteče porodniška in ne morem takoj na dopust. Rada bi, da bi moj dva mulca (4 leta in 8 mesecev) čim več preživela na morju, z očijem, starimi starši. Letos smo kupili prikolico - tako da smo še čist zeleni. Kam iti kampirat, da bo blizu in primerno za otroke, da bom lahko skočila na morje vsaj za vikend? Pa jasno, fino bi bilo, da ni prezasoljeno. Ali imate iskušnje s slovenskimi kampi? Menda hvalijo Stupice??? LPSandra
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kampiranje čim bliže
30.3.2006 9:29:03   
Evina
Mi že nekaj let hodimo kampirat v Umag (Stela Maris). Je dokaj blizu, tako da smo praktično vsak vikend dol. Pa plaža je primerna za majhne otroke - prod. So pa lansko leto prenovili vse WC in recepcijo, tako da je sedaj mnogo lepše kot je bilo prej. Priporočam - blizu in lepo.

(odgovor članu sjug)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.3.2006 19:11:10   
sjug
Hvala Evina za idejo! Res je fino, ker je blizu. Kaksno je pa morje. V Novem Gradu je voda precej fuj.
Kaj pa v slov. kampih ste že kaj bili? Verjetno bomo šli od kampa do kampa pogledat kak lep dan cez vikend, pa tudi cenovno me zanima.

(odgovor članu Evina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.3.2006 22:33:29   
Mojca20
Slovenski kampi, mislim tiste ob morju so fuj!

(odgovor članu sjug)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.3.2006 9:19:36   
Gina
O, groza, pa slovenski kampi. Nikar tja, če moreš se izogni. Res so bljak. Sem opisala v temi, najbolj gro9zni kraj za počitnice ali nekaj takega je bil naslov teme.

Mi smo hodili v Solaris, to je kamp med Novigradom in Porečem, ampak je nudističen. Meni je bil fajn, ker ima miru dosti in velik je, imaš dovolj prostora, niso majhne parcele, pa z rolerji lahko greš, ali laufat, pa za otroke je primerna plaža, pa igrala so. Všeč mi je tudi kamp Sirena, v Novigradu. Tak majhen je, pa veliko borove sence ima in mesto blizu, lahko greš z vozičkom ali z rolerji, edino malce dražji je, se mi zdi, pa precej zgodaj moraš tja, če hočeš kaj dobit za paušal. Vprašaj splišni, če kaj ve, se mi zdi da v Istro hodijo tudi. Do teh kampov prideš od mene v uri in pol, kadar je gužva, iz Lj, pa v dveh urah, kadar greš srednje hitro, ali bolj počasi. Če ni gužve, si po moje zdaj še veliko prej, ko je AC. Aja, lahko greš po fasngo v Koper od tam, kadar je slučajno dež, ali pa v Poreč na izlet, meni je bilo fajn. Voda je pa istrska. Srednja žalost. Mnogo lepša kot v slo. primorju, pa mnogo bolj spackana kot v dalmaciji. Ampak vsaj  kopaš se komot, kar v slo ni samoumevno. Vreme je pa ravno tako ponavadi lepo, ni pa toliko sparine kot v dalmaciji, pa saj to je logično, a ne.
Lepo izberite, jaz ti predlagam, da greste malo po istri pogledat zdaj kakšen vikend po 15. aprilu, da bodo kampi že odprti, pa se odločite. Aja meni je tudi Ladin gaj čisto ok, ampak nudistični del, to je blizu Umaga. Samo sence pa tam ni prav veliko. Pa kamp v Savudriji tudi ni švoh, narava je lepa, edino prej imajo dež kot v Novigradu, pa ima veliko sence, ni pa tako urejen kot npr. sirena.

< Sporočilo je popravil Gina -- 31.3.2006 9:21:36 >

(odgovor članu Mojca20)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...
11 idej, v katere muzeje z otrokom
Ker smo radi družinsko aktivni tudi na kulturnem področju, vam v spodnjem članku predstavljamo nekaj muzejev, ki smo jih...

Surovo sadje
xtinchy

Kdaj ste začeli dojenčkom dajati neprekuhano sadje?

pri 6. mesecih (52%)

pri 7. mesecih (8%)

pri 8. mesecih (8%)

pri 9. mesecih (3%)

pred 6. mesecem (18%)

po 9. mesecu (10%)

Število vseh glasov: 153

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!